facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sans Cravate

Sans Cravate
Adres: Langestraat 159, 8000 Brugge
Telefoonnummer: +32.50 67 83 10
Stad: Brugge
Route: Langestraat 159
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Sans Cravate menu, Sans Cravate Brugge openingsuren, Restaurant Ezelstraat Brugge, Lunch Brugge, Sans Cravate review, La Suite Sans Cravate, Bruut Brugge, Restaurant Langestraat Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistrobar Boreas Bistrobar Boreas 1 km Onze favoriete bistrobar in Brugge, gezellig en vriendelijke bediening. Als alcoholv...
Recensies
Nog getwijfeld om te gaan naar aanleiding van de mindere ervaringen die we lazen. Toch gegaan want een ster krijg je toch niet zomaar en wat hebben we spijt gehad van deze beslissing. Menu 4 gangen € 95,00 geen amuse's hiervoor betaal je € 16,00 apart. Dus eigenlijk € 111,00 voor 4 gangen. Tussen gerecht was zeetong met kreeft werd aangegeven. In werkelijkheid 20 gram zeetong een mousse van kreeft en schuim van kreeft. Geen stukje kreeft gezien en dat voordat geld. Na 2 uur en 5 minuten stonden weer buiten, bijna € 350,00 lichter. Bediening uiterst plichtmatig en totaal geen beleving. Enigste keer dat de sommelier een glimlach toverde was toen wij een fles wijn bestelde van de wijnkaart want deze had hij nog nooit geproefd, hij was pas 1 jaar werkzaam bij het restaurant, en kon hij deze nu proeven!!! De fles wijn werd dan ook niet helemaal leeg geschonken, nog nooit mee gemaakt!! Eens maar nooit meer.
Mijn tweelingbroer en ikzelf werden vandaag 40 jaar en samen met onze partner zijn we gaan eten. Koude zitplaats, aan een schouw waar de haard niet brandt maar wel warmte wegtrekt. Minimale vulling van de glazen van de aangepaste wijn en champagne als aperitief. Wel goede uitleg van de sommelier. Elke fles gefilterd kraanwater wordt met plezier vervangen door een nieuwe maar zonder info wel op de rekening 6€ voor 0,5L geplaatst op einde van de avond. De ober stoot drie maal per bediening tegen je stoel. Ik vroeg of de tafel en stoelen moesten opschuiven maar dat was niet nodig. Hij bleef dus geheel de avond mijn stoel duwen bij de bediening. Borden worden rechts en links ingezet en soms ook gewoon van aan de overkant. Geen enkele notie voor etiquette. Dit is een restaurant ster nog prijs onwaardig.
Zijn ster niet waard. 18 euro voor een glaasje champagne en 9 euro voor een glas wijn. De ober deed echt zijn best. Het eten was matig en zeer prijzig voor wat je op je bord krijgt. Hapjes duur maar goed. Voorgerecht alles behalve. Ik vroeg mij zelfs af uit welke glazen bokaal de vis kwam. Hoofdgerecht was een taai stuk rundvlees. Het dessert sabayon. Maar als je toch ´showcooking´ wilt doen, laat dan de ober geen 4 minuten aan een stuk de sabayon opkloppen naast je tafel. Storend. Zijn geld niet waard.
Ondanks een bevestigde online reservatie met indicatie dat we een bon hadden deed de eigenares bij aankomst moeilijk. Wou ons finaal binnen laten gezien we " haar het mes op de keel zetten". Ons appetijt was instant verdwenen. Cadeau voor onze huwelijksverjaardag van onze vrienden dan moeten weggooien, ter waarde van 300 euro! Spijtig, maar hier komen we nooit meer terug.
Lekker eten en mooi interieur op een mooie locatie in Brugge! De bediening en wachttijd lieten spijtig genoeg onze eerste positieve indruk snel en sterk dalen. Sommige obers zijn niet vriendelijk of geven helemaal geen uitleg bij een gerecht. Lekker, maar niet direct voor herhaling vatbaar.
Één restaurant met klasse, van begin tot einde alle gerechten en ingrediënten vernoemd. De aangepaste wijnen waren heel lekker. Mijn zoon had de aangepaste sappen, eens iets anders en heel lekker. Top restaurant
Eerste 2 gangen waren ondermaats. Ravioli en dessert wel een ster waard. Tafel gekregen aan de 'bar'. Zonder beenruimte met erg ongemakkelijke stoelen. Slechte akoestiek waardoor we elkaar amper konden verstaan. Karaffen water komen ongevraagd en worden wel aangerekend.
Teleurgesteld Sfeer koud…. Verjaardag 40 jaar van een tweeling. zelfs geen proficiat gehoord, triest….. Nooit meer naartoe… 40 jaar ——-> schrijven met chocolade op het bord kost niet veel geld Eten goed… Stuk zwart plastic gevonden in het zelfgebakken brood. Dit werd gemeld maar verder geen gevolg aan gegeven
Zeker zijn geld niet waard!!! Voor deze prijs kan je elders veel beter eten. Wij zaten in de koude, de deur ging steeds open en toe. Het was een grote teleurstelling!! Zonde van ons vele geld !!
Absoluut geen ster waard... Onvriendelijk, gierig op de wijn, wel 600€ lichter.. Lawaaihinder door groep"vrienden" die zich erg thuis voelden.. NOOIT meer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Sans Cravate met het openbaar vervoer


Brugge Peperstraat 30 meter
Brugge Kruispoort (Langestraat) 90 meter
16
6
Brugge Kruispoort 120 meter
Brugge Gerechtshof 140 meter
16
6
Brugge Kruispoort 210 meter
16
6
88

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid