facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cozy Thai Lokeren

"Voor reservatie restaurant, bel: 09 278 63 90"
Adres: Spoele 47, 9160 Lokeren
Telefoonnummer: +32 9 336 60 59
Stad: Lokeren
Route: Spoele 47
Postcode: 9160


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Siam Cuisine, Restaurant Lokeren, Thai Lochristi, Siam Thai, Thais restaurant, Afhaal Lokeren, Thai Siam Stekene menu, Chinees Lokeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Siam Cuisine Siam Cuisine 3 km Absoluut niet eten of bestellen, 2 mensen op 4 reeds 36u zwaar ziek na bestelling pin...
Recensies
Zojuist kwartier om 17.15 uur hier gezeten wachtend op personeel open vanaf 17.00 uur. Helaas niemand aanwezig, tevens gebeld toen ik in het restaurant zat maar niemand nam op. Erg jammer want het lijkt mij een prima restaurant. Wellicht is er een goede reden voor. Update 19.00 uur: Dank voor uw reactie. Wellicht handig om dit ook groot op uw raam / deur te vermelden. In dit geval kom ik zo naar binnen stappen, deur stond open.
Zou het zeer waarderen als volgende keer het bestelling op hetzelfde tijd serveren aan de tafel vooral voor een groepje. Maar qua gerichten, zijn zij heel lekker. Zou zeker volgende keer terug komen.
Zeer goede ontvangst. Tof om een beetje show cooking te kunnen volgen tijdens het wachten. Zeer lekker, royale porties en verser kan niet! Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar! Op en top Thaise keuken!
Héél lekker, heel vriendelijk en vooral heel snel! Wij hadden afhaal besteld en mochten ons 20 minuten nadien al aanbieden om de bestelling op te halen. De porties zijn voor de grote eter maar dat kan geen probleem zijn met zo'n lekkernijen. Wij namen tweemaal nummer 25 waarvan é én keer met kip en één keer met runds. Een vriendin nam volgens mij nummer 10
Super lekker verzorgde schotels niks op af te keuren! En super vriendelijk personeel.
Wat een pech! Net op de dag dat we er met een groep van 17 personen zouden gaan eten, had de kok verstek gegeven. Er was vervanging gevonden, maar die stond voor de eerste keer in de keuken van het restaurant. Onze voetjes hebben we onder tafel geschoven om 18u15, en net geen 3u later zijn we eindelijk kunnen beginnen eten. Terwijl we zaten te wachten, zagen we ook nog eens de ene na de andere 'afhaler' langs de keuken passeren. Je zou voor minder ontevreden zijn, maar met elke hap werd ook de frustratie meer en meer doorgeslikt. Het was overheerlijk! Alle gerechten worden vers bereid ook de heerlijke cocktails en mocktails trouwens en dat proef je. Ik keer zeker terug, maar dan wellicht in een kleiner gezelschap. Dat zal trouwens ook het eerste deel van de naam van het restaurant beter tot z'n recht laten komen. Cozy Thai: een echte aanrader!!
het ging allemaal zeer traag en ongeorganiseerd. bij het bestellen van de drank en het eten zaten we 20 min later nog op de drank te wachten. er loopt vree veel personeel rond maar er wordt niets gedaan. Na ons apero kwam het eten vrij vlot. daarvoor zijn ze ook 3 keer naar de zaal gekomen met verkeerde bestellingen... niet tevreden maar de man achter de balie deed zen best en was heel vriendelijk!
Vandaag eerste keer hier besteld afhaal. Veggie loempia’s: er zat enkel glasnoedels in, geen enkele groente, helemaal niets. Ook liep er enorm veel olie uit. Gefrituurde scampi was wel gewoon lekker. Mijn hoofdgerecht buikspek opnieuw amper iets van groenten. Veel vlees, maar op een paar verdwaalde groene blaadjes opnieuw niets van groenten. Ook hier onderaan een grote plas vet.. mijn man had rode curry met kip en die was wel lekker. Ik ben geen fan. Heel jammer want had wel goede commentaren gehoord. Wij worden jammergenoeg geen vaste klant.
Cozy Thai is een zeer goed restaurant met het heerlijke menu en de ongelooflijk vriendelijke baas. Hoewel het restaurant gesloten was, liet de eigenaar ons binnen en bediende ons aandachtvol. We hebben erg lekker gegeten en het was zeer gezellig. Ook het interieur van het restaurant is smaakvol ingericht. Wij zijn ontzettend content! Zeker aangeraden!
Vriendelijke bediening, lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid