facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Siam Cuisine

Siam Cuisine

Geschiedenis

Welkom bij Siam Cuisine
Waar we u vergasten op lekkere Authentieke Thaise Keuken.Wij hebben een zeer uitgebreide kaart Kom gezellig bij ons in VEERSTRAAT 24 te LOKEREN langs in het restaurant of U kan de gerechten ook afhalen. Veel plezier bij u bezoek. Sawadee!



"Thaise afhaal en catering"
Adres: Veerstraat 24, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: 092792919
Stad: Lokeren
Route: Veerstraat 24
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Siam Thai, Restaurant Lokeren, Chinees Lokeren, Thai Lochristi, Take away Lokeren, Vegetarisch restaurant Lokeren, Thai Zele, Moederdagmenu Lokeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cozy Thai Lokeren Cozy Thai Lokeren 3 km Zojuist kwartier om 17.15 uur hier gezeten wachtend op personeel open vanaf 17.00 uur...
Recensies
Absoluut niet eten of bestellen, 2 mensen op 4 reeds 36u zwaar ziek na bestelling pinksteravond ll. Lijkt op voedselvergiftiging door gebrek aan hygiëne in de keuken.
Tegenvaller. Weinig smaaksensatie, enkel pikant. Verschillende gerechten leken bovendien allemaal erg op elkaar. In de zaak zelf hangt een irritante geur als van oud voedsel. Jammer.
Heerlijk ! Super lekker
Breng cash mee, geen bankcontact hierna Als je graag lekker pikant eet, hebben ze een paar lekkere vis gerechten voor u! De gestoomde Kabeljauw is heel lekker, de rest vond ik niet zo lekker, maar smaken verschillen. Nog eens... Enkel cash, ze aanvaarden geen bankcontact!
Vriendelijk, en proper. Maar het gerecht dat ik koos vond ik persoonlijk te vettig, en mocht pikanter. Maar het kan ook een foute keuze geweest zijn. De parking aan de overkant is makkelijk.
Zeer lekker en gevarieerd. Vriendelijke bediening. Communicatie is soms niet makkelijk, maar met wederzijdse inspanning geen probleem. Prima met z'n twee of in een beperkt groepje. Ruime parking tegenover de ingang.
Beste, uw website bevat een virus/cryptolocker. Namelijk als je het menu opendoet. Gelieve dit na te kijken. Tal van mensen zijn al slachtoffer geworden van de virus die niet kan verwijderd worden. mvg Harry Vyvey
Super prijs-kwaliteit..smaakvol..met liefde klaargemaakt
Heerlijk! Vriendelijk, snel, vers en gezond. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Vriendelijke bediening en mooie porties. Niet de goedkoopste, maar wel alles vers bereid in hun open keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid