facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Idealis Vastgoed

Idealis Vastgoed

Info

Idealis Vastgoed, dé partner voor een vlotte vastgoedtransactie!

Geschiedenis

Wanneer u kiest voor Idealis Vastgoed voor de aan/verkoop van uw onroerend goed, kiest u voor een degelijk, actief kantoor waar kennis op vlak van vastgoed, marketing en de economische marktsituatie centraal staan!

Wij, Idealis vastgoed, zullen een overtuigend resultaat voor u boeken, zelfs vandaag, in een moeilijke markt waar de woningprijzen onder druk staan door de economische vertraging en het grote woningenaanbod. Als kwalitatief vastgoedkantoor engageren wij ons ertoe om niet alleen uw woning binnen een redelijke termijn te verkopen, ook wordt al het mogelijke gedaan om de best haalbare prijs te bekomen voor datgeen waar u als eigenaar vaak hart en ziel heeft ingestoken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze doelen enkel waargemaakt kunnen worden door een specifieke manier van werken die Idealis Vastgoed zich heeft eigen gemaakt op het gebied van waardebepaling,verkoopstrategie, onderhandelingen, communicatie en homestyling!

De hele vastgoedtransactie start met eencorrecte waardebepaling, steedsgebaseerd op een effectieve berekening. Nee, geen waardebepaling op basis van een buikgevoel of enkel en alleen ervaring in de sector. Wel is een berekening voor ons de start die dan verder afgetoetst wordt met zaken als sectorervaring maar vooral ook met uw eigen argumenten over de waarde van uw vastgoed. Een correcte waardebepaling in samenspraak met u als eigenaar is dé toegang tot een vlotte verkoop van uw eigendom. Eens de waarde van uw pand duidelijk op tafel ligt, is het van groot belang om steeds in te spelen op de specifieke omstandigheden bij het vastleggen van de verkoopstrategie die gevolgd zal worden, dit steeds in nauw overleg met de eigenaars. Een goede

verkoopstrategie houdt onder meer in dat Idealis Vastgoed u verzekert dat er voor uw pand op grote schaal wordt geadverteerd, internetkanalen zijn dé belangrijkste troeven in een digitaliserende vastgoedmarkt. Daarenboven biedt Idealis Vastgoed een eigen homestyling concept aan waarbij gespecialiseerde
interieurarchitecten/inrichters kunnen ingezet worden om het volle potentieel van uw woning te tonen en zo de slaagkansen van verkoop maximaliseren.

Hoewel de term verkoopstrategie misschien anders doet vermoeden, is een goede makelaar géén verkoper, maar wel een
persoon die op een gedegen manier te werk gaat wanneer de fase van het onderhandelen zich aanbiedt, om zo voor u een verkoop te realiseren. U als verkoper wordt op deze manier beschermd tegen de eisen van de koper doordat de makelaar ervoor zorgt de uiterst haalbare waarde voor u te verdienen. Een goede makelaar verdient immers zichzelf terug! Het spreekt dan ook voor zich dat gedurende het hele proces van de verkoop van uw eigendom communicatie een centrale pijler is binnen de werking van Idealis Vastgoed. Het is daarom ook van uitzonderlijk belang dat er een direct contact

bestaat tussen uw vastgoedmakelaar en de kopende/verkopende partij, op die manier bent u als eigenaar in staat de verkoop van uw eigendom op de
voet te volgen en zo op de hoogte te blijven van de stappen die genomen worden om u vandienst te zijn. Idealis Vastgoed maakt van deze duidelijke en directe communicatie een erezaak.



"WAAROM WIJJOUW IDEALEMAKELAAR ZIJNHet betrokken en hoogopgeleide team van Idealis zal altijd de deontologische code van het BIV Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars respecteren. Met ook nog eens een uitgebreid netwerk via Voka en een actief lidmaatschap bij CIB, zijn we intussen een gevestigde waarde in het Limburgse vastgoedlandschap. En daar zijn we trots op!"
Adres: Baan naar Bree 25, 3990 Peer
Telefoonnummer: 011 515 565
Stad: Peer
Route: Baan naar Bree 25
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: Idealis te huur, Idealis te koop hamont Achel, Bart Idealis, Vastgoed makelaar Limburg, Immo Kaulille, Vastgoed Fransen te huur, Gijbels Vastgoed, Immo EIBO
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sophie Eerdekens Sophie Eerdekens 637 meter Veruit de best bereikbare en snelst antwoordende makelaar van Vlaanderen. Ook als er ...
Recensies
Heel tevreden over het top team! Bart en Caroline wat doen jullie dat goed! Heel lief, rechtuit en altijd eerlijk. En op welk uur of dag je een vraag hebt maakt niet uit, je krijgt altijd snel een antwoord! Zowel van de verkoop als van de aankoop bij jullie zijn wij zeer tevreden!
Mijn ouders hebben niets als lof over de samenwerking met Idealis Vastgoed . Bart is duidelijk en open , houdt zich aan zijn woord en regelt alles perfect . Een huis verkopen kan niet beter verlopen!
Bijzonder professioneel en gedreven team. Team Idealis staat altijd klaar om tot een goede en door beide partijen gedragen overdracht te komen. Toppers.
Zeer tevreden, men maakt er echt werk van om zowel koper als verkoper zo goed mogelijk te helpen. Bij ieder bezoek van kandidaten zeer snel feedback gekregen. Dit alles doet men professioneel en tegelijkertijd toch ook in een familiale sfeer.
Zeer tevreden over de communicatie en de opvolgingen. Caroline & het team kijken goed met je mee naar alle mogelijkheden, en doen hun best om al onze 'vereisten' aan te vinken. Zeker een aanrader naar mensen die niet goed weten wat ze willen.
Bart heeft de verkoop van ons ouderlijk huis van A tot Z top geregeld. Alle gemaakte afspraken nagekomen en netjes voor alles gezorgd zonder dat wij naar hoefden om te kijken. Echt een aanrader.
Wij als verkopers hadden een zeer positieve ervaring: goede begeleiding, duidelijk uitleg en geen verrassingen achteraf. Zeker aan te raden!
Wij als verkopers en kopers zijn heel tevreden, hoe snel en behulpzaam ze ons hebben bijgestaan in heel het proces. Dankjewel!! Top makelaar
Ik heb Idealis hun service mogen ervaren bij zowel de verkoop van onze woning als bij een verhuur. Telkens zeer goede service en correcte opvolging door Bart en Caroline! Aan te bevelen partner!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid