facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Goossens Keukens nv

Goossens Keukens nv

Info

Streven naar perfectie / uw specialist in keukeninrichting / toonzaal met meer dan 60 luxe showroomkeukens / maatwerk / productie in eigen huis



"Goossens Keukens NV in Pelt is uw specialist in Keukeninrichting. Productie in eigen huis. Wij ontwerpen, fabriceren en plaatsen uw keuken op maat. Showroom met meer dan 60 luxe toonzaalkeukens."
Adres: Astridlaan 276A, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011/80 55 10
Stad: Overpelt
Route: Astridlaan 276A
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Goossens Keukens Landelijk, Goossens Oostkamp, Franssen Keukens, Keukens Lommel, Keukens België goedkoper, Keukens De Abdij, Landelijke keukens, Dovy Keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paco Meubelen Paco Meubelen 2 km Topwinkel Nadat ik te horen kreeg dat ik een appartement toegewezen had gekregen had...
Sleeplife Sleeplife 3 km Meer dan tevreden over het comfort van mijn bed. Dankzij de sleep-dna-meting heb ik e...
Recensies
Keuken besteld, geplaatst binnen termijn, toestellen geleverd, tot daar toe ging het goed. Het blad op het eiland is niet goed afgewerkt, verschillende mails hierover gestuurd. De baas van Goossens is bij ons geweest, konden een compensatie krijgen. Hier gingen wij niet mee akkoord, dus kwam de onderaannemer van het blad. Wat een onbeschofte man! De antwoorden die wij terugkregen van Goossens op onze mails waren lachwekkend. Wij staan nog 1500 euro open en buiten een aangetekende brief dat ze gerechtelijke stappen zullen ondernemen is hun service ondermaats. Heb hun gekozen omdat ik dacht dat prijs/kwaliteit zich toch ergens in uitdrukte, helaas. Mijn raad is koop een keuken die pakken minder kost, dan voel je je niet in het zak gezet!
De service na de plaatsing is super. Er waren enkele zaken niet in orde en waarvoor een technieker moest langskomen. Hij had een zeer oplettend oog en stelde nog extra dingen vast die we zelf nog niet hadden opgemerkt. Hierin willen we wel opmerken dat ons werkblad met kookplaat onvoldoende was verstevigd enkel een vezelplaat en deze was zelfs al gebarsten bij de plaatsing. De servicetechnieker merkte dit gelukkig op en heeft dit heel vakkundig en kwalitatief verstevigd. Eigenlijk had dit bij de plaatsing in orde moeten zijn, dat verwacht je wel als je een kwalitatieve keuken koopt...Ook op het moment zelf bij de naservice konden we onze vragen aan hem stellen en keek hij alles na. Hij heeft duidelijk oog voor detail en behandelt de keuken alsof deze van hemzelf is. Deze service maakt de keuken zijn prijs volledig waard.
Dank je wel aan keukens Goossens. 10jaar garantie op hun keukens en na 9jaar heb ik allemaal nieuwe deuren gekregen omdat er iets mis was met de vorige. Dit hadden wij helemaal niet meer verwacht. Dikke pluim aan allen. Van administratie tot service-en productiemedewerkers en natuurlijk ook mijnheer Goossens zelf. Wij...de Fam. Janssens zullen jullie zeker aanbevelen. Van ons krijgen jullie 10 op 10. Met dikke welverdiende groeten
Keuken geplaatst in oktober 2021, heel tevreden van. Goede service bij verkoop en bij plaatsing
Degelijke keuken, goede kwaliteit van materialen. Daarmee is al het positieve van onze ervaring bij Goossens gezegd. De service na verkoop liet ons totaal in de steek. Bij bestelling van de keuken, werd gezegd dat ze over tijdelijke keukentoestellen beschikten om zo nodig te depanneren bij laattijdige levering. Al snel werd duidelijk dat dit loze beloftes waren. Meer dan 3 maand na plaatsing van de keuken en lang na onze verhuis werden pas onze keukentoestellen geleverd. Zolang zaten we zelfs zonder koelkast... Er werd helemaal niet met ons gecommuniceerd, we moesten steeds zelf contact nemen om dan te horen dat men daar ook van niets wist en dat we moesten stoppen met hen te bellen. Als toppunt kregen we, toen we eindelijk een bevestigde datum voor naplaatsing van de toestellen hadden, een dreigtelefoon van de baas! Hij zei dat de levering niet zou doorgaan als niet het integrale resterende bedrag zou worden betaald voor de plaatsing! Nochtans staat in hun eigen verkoopsvoorwaarden dat dit pas moet gebeuren als alles 100% opgeleverd is... Nog nooit meegemaakt dat een bedrijf in gebreke blijft en dan de klant telefonisch chanteert om geld te krijgen. Moesten we opnieuw kiezen gingen we zeker ergens anders!
Onze keuken werd iets meer dan 2 jaar geleden geïnstalleerd maar een nieuwe gebeurtenis noopt mij tot reactie. Van goed naar kwaad naar erger. Aankoop/verkoop werd goed begeleid en prijs was correct. Maar dan... plaatsing werd 2x uitgesteld tot net voor onze verhuis. De avond van onze plaatsing stond het eiland achterstevoren, in plaats van 1e keus eik geolied kregen we de helft van de keuken vol met noesten, spinthout, groenverkleuringen etc. en onze kaderpanelen waren niet degene die werden besteld. Na 2 weken hemel en aarde proberen te bewegen ging Mr. Goossens zelf naar ons komen. Oef, eindelijk! NIET DUS. Mr. Goossens is twee uur lang bij ons binnen geweest om op brutale en onbeschofte manier te vertellen dat we exact gekregen hadden wat was besteld, dat wij er niets van kenden en tot slot en roepens toe te dreigen met een rechtzaak. Ik begrijp niet hoe iemand op deze manier een zaak kan runnen of klanten zorgen. Later kwamen we te weten dat dit soort 'klantenbezoeken' vaker voorvallen met gelijkaardige brutaliteit. Wij hebben ons gelukkig niet laten doen helft van de factuur stond ook nog open en het been stijf gehouden. Alle mankementen werden in de week erna opgelost... dachten we. Vorige week al de plinten van de keuken kunnen losmaken en weghalen aangezien er een lek aan de afvoer van de vaatwasser was ontstaan. Wat bleek, de afvoer was niet eens gelijmd en op een andere plaats werd tape gebruikt om het darmpje op z'n plaats te houden, deze was losgekomen. Bleek ook nog dat de elektrische aansluiting gewoon los op de grond lag. Door het lek lag deze nu dus gewoon in het water. Sterk staaltje onkunde. Wij hebben onze les geleerd en blijven er ver van weg.
Tevreden over service, afspraken, vriendelijk personeel.
Goed ontvangen tijdens een eerste, toevallig bezoek. Een afspraak vastgelegd om onze eventuele nieuwe keuken te bespreken. Afwachten wat het resultaat zal zijn.
Spijt dat we hier al ons spaargeld aan besteed hebben. De keuken is uiteindelijk mooi maar dat kozen we natuurlijk zelf , maar veel gedoe gehad met plaatsing, levering en nazorg. Service trekt op niets! wel goede gesprekken daar gehad met de verkoper dus verwachtingen lagen hoog, echt teleurgesteld achteraf. Ook grove fouten die zij op onze aannemer staken etc. Wij kopen hier nooit nog en maken er geen reclame voor. Ga ergens anders, naar een klein familiebedrijfje in je buurt zou mijn tip zijn!
We zijn zeer tevreden over onze keuken die recent geplaatst werd. Verkoper Eddy begeleidde ons van begin tot het einde, dacht met ons mee, voegde goede suggesties toe en creëerde zo onze droomkeuken. Dit is nog eens een winkel wat een knappe toonzaal seg ! waar men echt meedenkt met de klant en waar men fier is om een goed product af te leveren aan een scherpe prijs. Top! Doe zo verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid