facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 1765

1765

Info

1765

Openingstijden = openingstijden keuken



"Gezellige tapasbar op een unieke locatie in hartje Mariaburg. Groot zonneterras, lekkere sangria's, frisse San Miguel en overheerlijke tapas. Kortom de perfecte locatie voor van de zon te komen genieten!"
Adres: Kapelsesteenweg 340, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 032933360
Stad: Brasschaat
Route: Kapelsesteenweg 340
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: 1765 pensioen, Tapasschotel bestellen Brasschaat, Spaans restaurant Schoten, Tapasschotel Brasschaat, Lunch Brasschaat, Spaans restaurant Antwerpen, Tapas bestellen Schoten, Tapas Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sigo's Sigo's 3 km Vandaag gaan lunchen met 10 vrienden bij de nieuwe enthousiaste uitbaters. Zowel ikz...
Recensies
Lekkere tapas. Vriendelijke bediening. Nice!Eten: 5/5
Zeer vriendelijke bediening. Gerechten lekker en verzorgd. Iets meer variatie in de zin van frisse groenten bevattende tapas zou nog een plus kunnen zijn . Want ze bestaan in … Wij hadden een fijne avond in een leuke omgeving met verzorgde tapas.
Vlotte bediening op een gezellig druk terras. Een aantal aangename drankjes op de kaart. Eten is lekker maar aan de dure kant. Behalve dan de crème catalan en die is erg goed.
Heel lekker gegeten, voor 4 personen 100 euro betaald maar meer dan voldoende gegeten zodat we eigenlijk al blij waren dat we geen voorgerecht hadden genomen. Dessert was niet aan de orde want we hadden echt genoeg. Personeel zeer vriendelijk en adviseren bij de gerechten. Vergeet geen baraquito te drinken na het het eten. Typische Canarian coffee. Super om dit zo dicht bij huis te vinden. We komen zeker nog eens terug.
3 sterren, omdat het gewoon OK was. Het interieur is natuurlijk fantastisch en sommige gerechten waren ook wel lekker, terwijl andere gerechten dan weer eerder simpel waren. De bediening was goed, een vriendelijke kerel. Het was redelijk prijzig.
2022-11 We lunchten er met 4. Eenvoudig ingerichte zaak die het vermoedelijk moet hebben van het buitenterras als het weer het toelaat. De bediening een werkstudente was er knap in al de betekenissen daarvan ;-. Binnen was het vrij koud. De tapaskaart is uitgebreid met voornamelijk Spaanse gerechten. We kozen er 7 die allemaal correct bereid waren maar niet echt "waw", ze konden allemaal wat meer "power" gebruiken en de tortilla was te droog wellicht door te veel aardappel en te weinig ui. Wellicht hadden we voor onze lunch op voorhand de paella moeten bestellen? Wel een aanrader om een lekkere pint te komen drinken op het terras en daarbij een tapa te smullen maar niet voor de lunch die wij in gedachten hadden.
Altijd lekker en een plezier om hier te genieten van tapas & sangría! De steeds veranderende suggesties dragen bij tot een zeer uitgebreide menukaart en dit in combinatie met de vriendelijke bediening, maakt van 1765 een echte aanrader!
Absoluut een aanrader. Mooie tapas... aangename sfeer, lekker wijntje! Eens zomer komen we het terras zeker eens proberen!!
Tof omgeving. Leuk terras als het mooi weer is. Personnel is er vriendelijk. Je kunt er van alles eten in klein porties. Het wachttijd tussen voor en nagerecht is iets te lang wachten naar ons goesting. Het is oké maar had iets meer van verwacht. En kwa prijs verhouding is het naar een dure kant voor tapas te zijn.
Zeer vriendelijk personeel en verzorgd ingericht en mooi terrasEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid