facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Geur En Kleur

Geur En Kleur

Info

BLOEMENZAAK EN WOONDECORATIE VAN PTMD. Dinsdag en woensdag is de winkel gesloten, maar we werken elke dag op bestelling Indien het tijdig is doorgegeven.

Geschiedenis

Gespecialiseerd in bloemwerk op maat. Decoratie van het merk PTMD stijlvol, sober en stoer!



"Bloemen Geur & Kleur is een bloemenspeciaalzaak waar je beslist jouw ding vind om je interieur op te fleuren.Bij ons kan u terecht voor professioneel advies en de creatie van diverse bloemwerken voor alle mogelijke gelegenheden.Bent u dus nog op zoek naar een uniek bruidsboeket, of wil u misschien de opening van uw nieuwe handelszaak verfraaien met een origineel en betaalbaar bloemwerk?Wij helpen u graag verder met onze ruime waaier aan mogelijkheden, gaande van handgebonden boeketten tot speciaal op maat gemaakte bloemstukken.Tevens verzorgen wij maandelijks een bloemschikles en diverse abbonementen voor zowel privé als uw zaak."
Adres: Sint-Niklaasstraat 83, 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: 037707852
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Sint-Niklaasstraat 83
Postcode: 9170


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Sint-Gillis Brussel, Openingsuren Bloem Bloem, Geur en Kleur Facebook, Bloemen aan huis Sint-Niklaas, Bloemenwinkel in de buurt, Bloemstuk opening zaak, Bloemen soorten, Droogbloemen Sint Niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sebas-Wheels Sebas-Wheels 1 km Zeer slechte service. Mensen uit Hulst laat hij gewoon stikken! Men was niet eens op ...
Bloem Bloem Bloem Bloem 1 km Mooie bloemen
The Fox House The Fox House 2 km Via B&B Fox-House ingeschreven voor hun Valentijnsactie: ontbijt aan huis. Stipte...
Recensies
Wij hebben hier de bloemen voor ons huwelijk laten maken. Super tevreden van, iedereen aan te raden! Heel vriendelijke mensen die eerst alles grondig overlopen. Alles wat tip top in orde, helemaal zoals we het wilden. Geen probleem om op voorhand een proefboeket te laten maken om zo exact naar wens te werken. Bloemen voor de zaal waren super & hebben nog meer dan een week mooi gestaan! Mijn bruidsboeket was gewoon prachtig, helemaal zoals ik het me had voorgesteld! Ook het mini boeketje voor onze dochter was perfect voor haar kleine handjes.
Al verschillende keren om boeketten geweest om mijn vrouw gelukkig te maken. De bloemen van Erika zijn mooi en naar wens én blijven lang goed. Dankjewel Erika om mijn vrouw gelukkig te maken en zo ook mij natuurlijk. Happy wife happy life ;-
Als iemand zijnde met totaal geen groene vingers kan ik steeds bij Geur en Kleur terecht voor gepast advies om een mooi bloemstuk te bekomen binnen het gevraagde budget. Blij dat er ook duidelijke tips worden meegegeven om de bloemen goed te verzorgen.
Mooi assortiment, vriendelijk personeel, maar overprized in vergelijk met andere bloemisten. Boeket had veel groen en weinig prijswaardige bloemen.
Weer twee mooie boeketjes gekregen met een geweldige bediening, dank u, de gelukkigen gaan tevreden zijn, hoop ik
Hartelijk dank Erica en personeel voor de mooie bloemstukjes op de zerk van onze ouders Petrus Van Acker- Smet Alphonsina op het kerkhof in Melsele. Zijn steeds weer heel mooie creaties. Grtjs Fam Van Acker- Maas.
Super mooie boeketten en vriendelijke mensen
Voor mijn verjaardag een prachtig boeket ontvangen dat mijn zoon online vanuit Engeland besteld heeft.
Gisteren online besteld, vandaag het boeket geleverd. Zelfs als het niet kon volgens de online leverplanning toch rekening houden met de klant zijn vraag TOP! Doe zo verder! De persoon die het boeket heeft mogen ontvangen was zeer er zeer blij mee. #winkelhier
Wij hebben hier ons bruidboeket etc laten maken en dit was heel verzorgd tot in de puntjes, voor de zekerheid hadden we een proefboeket laten maken en dan nog enkele dingen aangepast naar onze wensen. Conclusie: We hadden volledig alles naar onze goesting! Zeer tevreden klant!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid