facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slotencentrale - Eurolock

Info

Bijmaken van sleutels, brandkasten, videofonie, gepantserde deuren, sloten en sleutels, toegangscontrole, deurbeslag, sluitplannen, enz.



"Totale beveiliging van uw woonst of bedrijf. Wij zijn meer dan een slotenmakerij. U kan bij ons terecht voor de volledige beveiliging van elk pand, geavanceerde systemen voor toegangscontrole en automatisatie.Onze vlotte service en jarenlange ervaring maken ons een vast waarde in Vlaanderen.Sinds kort zijn we ook actief in het aanleveren van waterkering systemen en veiligheidsfolies van Haverkamp. Contacteer ons voor meer informatie.Slotencentrale Mechelen, Eurolock Gent en Slotenmakerij uit Wim Sint-Katelijne-Waver maken deel uit van de Groep Slotenmaker be"
Adres: Adegemstraat 45, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015287848
Stad: Mechelen
Route: Adegemstraat 45
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Slotenmaker Mechelen, Borzestraat 24 Mechelen, Slotenmaker Mechelen Borzestraat, Housing Concept Mechelen
Recensies
Moderne pakjes brievenbus online besteld bij Slotenmaker.be. Een zwarte met 2 vakken, prachtig design, strak en in lijn met onze oprit en voortuin. Brievenbus werd geleverd en geplaatst.
Bedankt voor de snelle service, ik stond gisteren nacht zonder mijn sleutels voor een gesloten deur.. Binnen 30 min. kwam er iemand om mijn deur open te maken... Zeer vriendelijke man en wist wat hij aan het doen was! Geen schade en gelukkig weer naar binnen. Kortom top service en betaalbare service! Nogmaals bedankt!
Binnen half uur was hij er! Binnen 3 minuten deur open, zonder schade, zonder gedoe! Duidelijk van te voren de prijs aangegeven. In vergelijking met sommige andere slotenmakers is dit een zaligheid!
Vlot en snel geregeld, zeker in deze tijden waarin op alles met ook maar een beetje elektronica in lang moet gewacht worden… top service!
Professionele service, snel en met de glimlach. Een aanrader voor wie graag met professionals werkt.
Zeer goede service met professioneel, klantvriendelijk personeel. Een echte aanrader bij dringende hulp.
Wij hebben een efficiënte en snelle service gekregen. Zeer tevreden.
Zeer goede en vlugge service tegen een correcte prijs !
TOTAAL MISNOEGD! Makkelijk veel geldgewin zonder tegenprestatie. 1. Deurslot sloot niet meer op alle punten 2. Na doormailen foto's opengewerkt slot mét afmetingen, wordt ik gebeld: "Slot is te oud kan niet hersteld/vervangen worden. 3. Daags nadien, terug opgebeld: "een medewerker heeft de foto's gezien en denkt dat hij iets kan doen, zal hij eens langskomen". GEEN prijsafspraak... 4. Medewerker komt langs op een niet afgesproken ogenblik, kijkt naar slot en bevestigd dat er niets meer kan aan gedaan worden maar dat de deur nog veilig kan sluiten. Hij was hooguit 10 minuten binnen. Zei aan mijn echtgenote dat er niets moest betaald worden, "het lag toch op mijn weg" 5. Dat alles veilig was, wisten we reeds lang, op al onze deuren en vensters staan reeds jaren veiligheidssloten. 6. Factuur in de bus: €92,22?! 7. Ik betwist deze factuur per E-mail, evenals alle herinneringen, waarbij 10% conventionele intrest, gerechterlijke intrest en €50 schadevergoeding geëist wordt. Totaal: €142.22 8. Gerechtsdeurwaarder aan de deur -> "oproep verschijnen voor de vrederechter"?! 9. Vonnis: "Beide partijen zijn onderscheidelijk in het ongelijk gesteld..." en wij dienen het rolrecht van €50 te betalen én geen €92,22 maar €50 aan slotenmakers én de helft van de gerechtskosten €68,67. 10. Totaal: €168,22 en dit voor het leveren van NIETS, absoluut geen meerwaarde van Slotenmakers.
Nadat bpost een pakketje met slot en sleutels kwijtgespeeld bleek, heeft Slotenmaker.be alles in het werk gesteld om een nieuw pakket te sturen. Ze zijn echt 'the extra mile' gegaan om het probleem op te lossen waar ze zelf geen schuld aan hadden. Zeer blij met hoe dit verlopen is, en met hun heel transparante communicatie hierover.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Slotencentrale - Eurolock met het openbaar vervoer


Mechelen Korenmarkt 160 meter
1
Mechelen Korenmarkt 160 meter
1
Mechelen Korenmarkt 170 meter
Mechelen Korenmarkt 180 meter
Mechelen Lange Schipstraat 260 meter

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Slotencentrale - Eurolock.

Mechelen slotenmaker

openingstijden, locatie, vervoer. Adegemstraat 45 mechelen beveiligingsdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Slotencentrale - Eurolock adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Slotencentrale - Eurolock. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Slotencentrale - Eurolock delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S & S bvba S & S bvba 208 meter Verkoop en herstelling van Sloten & Sleutels Openen deuren en kluizen / koffers Brand...
Stanley Security Belgium Stanley Security Belgium 3 km Aangenaam verrast door de sfeer en veilig gevoel tijdens covid bezoek
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid