facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sigo's

Sigo's
"Een Foodbar ontbijt, lunch en take out, tapasbar en drinkgelegenheid uitgebaat door een enthousiast koppel."
Adres:
Telefoonnummer: +3236533680
Stad: Brasschaat


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
1765 1765 3 km Lekkere tapas. Vriendelijke bediening. Nice!Eten: 5/5
Recensies
Vandaag gaan lunchen met 10 vrienden bij de nieuwe enthousiaste uitbaters. Zowel ikzelf als de hele groep nix dan complimenten voor zowel de service als ons eten. Propere en verzorgde zaak plus een warme aangename ontvangst. Wij komen zeker terug.
Zeer lekkere afhaalbroodjes. We zijn gaan ontbijten en dat sloeg tegen. Waren er om 9h toen het open ging en het meisje moest nog vanalles afbakken. Ze had ook een vuile joggingbroek aan en dat gaf niet zo'n hygiënische indruk helaas.
Deze week voor de eerste keer langs geweest bij de nieuwe eigenaars. Super lekker broodje, heel vriendelijk, spontaan ontvangst en vooral ontzettend proper! Ik kom zeker terug!
Heel vriendelijke en lieve uitbaters. Leuke en frisse aankleding van de zaak. Korte wachttijd en vriendelijke bediening. Je kan zelfs telefonisch of per sms bestellen....super idee. Bancontact is er dus ook handig.
Wij zijn gaan ontbijten bij Sigo’s. Dit was heel verzorgd, verse producten echt een aanrader. De uitbaters van de zaak zijn vriendelijk en maken graag tijd om een praatje als dit mogelijk is.. mooie zaak!! Leuke kerstsfeer. Een aanrader!!
Lange wachtrij tijdens de middag, alle studenten komen hier hun broodje halen. Kom een uurtje vroeger of later dan 12. Zeer gezellig, terrasje buiten en betaalbaar.
Zaterdag lekker gaan eten met mijn gezinnetje! Alles was super lekker en goede bediening! Proficiat aan de nieuwe uitbaters! Ons zien ze zeker terug!
Ik kom hier wekelijks met mijn klant een broodje eten. Zeer leuke suggesties en specialiteiten. Goed bezig. Mij blijven ze hier zeker zien.
Er werd perongeluk of niet?? te veel geld aangerekend. De broodjes waren zeker niet slecht maar ik heb er wel al betere gegeten. Toch aardige mensen.
Zeer vriendelijk bediening met lekkere broodjes op een toplocatie! Ideaal om even binnen te springen voor het werk of tijdens de middag pauze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid