facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sebas-Wheels

Sebas-Wheels

Info

Sebas-Wheels, voor de beste service en onderhoud op uw fiets en speed pedelec.

Geschiedenis

Verhuur-verkoop-reparatie
Fietsen en accessoires
Elektrische fietsen
Elektrische steps

Adres: Stationstraat 19, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: +3238860844
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Stationstraat 19
Postcode: 9170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
dewereldzien dewereldzien 109 meter Op deze pagina zetten we onze natuurfotografiereizen die we aanbieden in de picture. ...
The Fox House The Fox House 362 meter Via B&B Fox-House ingeschreven voor hun Valentijnsactie: ontbijt aan huis. Stipte...
The Bike Repair The Bike Repair 592 meter Vriendelijke bediening, correcte afhandeling van herstellingen.
Geur En Kleur Geur En Kleur 1 km Wij hebben hier de bloemen voor ons huwelijk laten maken. Super tevreden van, iederee...
Recensies
Zeer slechte service. Mensen uit Hulst laat hij gewoon stikken! Men was niet eens op de hoogte dat hij ging verhuizen! Heel mijn familie en vrienden kochten daar een fiets en waren op het begin best tevreden. Service daarna was waardeloos! Toch zeker nadat hij naar België vertrok. Mijn fiets was defect en men zou het op locatie oplossen. Na 2 uur wachten toch maar eens gebeld. De servicebus was nog niet binnen en maanden daarna nog steeds niet!! Wij kopen daar dus niets meer! Ik heb daar ondertussen zoveel meegemaakt, voor mij is het nu klaar! €6000,- voor een fiets betaald en nog steeds niet in orde. Ook niet onder garantie!! Ik doe nu het onderhoud zelf. Nog altijd 20 x beter dan bij hun. Wat een prutsers!!
Deze winkel heeft geen flauw benul van service. Aankoop ben je welkom om je geld af te geven maar aftersales ho maar. Problemen met een e- bike en de heren hebben 4 weken nodig om het probleem op te lossen. Afspraken maken is niet mogelijk omdat, Sebastiaan de eigenaar, zich er niet aan houdt. Telkens weer andere smoesjes om de bendeen het mismanagment in de winkel te verbloemen. Het is de slechtste winkel die ik in mij leven heb meegemaakt. Mij zien ze nooit meer terug. Het is een wonder dat deze tent blijft draaien. Wees slim en koop hier geen fiets!!
Het personeel is vriendelijk maar het woordje "Service" kent men blijkbaar toch niet zo heel goed in deze winkel. Mijn e-bike is ondertussen maar liefst 6 weken in herstelling zonder dat ik er iets van hoor. Zelf heb ik al 20x naar de winkel gebeld om te informeren, maar men doet niet de moeite om de telefoon op te nemen. De winkel is ook niet altijd open op de aangekondigde uren... Ik heb wel een reservefiets mee gekregen maar mijn oplader past niet in die batterij. De zomer is bijna voorbij zonder dat ik heb kunnen fietsen. Leuk is anders. Geen aanrader. -:
Ruim assortiment is een pluspunt. Mijn 2 ervaringen met de winkel waren echter negatief. De eerste keer kwam ik 2 fietsen testrijden die ze niet binnen hadden. Dit was misschien niet echt duidelijk vastgelegd op een bepaald moment dus durf ik de schuld nog deels opnemen. Hier hoorde ik echter techniekers bezig over het nakijken van de tandwielen van een bepaalde fiets of dat wel of niet gebeurd was. Het antwoord ging met verschillende tussenstappen van: "ja" naar: "ja, denk ik wel" naar: "ik zal nog eens kijken. Dit komt niet erg professioneel over in het bijzijn van een potentiële klant. Je wilt immers dat je fiets -die genoeg zal kosten- prima in orde gezet wordt door iemand die weet wat hij doet. Er werd een nieuw moment afgesproken om de 2 fietsen te testen, dit met datum, uur en locatie. Helaas was dit weer niet mogelijk. De ene fiets was niet opgeladen, de andere was niet binnen. Weeral keerde ik van een kale reis thuis. Het zou aan een mindere interne communicatie liggen waarbij ik niemand persoonlijk met de vinger wil wijzen maar dit zorgt wel voor negatieve ervaringen en afhaken. In mijn geval toch... /edit +1 ster wegens persoonlijk contact van de eigenaar om de misgelopen zaken te kaderen en uit te klaren.
Ik wacht al drie maanden op een bestelde Stromer fiets. Als je belt neemt niemand op en via mail ook geen reactie. In de winkel zijn ze bezig met nieuwe klanten. Als ik naar mijn nieuwe fiets vraag, beloven ze het uit te zoeken, maar krijg nooit een duidelijk antwoord over planning. Zeker geen aanrader.
Uitstekende winkel die uitblinkt in elektrische fietsen. Ik heb hier uitstekende service gekregen e ben goed geholpen in mijn twijfels over welk model ik het beste kan nemen. Dit was door iemand die wist waar hij mee bezig was. Ik ben toch voor de stromer gegaan vanwege het sportieve uiterlijk en krachtige motor. Hierna had ik nog een klein probleempje die hij uitstekend en snel verholpen had!
Verkeerde batterij geleverd bij de fiets. Wij hebben 800EUR teveel betaald voor een batterij die we niet hebben. Winkel pakt telefoon niet op, antwoord niet op mails. We zijn dus bestolen.
Doet zijn best maar professionaliteit Is ver te zoeken. De man weet niet goed hoe alles werkt als het ingewikkeld wordt. Goed om een gewone fiets hier aan te schaffen maar zeker geen Ebike toestanden . Naservice Is dan ook bedenkelijk.
High Speed bike meegenomen om te testen om van en naar het werk te rijden. Donderdagavond opgehaald, zaterdagmorgen teruggebracht. Dan nog met enkele fietsen gereden. Super service, zeer veel informatie, weet over wat hij spreekt. Soms veel volk in de winkel, waardoor wat langere wachttijden. Heel tevreden!
Beste clash with the schield, Ik denk dat u met een stagiair heeft gesproken. Wij zijn zijn juist gespecialiseerd in elektrische fietsen. En weten voor elk probleem een passende oplossing te bieden! Ik nodig u graag persoonlijk uit om uw vragen te stellen, en dan weet ik zeker dat ik op uw vragen een passend antwoord kan geven! Met vriendelijke groet, Sebastiaan van Sebas-wheels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid