facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Laar

Bar Laar

Info

BAR LAAR is de pop-up bar van Schelle en is de uitvalsbasis bij uitstek voor iedereen die wil ontsnappen uit de drukte en wil genieten met vrienden.

Geschiedenis

Voor het vierde jaar op rij kan je tijdens de maanden juni, juli
en augustus BAR LAAR bezoeken in SCHELLE.
BAR LAAR is de uitvalsbasis bij uitstek voor iedereen die wil ontspannen weg van de drukte… Naast een fijne selectie aan dranken en zomerse gerechten ontdek je op BAR LAAR het ultieme vakantiegevoel!

Adres: laardijk 2, 2627 Schelle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3238878223
Stad: Schelle
Route: laardijk 2
Postcode: 2627



op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Schelle, Tolhuisstraat Schelle, Zomerbar Schelle 2022, Zomerbar Aartselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hof Ten Laere Summer Garden Hof Ten Laere Summer Garden 0 meter Mooie rustige plek voor feestjes. Externe catering zekr ok.
Tolhuis-Veer Tolhuis-Veer 880 meter De salade met geitenkaas was heerlijk. Het bracht me naar mijn “happy place”. Spaghet...
Sjatoo Schel Sjatoo Schel 926 meter Toffe locatie waar je met vrienden kan afspreken om gezellig samen te zijn. De vereni...
Recensies
Rustige locatie en supervriendelijke bediening... je kan ook binnen zitten als het wat fris is of gewoon omdat het daar ook best gezellig is. er is een springkasteel voor de kleintjes ... let wel op: drukke dagen wordt glas voor bier, ook de streekbieren... vervangen door plastic bekers wat niet echt smakelijk is. Fristi krijg je wel nog in een glas dus echt rechtlijnig is het niet... Wil je dus genieten van de lokale biertjes en je gin-tonic ... ga je beter op een rustig moment
Daar geven ze optredenschost rokers het is dicht bij en het is daar mooi !
Gezellige tuin. Wij waren er in de namiddag en vonden de prijzen duur. Geen bediening. Vier drankjes en een ijsje 25€. En wc was niet echt proper. Maar wel een leuke plek.
Super gezellig! Overdag lekker rustig en s'avonds stevige acts en veel volk. Sinds dit jaar kan je ook super lekkere pizza uit de houtven krijgen.
Ik ben er geweest tijdens de zomerbar in Bar Laar. Een leuke en rustige locatie. er staan een aantal foodtrucks en de kids kunnen zich uitleven op het springkasteel of de schommels.
Toplocatie en fijne evenementen... Enkel wat lang aanschuiven voor drank op drukke momenten.
Buiten teras moet nodig grondig gekuisd worden, veel sigaret peuken op de grond een beetje een rommelige indruk
rustige plek in een groene omgeving. Veel parkeergelegenheid in de buurt. Voldoende plaats binnen en buiten.
Heel leuke en gezellige plek. Ideaal tijdens de warme zomer buiten. Ideaal tijdens de regenachtige zomer binnen.
Super gezellig, relaxen, en drinken is echt gewoon betaalbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid