facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Selfmade - HandyHome

Selfmade - HandyHome

Info

verf, tuingereedschap, hout, sanitair, keukeninrichting, elektro, doe-het-zelfartikelen, verlichting, gereedschappen en imkermateriaal

Geschiedenis

Onder één dak vindt u hier een zeer ruim aanbod verf, tuingereedschap, hout, sanitair, keukeninrichting en elektro, doe-het-zelfartikelen, verlichting, gereedschappen en imkermateriaal.



"Onder één dak vindt u hier een zeer ruim aanbod verf, tuingereedschap, hout, sanitair, keukeninrichting en elektro, doe-het-zelfartikelen, verlichting, gereedschappen en imkermateriaal."
Adres: Kloosterstraat 90, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 03 542 68 10
Stad: Ekeren
Route: Kloosterstraat 90
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Selfmade folder, SELFMADE Schilde, Openingsuren selfmade Schilde, Hubo Ekeren, Selfmade betekenis, Handy Home
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo Hubo 2 km Dank u aan de vriendelijke medewerkers in deze winkel van Hubo. Erg goeie service en ...
Recensies
Fijne doehetzelf met basis aanbod. Goede prijzen, en eigen zagerij waar je ook een klein stukje plaatmateriaal kan kopen zonder grote wachtrijen. Toffe medewerkers.
Nul sterren Al 3 jaar dat ik daar koop maar vandaag was zeker de laatste keer. Ik heb een 4 dozen schroeven in de voormiddag gekocht en in de namiddag 1 doos terug gebracht teveel gekocht... ze geven geen geld terug alleen een waardebon ticket!!!! Wat is dat voor klanten service????? Ik koop vanaf nu in Gamma -Kapellen daar denken ze niet alleen over geld maar ook over klanten service!
Deze winkel heeft letterlijk alles
Het lijkt alsof het personeel daar tegen hun goesting werkt. Niet behulpzaam en hebben geen zin om klanten te helpen.
Bij mijn laatste bezoek aan de Selfmade te Ekeren,ben ik zeer onvriendelijk te woord gestaan door de dame van de verlichtingsafdeling. Terwijl ik nochtans heel beleeft inlichtingen had gevraagd,liet ze ons gewoon staan en liep geïrriteerd Weg! Daarna werden we verder geholpen door twee mannelijke collega's die zeer behulpzaam en vriendelijk waren wat een immens verschil tegen die dame.
Prachtige service. Voor een keukenblad op maat: gewoon naar hier komen. Men zoekt mee naar een oplossing. In ons geval heeft Patrick ons de juiste oplossing bezorgd. Ook voor de andere DIY benodigdheden is hier alles te vinden...
Kassiersters zijn er altijd onvriendelijk terwijl het winkelpersoneel juist wel behulpzaam is. Duidelijk dat ze hun Job niet graag doen.
De winkel is op zijn minst onverzorgd en uitgeleefd te noemen. Ook het personeel staat duidelijk niet in functie van de klant tevreden te stellen, laat staan verder te helpen. Doe het zelf winkels genoeg in de omgeving... mij zien ze daar niet meer terug!
Het beste adres voor houtplaat in Noord Antwerpen. Je moet enkel betalen voor het oppervlak dat je meeneemt en bent niet verplicht om hele platen te kopen. Overige artikels zijn goed van prijs.
Weten het verschil nog niet tussem gyproc pluggen en beton pluggen ? Ja nee nooit meer
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Selfmade - HandyHome met het openbaar vervoer


Ekeren Blarenstraat 80 meter
770
778
Ekeren Boerendijk 130 meter
Ekeren Boerendijk 160 meter
770
778
Ekeren Boerendijk 250 meter
Ekeren Bibliotheek 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid