facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Solbreux/Didier

Adres: Rue de Binche 6 , Beaumont 6500, BE
Telefoonnummer: 071 58 80 67
Stad: Beaumont
Route: Rue de Binche 6
Postcode: 6500



op zoek naar gerelateerd: Macaron de Beaumont, Boulangerie Strée, Boulangerie Thuillies, Boulangerie Louise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Malcotte/Yves Malcotte/Yves 252 meter Kleine dorpsbakkerij zoals we meer doen.
Hardy/Michael Hardy/Michael 379 meter Het brood en patisserie is zeker aan te raden. De éclairs smaken heerlijk en niet te ...
Sol/Rene Sol/Rene 473 meter
Recensies
Personeel erg vriendelijk, in mijn beste frans kwamen we eruit. Verder ook lekker specialiteitje, soort bitterkoekjes.
Al meerdere generaties specialist in bitterkoekjes en rijsttaart, een traditie en eentje met bitterkoekjes. Zeer zalvend, niet verkwikkend, een toetje.
Toen ik op vakantie was in de regio, maakte ik van de gelegenheid gebruik om een ​​van hun specialiteiten te proeven, de rijst- en bitterkoekjestaart. Geweldige kunst!
Zeer goed en gevarieerd brood. Uitstekend gebak. Onberispelijke en competente service. Vergeet de bitterkoekjes niet, de specialiteit van het huis. Een gedachte voor de heerlijke rijsttaarten.
Uitstekende bakkerij met zeer goed brood en goed gebak. Aarzel niet om hun rijst/macarontaart of hun uitstekende "Charles-Quint" brood te proeven. De verkoopsters zijn erg gastvrij en hebben altijd een glimlach! Ik raad deze bakkerij aan!!!
Uitstekend huis, de verkoopster kent en legt haar verschillende gebakjes uit die vers en lekker zijn. Zeer goede noga. Ik raad aan.
Uitstekend, vers, zoals altijd
Een leuke bakkerij. Erg leuk. Geen problemen met wat ik heb besteld.
De beste bakker van de regio, uitstekend brood, heerlijke zoete croissant, alles is zeer goed. Mogelijkheid om telefonisch te reserveren en de ontvangst is altijd perfect.
Echt goed gebakken brood, Hoge kwaliteit banketbakker, gefeliciteerd vooral ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid