facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sleeplife

Sleeplife

Info

Slaapcomfort & bedmode
Beddenwinkel / speciaalzaak
Overpelt
boxspring
matrassen
lattenbodem
dekbed
donsdeken
hoofdkussen
laken
dekbedovertrek

Geschiedenis

Bij Sleeplife® brengen we je slaapvoorkeuren en eventuele gevoeligheden samen in kaart.

Onze missie is pas geslaagd wanneer we je een uniek en onderbouwd slaapsysteem voorstellen dat volledig aan je behoeften voldoet.

Met 17 slaapwinkels in Vlaanderen en een team van meer dan 100 werknemers biedt Sleeplife® je het beste van twee werelden:

een uitgebreid aanbod van slaapcomfort en slaapmode

En individueel advies door slaapcomfort specialisten.

Bij een bezoek aan onze winkel in Overpelt leer je welk slaapsysteem het beste bij je past. Van de perfecte lattenbodem, boxspring, matras of beschermer, tot het ideale dekbed of kussen.

Reken daarvoor op onze onverdeelde aandacht en begeleiding.

Het resultaat voor jou? Een uiterst persoonlijke nachtrust.
Daarenboven kan je vertrouwen op innovatieve producten, een correcte leveringsdienst en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.

Een technisch kwalitatief en comfortabel bed is één iets. Een stijlvolle aankleding ervan iets anders. Bij Sleeplife® gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand. In onze winkel vind je niet alleen bedsystemen, maar ook alle toebehoren om die tot in de details te decoreren.
Van hoofdborden en bedkaders over nachtkastjes, bedbanken en bedpootjes tot een waaier aan stoffen.

Bovendien stellen onze stylisten twee keer per jaar een unieke lijn bedtextiel samen. Exclusief voor Sleeplife®. In de fijnste materialen, met de mooiste patronen en in alle dimensies. Een klassieke, trendy of tijdloze look? De keuze is aan jou.

Ervaar Ergosleep® in onze belevingsstudio

Sleeplife® is exclusief verdeler van Ergosleep®. Het slaapsysteem in lijn met jouw SLAAP-DNA®. Ondervind het belang van een correcte ondersteuning in de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep®. Ben je overtuigd? Dan wordt jouw unieke slaapprofiel nadien ingebouwd in je Ergosleep®-lattenbodem of -boxspring. Persoonlijker kan het niet, toch?

Onze winkel is ook gemakkelijk te bereiken vanuit Neerpelt, Lommel, Eksel, Hechtel, Peer, Achel en Hamont.

Adres: Sellekaertsstraat 15, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011440895
Stad: Overpelt
Route: Sellekaertsstraat 15
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: Sleeplife online shop, Sleeplife matrassen, Sleeplife Oostende, Sleeplife Brugge, Sleeplife Turnhout, Sleeplife Sint-Niklaas, Sleeplife Gent, Sleeplife Openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matrassenhuis & Waterbedcenter Matrassenhuis & Waterbedcenter 180 meter Matrassen, Lattenbodems, Waterbedden, Bedden & Sets, Uitrusting & Linnengoed
Paco Meubelen Paco Meubelen 2 km Topwinkel Nadat ik te horen kreeg dat ik een appartement toegewezen had gekregen had...
Goossens Keukens nv Goossens Keukens nv 3 km Keuken besteld, geplaatst binnen termijn, toestellen geleverd, tot daar toe ging het ...
Recensies
Meer dan tevreden over het comfort van mijn bed. Dankzij de sleep-dna-meting heb ik een aangepaste matras en ik slaap er heerlijk op. TOP!!
Ons bed besteld , boxspring , wegens slechte rug , slaap DNA gemaakt , bestelling gedaan , niet goedkoop maar na twee weken slapen , uitgeslapen komen we uit bed , heerlijk om in te liggen , super tevreden met deze aankoop , en de rugpijn ook minder dankzij een goede ligging , AANRADER !!
Top service, super vriendelijk, een aanrader!
Heel veel informatie gekregen
Zeer vriendelijk, duidelijke informatie! Een echte aanrader !
Vriendelijk personeel, deskundige uitleg
Fantastische begeleiding gekregen bij de aankoop van onze Ergosleepmatras! Heel vriendelijke en bekwame verkopers die je stap voor stap begeleiden. Bij Denis kan je ook na de aankoop nog terecht voor opvolging en al jouw vragen. Zeker een aanrader!
een zeer goede en vriendelijk personeel die zeer behulpzaam is naar het zoeken van het juiste item. Zeer mooie winkel met een mooie kwalitatief assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid