facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Santosha

Adres: Avenue Ernest Cambier 151 Ernest Cambierlaan 51 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 0495 36 61 72
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue Ernest Cambier 151
Huisnummer: Ernest Cambierlaan 51
Postcode: 1030



op zoek naar gerelateerd: Yoga Studio Schaerbeek, Location salle yoga Brabant Wallon, Formation yoga Brabant Wallon, YogaKiddy formation, Santocha Yoga, Formation yoga Belgique, Formation Yoga Bruxelles, Ornella yoga
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Global Wellness Global Wellness 843 meter Uitstekende fysio, bekwaam en attent. Naast de revalidatiebehandeling geeft ze adviez...
Purtherapies Purtherapies 1 km Met een vriend hebben we onszelf een training in kinesthetische massage cadeau gedaan...
Be HappiZ Be HappiZ 2 km
Recensies
Ruimte voor yogabeoefening zoals de naam al doet vermoeden uitstekende sfeer, en de cursus wordt serieus gegeven. Asana's worden vaak gecorrigeerd. Soms slachtoffer van zijn eigen succes.
Ik ontdekte de lessen van Santosha en Julie ongeveer een jaar geleden. Hoewel ik Bxl moet doorkruisen om daar te komen, zou ik deze wekelijkse bijeenkomst niet willen missen die me altijd innerlijke vreugde, diepe ademhaling en sereniteit geeft die me troosten in mijn keuze om meer aan yoga te doen. . Je voelt je een beetje thuis in Santosha, want Julie weet als geen ander een sfeer van welkom en vriendschap te creëren! De cursussen worden ook heel goed gegeven, een goede balans tussen inspanning en meditatie op verschillende thema's, zacht en in harmonie met wie en waar je bent... Last but not least: de regelmatig aangeboden workshops waarmee je de ene of de andere boodschap van yoga kunt verdiepen. Een must! Voor dit alles raad ik Santosha aan! Namasté.
Zodra u de deur opent, laat een aangenaam gevoel van rust de straat en het dagelijkse leven achter u. Het is het begin van een momentje voor jezelf. Santosha Yoga Center biedt verschillende soorten yoga op wisselende tijden. Iedereen komt zoals hij is en beleeft zijn sessie zoals hij zich op dat moment voelt.
De kamer is super goed uitgerust matten, riemen, blokken, dekens...! Ik volg daar lessen bij Julie, die aandacht heeft voor iedereen en rust en vriendelijkheid uitstraalt. De cursussen zijn toegankelijk ongeacht het niveau, iedereen kan in zijn eigen tempo vooruitgang boeken. Bedankt!
In eerste instantie koos ik voor dit centrum om praktische redenen. Ik was op zoek naar een kamer niet ver van mijn huis of op zijn minst bereikbaar met het openbaar vervoer je hebt een tramhalte 7/25 op 20 meter afstand in Meiser Schaarbeek. Toen wilde ik 's avonds les krijgen ik ga meestal op donderdag van 20.00 tot 21.15 uur. Tijdens een wandeling in het Josaphatpark 10 minuten lopen, bushalte 64/65, zag ik dit bord "YOGA SANTOSHA". Ik heb op internet gekeken, ze hebben een zeer goed georganiseerde en bijgewerkte site, alle informatie is aanwezig.Je hoeft geen contact met ons op te nemen om de prijs van een cursus of een abonnement of het rooster te vragen. Vanaf de voordeur komt een zoete geur van citroengras of kaneel je tegemoet. En dan komt ze daar, gracieus, licht als een veertje, het lijkt alsof ze de grond niet raakt, altijd glimlachend ik wed dat ze zich nooit zorgen maakt. Ik heb het over Julie, mijn yogalerares! Ze geeft je meteen vertrouwen, de bewegingen worden zacht uitgevoerd, ieder naar zijn mogelijkheden, we forceren nooit.In mijn groep zijn er vrouwen en mannen de kinderen hebben hun eigen les, 20 tegen 90, een mooie mix. Al het materiaal is aanwezig mat, blok, kussen etc, geen schoenen nodig, alleen een t-shirt en broek. Je kunt je tevreden stellen met je cursus of, als je verder wilt gaan, zijn er altijd activiteiten: workshops - inversies, chakra's, je angsten overwinnen enz., conferenties een Indiaan of een Amerikaan die hun wijsheid komt delen, stages in India of Spanje en zelfs een opleiding tot yogaleraar !!!!!! Als de leerling klaar is, wacht de juf/juf hem op! Als uw stappen u naar het Santosha-centrum leiden, is dat geen toeval! Ioana Gradinaru
Ik heb deelgenomen aan een paar workshops georganiseerd door het Santosha-centrum en de kwaliteit van de cursussen was uitstekend. Zeer aan te bevelen!
Ik ga er al drie weken heen en ik ben heel blij met de kwaliteit van de leraar die ik heb en de rustgevende en zeer goed uitgeruste plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid