facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hubo

Adres: Ekersesteenweg 6, 2030 Ekeren
Telefoonnummer: +3235410698
Stad: Ekeren
Route: Ekersesteenweg 6
Postcode: 2030


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Hubo Schilde online, Hubo Schilde assortiment, Hubo Schoten, Hubo winkels, Hubo Kuurne, Hubo Menen, Hubo Zele, Hubo dendermonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Selfmade - HandyHome Selfmade - HandyHome 2 km Fijne doehetzelf met basis aanbod. Goede prijzen, en eigen zagerij waar je ook een kl...
Recensies
Dank u aan de vriendelijke medewerkers in deze winkel van Hubo. Erg goeie service en verwelkoming Kwam als nieuwe klant hier voor het eerst. Hier kom ik met veel plezier terug.
Onvriendelijk personeel. De vrouw achter de kassa riep heel luid en onbeleefd dat ik de volgende keer de juiste ingang moet nemen. Ik had dit niet gezien maar dit kan op een professionele en vriendelijke manier worden duidelijk gemaakt.hier dus niet ik ben mijn aankopen in de handyhome gaan doen en daar was het personeel wel vriendelijk.
Het artikel in aanbieding dat we nodig hadden, was niet meer aanwezig maar de Hubo mensen deden de moeite om het bij hun collega's te reserveren zodat we het daar konden ophalen. Topservice!
Prima plek om je brandstof voor de oliekachel te halen.
Een half uur voor sluitingstijd vraagt mijn man om 3 m schaduwdoek af te knippen aan de nieuwe mevrouw aan de kassa. Zij zegt dat ik daarvoor bij de man buiten moet zijn. Die stuurt hem door naar een mevrouw in de winkel die niet te vinden is. Dus gaat hij terug naar de kassa. Zij zegt dat die mevrouw hem ook niet kan helpen daar zij de kassa aan het maken is. Mijn man vraagt vriendelijk : “Zouden ze dat bij de Selfmade ook hebben?” Het antwoord : “Zou kunnen” Mijn man is dan naar de Selfmade Handyman gereden waar ze hem vriendelijk voort hielpen.
Goed verder geholpen zowel in de winkel als aan de kassa
Altijd even vriendelijk bediening.
Vriendelijk personeel en ruim aanbod. Zondagopening groot pluspunt
Kom al jaren in deze Hubo, en er zijn nu eenmaal momenten dat het een beetje tegenzit aan de kassa met nieuw personeel, maar ach wat geeft het , je mag nooit te lui zijn om te wachten, verder hebben ze een zeer uitgebreid gama aan producten en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een dikke merci voor de dames aan de kassa die mij nuttige tips gaven voor mijn mierenplaag/paniek. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook een dikke merci voor de jongeman die buiten mijn winkelkar ontsmette en mij rustig liet winkelen door niet teveel personen binnen te laten. Jullie doen dat super :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid