facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjolaa

Sjolaa

Info

Chocolade atelier waar liefde en passie voor chocolade elkaar ontmoeten.
http://www.sjolaa.be/



"De Mechelse Stadssjocoladerij waar passie en liefde voor chocolade elkaar ontmoeten.Winkel, open atelier en workshops.Ambachtelijk chocolade atelier"
Adres: Geerdegemvaart 137, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015/34.74.04
Stad: Mechelen
Route: Geerdegemvaart 137
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Chocolatier Mechelen ijzerenleen, Chocolade workshop Antwerpen, Workshop pralines maken mechelen, Sjolaa facebook, Workshop chocolade Oost-Vlaanderen, Chocolade workshop Turnhout, Workshop pralines maken Gent, Verjaardagsfeestje chocolade workshop
Recensies
We hebben hier een enorm fijne workshop gevolgd. Tijdens 3u leerden we de basics van pralines maken maar ook extra uitleg over het beroep van de chocolatier zelf. Na de workshop kregen we al onze zelfgemaakte pralines mee naar huis. Nog een voordeel: tijdens de 3u is er steeds koffie, thee, water,... Aanwezig incl enkele heerlijke pralines van hun zelf! Een echte aanrader voor zowel vrienden als koppels!
Super ! Goed georganiseerd, verveelde op geen enkel moment, duidelijke communicatie en supermooie zaken gemaakt. Haast te mooi om op te eten. Voor ons was het ter gelegenheid van een vrijgezellenfeestje met een leeftijdrange 18-30jaar. En iedereen was even enthousiast. We zijn er speciaal van voor van Hasselt naar Mechelen gereden en hebben ons dat geen moment beklaagd. Doe zeker zo verder ! Bedankt voor de fijne voormiddag...
Super lekkere én originele pralines gemaakt van eerste klas producten. De workshops zijn zeer duidelijk én er is de mogelijkheid om veel te proeven. Zeer goede begeleiding en aangename sfeer. Wij komen zeker terug.
Super toffe praline- workshop gevolgd. Vriendelijke mensen en alles tip top georganisserd. Resultaat: een prachtig doosje zelfgemaakte pralines mee naar huis, die zo uit de winkel konden komen! Heel wat tips and tricks ter plekke geleerd, maar ook via mail snel geholpen met mijn extra vragen. Eén van onze dochters 10 jaar vond het geweldig en kon niet stoppen met opscheppen tegen haar zussen en broer bij thuiskomst. Ze heeft de smaak helemaal te pakken. Ik kom zeker nog eens terug met een andere dochter.
Workshop basis pralines gevolgd. Johan heeft dit perfect én meer dan gepassioneerd aan de man gebracht. Dank u. Top beleving !
Een workshop om u tegen te zeggen! Je krijgt het hele proces van cacaoboon tot afgewerkt chocolade product uitgelegd met beeldmateriaal en voorbeelden. Maar het leukste is dat je zelf aan de slag mag met haalbare projectjes die je mee naar huis kan nemen. Prijs/aanbod zeker in orde. Ook leuk voor kinderen vanaf 12 denk ik. Katrien en Johan waren super geduldig en hulpvaardig. Een dikke pluim!
Sjolaa is een toppertje op alle gebied. Mooie creaties. Lekkere chocolade, ook suikervrij. Voldoende keuze in de winkel. Fijn werk op bestelling. Vriendelijk onthaal. Correcte prijs. Proficiat Katrien en Johan!
Zalige en ambachtelijke praniles ,ben er zo verzot op en die smaken ho zo overheerlijk ,ik ga elke week mijn kilo minstens halen en niet duur voor zelfgemaakte verse praniles en heel heel lekker zijn !!! Echt proberen zou ik zeggen ,groetjes patsy
Vriendelijke bediening met kennis van zaken en prima kwaliteit chocolade e.a..
De 2de keer dat ik er een workshop volgde. De eerste x was 6 jaar geleden denk ik en nog steeds top! Lekke chocolade en een super tof koppel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid