facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coolblue

"Ontdek, test en vergelijk laptops, mobiele telefoons, tablets, hoofdtelefoons, televisies, Bluetooth speakers en camera’s in onze winkel in Zaventem. Onze specialisten geven je persoonlijk advies zodat je altijd naar huis gaat met het beste product voor jou. Verder kun je hier terecht voor het ophalen van je bestelling, reparatie, retouren en service na aankoop."
Adres: Leuvensesteenweg 8 , Zaventem 1932, BE
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg 8
Postcode: 1932


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-20:00
Vrijdag: 09:00-20:00
Zaterdag: 09:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: Coolblue winkel aalst, Coolblue winkel Leuven, Coolblue winkels België, Coolblue winkel Turnhout, Coolblue winkel in de buurt, Coolblue winkel online, Coolblue Brussel, Leuvensesteenweg 8 zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sony Belgium Sony Belgium 3 km Weigeren advies te verlenen over hun eigen producten, verwijzen zelfs liever door naa...
Wolec Wolec 4 km Zeer goede vakkennis en top service. Iets wat zeldzaam is en wat gekoesterd moet word...
Recensies
Blij met de vlotte en professionele service. Reparatie laten uitvoeren, vooraf vlotjes afspraak gemaakt via website en correct op tijd en vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen over de reparatie. Anderhalf uur later was reparatie al uitgevoerd en werd ik alweer vriendelijk ontvangen, met een lekkere koffie erbij zelfs. Corona maatregelen worden goed opgevolgd. Personeel is jong, gemotiveerd en heel behulpzaam.
Een vriendelijke, hulpvaardige en joviale medewerker die bovendien meedenkt met zijn klant: wat wil je nog meer. Dit is niet de eerste keer dat ik deze hulp en houding ervaar bij Coolblue Zaventem. Misschien wordt het te weinig gezegd, maar ... doe zo voort. Als klant voel je dit zeker heel goed aan. Bedankt voor de hulp.
Supervriendelijke en supersnelle service Ik had een laptop besteld en ik kwam deze afhalen en betalen. Meteen wilde de werknemer Ken is zijn naam, me helpen door andere betere laptop keuzes aan te raden dan die ik had gereserveerd. Uiteindelijk heb ik, Eentje met betere functies voor een lagere prijs kunnen kopen. Ik raad deze winkel zeker aan om er eens fysiek langs te gaan, als je niet zeker bent over je keuze :
Customer service van de bovenste plank, vriendelijke medewerkers, toffe winkel, professioneel,…hier kunnen er velen een voorbeeld aan nemen! Sinds m’n eerste bestelling in 2006 fan van het eerste uur. Bedankt voor de uitmuntende service in al die jaren!
Uitstekende winkel waar je media, computer en electronische benodigdheden kunt terugvinden. Het enige minpuntje is dat ze natuurlijk meer online bestellingen doen en weinig showmodellen hebben in hun winkel maar zeer vriendelijk personeel.
Altijd zeer vriendelijk en duidelijk ontvangst door de wernemers. Zeer aangename winkel, goede service tijdens de wachttijd die zeer snel is. Ook tijdens de verkoop wordt alles altijd zeer duidelijk en klaar uitgelegd alsook worden we attent gemaakt op diensten die mogelijks bij het basispakket ontbreken. Algemeen zeer fijne ervaring!
Heel veel assortiment, niet alles in stock maar altijd de volgende dag gratis thuis bezorgd. Als je 1 dag kan wachten kan je alles krijgen wat je wil. Alles voor een glimlach, en zeer goede service na verkoop!
Top service ! Klantvriendelijkheid is daar de basis ! Genoeg personeel waardoor er tijdens deze feestdagen geen lange wachttijden zijn
Ik werd geholpen door Sven in Coolblue Zaventem! Zeer goede ontvangst en aanpak EN met de glimlach! Niets was teveel en ik werd zeer goed geholpen bij het installeren van mijn nieuwe Iphone! Men spaarde tijd noch moeite ... Daar kunnen andere "collega-bedrijven" nog iets van leren! Ik rijd er graag enkele kilometers meer voor! Mij zien ze daar zeker terug! Bedankt voor goede service
Ondanks de drukte en een kleine vergissing door verkoopster ivm identificatie van product snel en goed verder geholpen door de verantwoordelijke samen met de verkoopster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid