facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chat Touille

Le Chat Touille
"Lors de votre visite au New Chattouille, vous rencontrerez 10 chats.Il s'agit de chats sauvés par notre partenaire, l'asbl Ever'y Cat dont Nathalie est la vice-présidente. Ces chats sont mis en ordre sanitaire : ils sont stérilisés, pucés, vaccinés et deparasités.Les tarifs sont un peu plus élevés que dans un bar classique car lorsque vous consommez dans l'établissement, vous participez aussi au bien être de nos protégés.Nos félins on tous été choisis avec attention. Il est essentiel qu'ils apprécient d'être au contacte de nombreux visiteurs quotidiens."
Adres: Rue Tasson-Snel 11 Tasson-Snelstraat 11 , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 0498 97 42 68
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue Tasson-Snel 11
Huisnummer: Tasson-Snelstraat 11
Postcode: 1060


Openingstijden

Woensdag: 13:00-21:00
Donderdag: 13:00-21:00
Vrijdag: 13:00-21:00
Zaterdag: 13:00-21:00
Zondag: 13:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: kattencafe brussel, mangakat café
Recensies
Spijtig dat het gebruik van katten voor amusement voor gaat op het vinden van een warme thuis en liefde buiten tijdelijke opvangcentra. Blij om te zien dat de kat goed gaat, maar zo teleurgesteld in de manier van werken met de nadruk op adoptie en transparante communicatie vanuit deze organisatie.
Super lieve katten, heel vriendelijke mensen Was heel leuk! Komen zeker terug
Fantastisch! The place to be wanneer je gek op katten bent. Heel vriendelijke bediening, erg lieve katten. Ze zijn het duidelijk gewoon dat er mensen langskomen.
Heel erg ontspannen huiskamer café. Warm welkom door de gastvrouw inclusief een introductie rondje langs alle katten. Bijna allemaal willen ze wel ff spelen. Ooh ja, je kunt hier ook nog wat eten of drinken. Let wel op, want sommige katten kunnen ook honger hebben maar daar is de plantenspuit dan weer goed voor. Top ervaring, die is niet voor de poes
Leuke plek als je van katten houdt! Als je uitgebreid wil dineren, ben je hier echter niet aan het juiste adres.
De katten eten hier letterlijk uit je hand
Gatinhos quentinhos para noites frias.
Er waren misschien vijf of zes katten in het café toen ik daar was. De katten zien er gelukkig uit en de serveerster was ook vriendelijk. Dit is een goed café om wat te drinken en mooie katten te zien.
Zeer warme en schone plaats. Top en vriendelijk personeel. We hadden een geweldige tijd met koffieknuffelen vol katten. Het is vrij klein dus ga daar niet heen met een grote commissie...
Een van de beste kattencafés die ik ooit heb bezocht! Er zijn nogal wat katten en die zijn echt aanhankelijk. Ze kunnen naar hun privéplek gaan een verdieping lager als ze de mensen beu zijn, de plek is echt schoon en ik vind het geweldig dat de katten beschikbaar zijn voor adoptie. Je ziet echt de liefde van de eigenaars voor katten. Het is niet te groot en de laatste keer dat ik er was, was het behoorlijk vol. Een andere belangrijke opmerking is dat ze geen betalingen met kaarten accepteren, dus zorg ervoor dat u wat contant geld meeneemt?
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Le Chat Touille.

Saint-gilles cafés

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Tasson-Snel 11 saint-gilles ontbijt en brunch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Le Chat Touille adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Le Chat Touille. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Le Chat Touille delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jat’ Café Jat’ Café 60 meter
Be Lyn's Be Lyn's 67 meter
Hinterland Hinterland 80 meter
Poz Poz" Café 143 meter
Katalina Katalina 263 meter
Ram Dam Ram Dam 284 meter
Serenitea Room Serenitea Room 416 meter
Les 3 Frères Les 3 Frères 443 meter
Le Prince Le Prince 499 meter
Kami Kami 500 meter
Kopi Corner Kopi Corner 575 meter
Le Damoiselle Le Damoiselle 639 meter
Café la Pompe Café la Pompe 657 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid