facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Serenitea Room

Serenitea Room

Info

Tea-Room & luxury Hookah lounge in the heart of Famous Louise District"Serenitea-Room est un tea room chic, salon a narguilé shisha cocktails bar à bruxelles situé dans le prestigieux quartier Louise. L' établissement offre aussi une carte étoffée en petite restauration, snacks avec un choix de Sheesha / Chicha à bruxelles le plus complet et rigoureusement qualitatif. Il propose sans conteste les meilleurs et les derniers parfums de chicha agrémentés de chicha exclusive Made in Serenitea-Room. Une magnifique terrasse est à disposition. Une ambiance cozy, un service de qualité, des chichas d'exception ... Bienvenue chez Serenitea-room ! # Chicha bruxelles · Sheesha bruxelles · Salon de thé bruxelles · Hookah Brussels · Serenitea Room · Chicha Saint Gilles · Chicha Louise bruxelles · meilleur Chicha Bruxelles"
Adres: Chaussée de Charleroi 48 Charleroisesteenweg 48 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 850 54 89
Stad: Saint-Gilles
Route: Chaussée de Charleroi 48
Huisnummer: Charleroisesteenweg 48
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 15:00-03:00
Dinsdag: 15:00-03:00
Woensdag: 15:00-03:00
Donderdag: 15:00-03:00
Vrijdag: 15:00-03:00
Zaterdag: 15:00-03:00
Zondag: 15:00-03:00


op zoek naar gerelateerd: Brussel Shisha Lounge, Nuba Brussel, Xl brussel, Hivernage Brussel
Recensies
Ik kom hier vaak en ik moet zeggen dat ik de service waardeer. De service is zeer professioneel, ik raad de fruitcocktails aan ;
2 jaar geleden, net voor corona heb ik een goede review gegeven maar wat is er nu aan de hand? Eigenaar is veranderd maar alles ook en helaas niet in de positieve zin. 2 maal op een week tijd ga ik op bezoek en bestel een waterpijp met mangosmaak. De 1e keer was walgelijk en smaakte hard naar munt en later kreeg ik hoofdpijn hiervan. Ik dacht misschien slechte samenhang van omstandigheden en probeer dit in de week nog eens maar dan tijdens het weekend, eveneens slecht. Personeel doen echt hun best om al je wensen tegemoet te komen maar helaas weet de persoon die de shisha bereidt niet hoe het moet of kent de hoeveelheden niet want ik kreeg weer muntsmaak ipv mango en veel schadelijke rook. Er was helemaal geen shishasmaak of mango te proeven. Ik had de vriendelijke dienster uitdrukkelijk om gevraagd dit door te geven wat zij ook deed omdat de bereider van de waterpijp kwam vragen of de mengeling goed was. Spijtig voor deze goed gelegen zaak. Het was vroeger duur maar shisha was top nu is alleen duur maar kwaliteit is niet meer wat het was.
Wat een slechte service, ik was hier gekomen voor een shisha en een munt theetje, we hebben zeker 20 min staan wachten vooraleer de ober ons bestelling kwam opnemen!?! Daarna hebben we zeker nog eens 20’min gewacht, toen ik vroeg waar ons drank en shisha bleef, zei de ober dat deze bestelling niet was doorgegeven aan de keuken..: Heel vreemd alles behalve professioneel vooral als je uw eigen profileert als de beste shisha in town??!? Toen we besloten om te vertrekken Omdat het heel lang allemaal duurde ging de portier ons nog eens bedreigen om de bestelling te betalen zonder dat we iets hebben geconsumeerd, en ging hij de deur nog eens dicht houden zodat we niet konden vertrekken The WORST SHISHA PLACE IN BRUSSEL!!! Nooit meer kom ik hier wat een bende Dieven Zelfs 1 ster is teveel voor deze zaak! Serentea jullie zijn een bende dieven!
Geen aangename sfeer in deze zaak, bij binnenkomst de arrogante portier die indruk probeert te maken was walgelijk. De serveersters die daar werken hebben alles behalve controle over de zaak en lopen daar rond als kippen zonder kop! Duurt heel lang vooraleer je uw bestelling krijgt en de prijzen zijn extreem duur virgin Mojito 12€€€ ? Is dit de Champs-Élysées ofzo Zeker en vast geen aanrader mensen, schuin aan de overkant heb je Le Prince is 1000000’keer beter!
Leuke plaats én goede service. De prijzen ten opzichte van andere shisha lounges liggen wel iets aan de hoge kant. Wel te begrijpen gezien de locatie en sfeer maar alsnog. Ook is de shisha tent erg druk, maar zeker de moeite waard om eens gezien te hebben.
Mensen die hier werken zijn echt vriendelijk En de shisha was supper
De prijs is te hoog, ik raad niet aan om deze in te voeren
Mooie lounge, shisha wel erg duur
Slechte shisha bar met slechte shisha
Vriendelijke bediening. Top!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Serenitea Room met het openbaar vervoer


Faider 80 meter
N11
Faider 90 meter
92
97
Faider 150 meter
N11
Faider 150 meter
92
97
Stéphanie 210 meter
N11

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Serenitea Room.

Saint-gilles waterpijpcafés

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Charleroi 48 saint-gilles loungebars kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Serenitea Room adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Serenitea Room. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Serenitea Room delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Prince Le Prince 88 meter
Le Chat Touille Le Chat Touille 416 meter
Be Lyn's Be Lyn's 429 meter
Ram Dam Ram Dam 678 meter
Cipiace Cipiace 741 meter
L'Egalité L'Egalité 746 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid