facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SAS Security

SAS Security
"SAS Security est spécialiste dans le domaine des : systèmes d'alarmes, détection incendie, controle d'accés & CCTV. Notre société SAS Security à Schaerbeek propose la conception, l'installation, la maintenance et le contrôle pour l'ensemble de ces systèmes de sécurité. SAS posséde un service 24/24hrs. Plus de 25 ans d'expérience à votre service. Agréé Ministère de l'Intérieur 20-0650-38 et INCERT B-1738. N'hésitez pas à nous contacter pour de plus amples renseignements. Demandez votre devis gratuit au 02 649 40 59"
Adres: Avenue de Roodebeek 125 Roodebeeklaan 125 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 649 40 59
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue de Roodebeek 125
Huisnummer: Roodebeeklaan 125
Postcode: 1030


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Accesdomo Accesdomo 2 km
Europe Security Europe Security 2 km "Home & Office Security"
Art De Fer Art De Fer 3 km
Recensies
Absoluut geen service... Als onderdeel van mijn werk, categorische weigering van de kant van SAS-beveiliging om in te grijpen op de apparatuur die ze hebben geïnstalleerd en om deze interventieservice te factureren, omdat er geen onderhoudscontract is... Behalve dat het contractonderhoud optioneel was... Dit bedrijf is dus niet ernstig. Absoluut vermijden!
Gebrek aan professionaliteit, zeer slechte service. Lees aandachtig het contract. Houd er ook rekening mee dat het verwijderen van SAS-materiaal extra wordt aangerekend.
DUIDELIJKE SCAM, ALARMSYSTEEM 6 JAAR GELEDEN GEÏNSTALLEERD EN WIJ REALISEREN DAT DE KABELS NIET AANGESLOTEN ZIJN OP DE BESTURINGSEENHEID. S.A.S WIL NIETS DOEN, OMDAT WE VOOR HEN EEN CONTRACT ONDERTEKENEN MET DE CLAUSULE: "de bedrading is onderworpen aan een goede werking." VOORKOMEN!!!
Een volledig onbeheerde onderneming. De e-mails blijven onbeantwoord, ik raad je niet aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid