facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sony Belgium

Sony Belgium

Info

Welkom op de officiële Facebookpagina van Sony België / Bienvenue sur la page Facebook officielle de Sony Belgique

Geschiedenis

Website: http://www.sony.be

Facebook: http://www.facebook.com/SonyBelgium

YouTube: https://www.youtube.com/user/SonyEuro

Discussieforum: http://www.sony.be/discussions/community/nl/support

Missie
make.believe is de brandmessage van Sony. Wij geloven dat alles wat je kunt bedenken werkelijkheid kan worden. Daar vertellen we op Facebook graag iets meer over. Voel je vrij om video's, foto's en berichten te delen. We willen je graag leren kennen en we zijn benieuwd naar je feedback op onze producten.

Om ervoor te zorgen dat deze Sony Fanpagina een leuke plek wordt om informatie met elkaar uit te wisselen vragen we je aandacht voor enkele richtlijnen:

-We vragen je begrip voor het recht dat we ons voorbehouden om uitingen te verwijderen die racistisch, seksistisch, schadelijk of discriminerend zijn. Ook uitingen van schending van het auteursrecht of persoonlijk recht worden verwijderd. Tot slot wordt vertrouwelijke informatie en (links met) berichten met commerciële inhoud en reclame niet geaccepteerd.

-Wanneer je deze Fanpagina gebruikt, aanvaard je en ga je akkoord met onze Huisregels en het Facebook Statement of Rights and Resonsibilities.

-Alles wat jij op de Fanpagina plaatst is van jou, maar kan geheel of gedeeltelijk gebruikt, gereproduceerd, aangepast, openbaar gemaakt, doorgestuurd, gepubliceerd, uitgezonden en/of elders gepost worden door ons of door andere gebruikers.

We zijn altijd bereid om te reageren op commentaar. Soms zullen berichten worden beantwoord met een verwijzing naar een andere bron of kanaal omdat ze hiervoor beter geschikt zijn. Deze Fanpagina is dan ook niet bedoeld voor individueel product support over bestaande bestellingen, aankopen, aanbiedingen of onze handelspartners, daarvoor verwijzen we je graag door naar de klantenservice, FAQ of ons discussieforum.

Beschrijving
Sony is een innovatieve producent van audio-, video-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor zowel de consumenten als zakelijke markt wereldwijd. Sony staat bekend om zijn audiovisuele producten, zoals de BRAVIA ™ LCD High Definition (HD) televisie, Cyber-shot ™ digitale camera, Handycam ®-camcorder en Walkman ® MP3-speler en professionele HD-uitz...endapparatuur, met in het bijzonder de XDCAM™ HD. Sony biedt een complete end-to-end High Definition-productketen en is met elektronica,
muziek, films, games en online ondernemingen een van de belangrijkste entertainmentmerken ter wereld.

"Sony", "WALKMAN", "VAIO", "Cyber-shot", "Handycam", "BRAVIA" en "XDCAM" zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Corporation. Alle andere handelsmerken of geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaars.

Adres: Da Vincilaan 7 D1, 1935 Zaventem
Stad: Zaventem
Route: Da Vincilaan 7 D1
Postcode: 1935



op zoek naar gerelateerd: sony belgium contact, sony store belgie, sony producten, sony entertainment belgium, sony music belgium, sony winkel, sony belgium vacatures, sony drivers belgium
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wolec Wolec 1 km Zeer goede vakkennis en top service. Iets wat zeldzaam is en wat gekoesterd moet word...
Coolblue Coolblue 3 km Blij met de vlotte en professionele service. Reparatie laten uitvoeren, vooraf vlotje...
Recensies
Weigeren advies te verlenen over hun eigen producten, verwijzen zelfs liever door naar verdelers i.p.v. vragen over hun producten zelf te beantwoorden. "Wij zijn fabrikant, geen verkoper" luidt het antwoord. M.a.w. er is geen expertise meer raadpleegbaar van Sony uit voor de producten die je van Sony koopt of wenst te kopen. Ik weet niet wat er de afgelopen jaren gebeurd is bij Sony, maar klantenservice verdient een dikke 0! Ik was fervent fan van Sony producten omwille van de vormgeving, lay-out en het gebruiksgemak desondanks de slechtere prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. concurrenten. Door afgelopen ergerlijke ervaring zal ik enkel nog een Sony product kopen als het het enige in het segment is. Ik koop nog liever rommel.
En dit is de eerste keer dat ik ergens maar 1 ster op geef . Ben echt niet tevreden Ik bel gisteren naar jullie Na wachten kreeg ik een vrouw aan de lijn Jammer dat ik haar naam niet weet Want zou het hier anders met plezier hebben bijgeschreven . Want die vrouw nam op Ik vertelde wat mijn probleem was En omdat mevrouwtje het men probleem niet echt snapte . Werd die telefoon gewoon neergelegd . Echt wat een service Ben ik echt mee geholpen Hoe arogant en onbeleefd kan je wel niet zijn
Zéér slechte klantenservice! Sony Xperia XA1 gekocht die al na 1 maand defect leek te zijn. Terug gestuurd voor herstel en pas na een dikke maand weer ontvangen. Eens het toestel weer in mijn handen, blijkt dit weer slecht te zijn hersteld en blijft deze keer de achterkant van het toestel open staan waardoor alle elektronica zichtbaar is en het dus kwetsbaar is voor vuil en vocht. Dus een nieuw toestel ge-eist daar het slecht hersteld is door Sony en ik niet weer een maand wil/kan wachten voor herstel. Dit werd pertinent geweigerd en volgens Sony moet het toestel 4X worden terug gestuurd eer er sprake kan zijn voor misschien een inruil voor een ander toestel. Als ik vraag waar dit beschreven staat in service voorwaarden dan kunnen ze mij dit niet laten zien. En moet ik zo maar aannemen dat dit de regels zijn. Uiteindelijk toch mijn geld terug gekregen van de winkel waar ik hem heb aangekocht. Ze zouden een akkoord gekregen hebben van Sony. Er zijn hiervoor heel wat mailtjes verstuurd geweest. Ook hierop kreeg ik geen antwoord en moesten er er meerdere mailtjes verstuurd worden om uiteindelijk een reactie te krijgen. Werd het wat warm onder jullie voetjes....?? Hier komt geen enkel toestel van Sony meer binnen! Zorg voor een betere dienst na verkoop!
Op Zicht wel problemen mee gehad maar de console Valt wel vrij mee maar jullie update heeft t veel mensen in de problemen gewerkt ook mij GA GE NOG OPNEMEN OF WA IST MET U 80 telefoon nummer en dan na 40min expres afleggen
Kapotte afstandsbediening voor TV. Een nieuwe werd de volgende dag bij mij bezorgd en nu werkt alles weer uitstekend. Prima service!
Sony bravia tv van 3 jaar crasht na update door sony. Klantendienst weigert iets te doen aan torenhoge herstelkosten mainbord zou dienen vervangen te worden voor meer dan helft van de nieuwprijs Medewerkers zijn getraind om vriendelijk te zijn,maar nadat opstarten via reset of usb niet lukt, kunnen ze enkel als een papegaai herhalen dat ze zich niet aangesproken voelen.
Ge hangt hier langer aan de lijn dan dak onderweg ben geweest na frankrijk
contact willen opnemen via het nummer sony belgie besluit na een half uur steeds niemand die de telefoon op nam heeeeeel triestig zou ik zeggen.koop al eens een sony tv van 2500 euro
Ik probeer jullie al 1 jaar ofzo de bellen en er word meteen afgelegd
Geen antwoord gekregen op mijn vraag. Ondermaatse support.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid