facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Shiatsu Mourembles

Info

Shiatsu, Chi Nei Tsang, TokSen & Réharmonisation.
Un moment pour rééquilibrer le corps et l'esprit dans un cadre professionnel, reconnue par l'UFPST.

Geschiedenis

Formée à l'école européenne de massage en shiatsu, massage du ventre (Chi Nei Tsang) ainsi que d'autres techniques au travers de workshop via divers cursus, je vous propose des massages répondant à vos besoins.

Ecoute, toucher professionnel et soin, je vous propose un moment pour rééquilibrer le corps et l'esprit ou tout simplement vous détendre.

.



"Je vous propose des séances de :- Shiatsu,- Chi Nei Tsang massage taoïste de l'abdomen,- Tok Sen,- Soins Sacrés Magdala & Ishtar - créations personnelles- Voyage & Bain Sonore,Ceux-ci vous sont proposés "à la carte" ou en "suivi" et dans un cadre professionnel.Diplômée et certifiée de plusieurs écoles, mes techniques seront adaptées à vos besoins.Passionnée par les méthodes complémentaires et les disciplines Taoïstes, j'étudie sans cesse afin de comprendre les mécanismes ainsi que les correspondances/échanges entre le corps et l'esprit afin de vous accompagner à retrouver et maintenir l'équilibre vital.Au plaisir de vous recevoir,Julie Mourembles"
Adres: 42, Rue Jean Wellens, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Telefoonnummer: 0486/804.139
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: 42, Rue Jean Wellens
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 13:00
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Julie Shiatsu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shiatsu-Woluwe Shiatsu-Woluwe 796 meter Massage habillé, par pressions, étirements et mobilisations sur les méridiens d'acupo...
Pierre Bastin - Energéticien et maître enseignant Reiki Pierre Bastin - Energéticien et maître ensei... 1 km Bonjour, Je vous accompagne vers un mieux-être avec des soins de chirurgie éthérique,...
Acupuncture Massage Therapy Acupuncture Massage Therapy 2 km Vertaald door Google Ik raad deze kliniek ten zeerste aan. Het heeft me zo goed gehol...
Le Point de Beauté Le Point de Beauté 2 km Institut de beauté
Recensies
Een puur geluksmoment, het was mijn eerste shiatsu bij Julie. Zeer professioneel en een top luisteraar. Voor een uitzonderlijk resultaat want daarna voel je veel minder spanning in lichaam en geest, een welbevinden en vooral een motivatie en een positievere instelling. Tot snel. Ik raad 100% aan.
Ik ontmoette julie een paar weken geleden na de goede recensies op Google en ik kan ze alleen maar goedkeuren! Julie toont zo'n zachtheid en vriendelijkheid dat ik me meteen heel ontspannen voelde. De Shiatsu-sessie heeft mij zowel fysiek als moreel veel goeds gedaan. Door de uitwisseling die we hadden, kon ik mijn ogen voor veel dingen openen en ook mijn gevoelens uiten. Ik ging terug en zal binnenkort weer teruggaan. De sessies met Julie doen me veel goed, dus ik kan andere mensen alleen maar aanraden om er met vertrouwen naar toe te gaan, je zult niet teleurgesteld worden : Ik maak van de gelegenheid gebruik om Julie te bedanken voor al haar goede raad en haar aandachtige luisteren.
Julie is een zeer attente en zorgzame therapeut. Zijn kwaliteit van aanwezigheid en zijn energie zorgen ervoor dat hij zich vol vertrouwen voelt, in goede handen. Ik heb het al aan vrienden aanbevolen en ik maak gebruik van deze mening om dit op grotere schaal te doen. Heel erg bedankt :
Julie stelt je meteen op je gemak, ze is vol zachtheid en werkt met precisie. Ik vertrouw haar volledig want met haar kennis en haar handen helpt ze mijn lichaam naar een beter wezen dat tot rust komt...
Geweldig, wat een geweldige ervaring! Julie neemt de tijd om naar onze behoeften en gevoelens te luisteren. De omgeving en haar persoonlijkheid stelden ons direct op ons gemak. Dankzij haar magische vingers laat ze spanningen los en laat ze energie circuleren door middel van verschillende technieken. Ik verliet haar huis heel vredig en ik zal zeker terugkomen! Hartelijk bedankt!
Julie's zorg is in alle opzichten top. Ze is heel attent, heel lief, heel professioneel. Een echte schat!
Julie is een geweldige therapeut die haar intuïtie gebruikt en met haar hart luistert om je te begrijpen en je de beste begeleiding te geven. Ik voelde de energie in mijn lichaam bewegen na haar chi nei tsang buikmassage. Nadat ik naar huis was gegaan, volgde ik haar advies op om veel water te drinken, warm te eten en gewoon te rusten. Dit bracht me zoveel goeds en vulde me met energie en inspiratie voor de komende dagen. Merci, Julie!
Ik heb shiatsu voor het eerst getest door naar Julie's te gaan. Na 4 maanden van grote vermoeidheid na de covid-long, kon een sessie wonderen verrichten. Ik was in het begin een beetje sceptisch, maar gedwongen om te zien dat het resultaat indrukwekkend is. Bovendien is Julie attent en heel kalm. Ik heb hem al aanbevolen aan mijn entourage en heb een tweede afspraak gepland.
Uitstekende shiatsu-therapeut die in een rustige en comfortabele omgeving werkt. Ik voel me heel goed na elke sessie en Julie neemt altijd de tijd om naar me te luisteren en haar behandeling aan te passen aan mijn behoeften. Mijn maandelijkse Shiatsu-sessies hebben me enorm geholpen met migraine en angst. Ik kan het niet genoeg aanbevelen!
Ontdekking van shiatsu met Julie, die attent en zorgzaam was! Haar aanpak is geweldig en de sessie was zeer verkwikkend. Ik laat haar "verlicht" achter en kijk ernaar uit om de komende dagen naar mijn lichaam te luisteren. Nogmaals bedankt Juul :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid