facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sjatoo Schel

Sjatoo Schel

Info

Sjatoo Schel is hèt jeugdhuis van Schelle. Wij organiseren doorheen het jaar talloze activiteiten en avonden en iedereen is welkom!

Geschiedenis

Sjatoo Schel: Het jeugdhuis van Schelle!

In het weekend en op woensdagavond is Sjatoo de ideale ontmoetingsplaats voor, en door, jongeren om gezellig samen te zijn. Je kan er genieten van toffe caféspelen, televisie op groot scherm en gratis Wi-Fi. De meeste dranken zijn verkrijgbaar aan €1.

Sjatoo is natuurlijk meer dan een jeugdcafé. Het is een heuse VZW waar ook evenementen worden georganiseerd en steeds ruimte is voor nieuwe ideeën. Nu en dan zijn er thema-avonden en feestjes waar veel jeugd van Schelle en omstreken op af komt. Denk maar aan voetbal op groot scherm, een Mexicaanse-avond, een avond waar ook de ouders welkom zijn en nog veel meer. Wij hopen je alvast snel te zien!

Adres: Parklaan 5, 2627 Schelle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 476/83.25.96
Stad: Schelle
Route: Parklaan 5
Postcode: 2627


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RedneckRanch Schelle RedneckRanch Schelle 297 meter Redneck Vanners Belgium
Chiro Schelle Chiro Schelle 652 meter Als je 't mij vraagt... ;-
Bar Laar Bar Laar 926 meter Rustige locatie en supervriendelijke bediening... je kan ook binnen zitten als het wa...
Tolhuis-Veer Tolhuis-Veer 2 km De salade met geitenkaas was heerlijk. Het bracht me naar mijn “happy place”. Spaghet...
Recensies
Toffe locatie waar je met vrienden kan afspreken om gezellig samen te zijn. De vereniging wordt ingericht dóór jeugd, vóór jeugd. De prijzen worden bewust democratisch gehouden, en naast de gewone openingsavonden worden er ook regelmatig thema-avonden, cultuuractiviteiten of fuifjes georganiseerd. Recent is heel de binnenkant vernieuwd. De moeite om eens binnen te springen!
Helemaal geen service, wij hebben bijna 10 min staan wachten en toen was er nog niemand te bekennen. Wij zijn uiteindelijk terug doorgegaan want wij waren het beu om te blijven wachten tot er iemand van de bediening zou verschijnen. Echt GEEN aanrader!!!
Zeer gezellig jeugdhuis, met heel democratische prijzen!
Beste jeugdhuis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid