facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hardy/Michael

Adres: Rue d En Haut 25 , Beaumont 6500, BE
Telefoonnummer: 071 58 82 95
Stad: Beaumont
Route: Rue d En Haut 25
Postcode: 6500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sol/Rene Sol/Rene 126 meter
Malcotte/Yves Malcotte/Yves 154 meter Kleine dorpsbakkerij zoals we meer doen.
Solbreux/Didier Solbreux/Didier 379 meter Personeel erg vriendelijk, in mijn beste frans kwamen we eruit. Verder ook lekker sp...
Recensies
Het brood en patisserie is zeker aan te raden. De éclairs smaken heerlijk en niet te zoet volgens mijn moeder. Vriendelijk madame aan het onthaal. Helaas niet al te bereikbaar wegens geen parking.
Altijd heel blij als we een cake bestellen die altijd heel goed en licht is
Goede kwaliteit brood en gebak. Aangenaam personeel
Grote teleurstelling afgelopen zaterdag op het mueslibrood € 2,60. Geen houvast, het brood breekt overal te heet gesneden?. Jammer want vorig jaar had ik trouwens al een brood gekocht en deze was goed.
Een authentieke banketbakkerij met goede traditionele recepten! Geen poespas, eenvoudig en echte smaken. Let op: wij betalen alleen contant!
Onze familie houdt van deze familiebakkerij. Vriendelijk, glimlachend en attent personeel. Democratische prijs en vooral vers en lekker product! Bedankt.
Heel mooi huis. Belangrijke keuze. Over het algemeen goedkopere prijzen voor brood dan andere onafhankelijke bakkers. Goede kwaliteit.
Super goed .. vriendelijk personeel heerlijk gebak .. om te adviseren als je daar langskomt ..
Niets te zeggen ! UITSTEKEND !!! Echt
Zeer goed fijn gebak veel keuzes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid