facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistrobar Boreas

Bistrobar Boreas

Info

Great location to enjoy Bruges .Kitchen &Bar&Terrace



"We serve daily fresh products from local suppliers. Great location, terrace, fully equipped bar, local beers on tap, cocktails and fine bistro dishes.Wij serveren dagelijkse verse producten van lokale leveranciers.Geweldige locatie, terras, volledig uitgeruste bar, lokale biertjes aan de tap, cocktails en bistro gerechten."
Adres: WALSTRAAT 11, 8000 Brugge
Telefoonnummer: 050318657
Stad: Brugge
Route: WALSTRAAT 11
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Restaurants Walplein Brugge, Belthazar Brugge, Pastis Brugge, Menukaart Brugge, Bouillabaisse Brugge, De Eetkamer Brugge, Restaurant Brugge steenstraat, De Wijngaard Brugge
Recensies
Onze favoriete bistrobar in Brugge, gezellig en vriendelijke bediening. Als alcoholvrij aperitief kan ik de holemade limonade aanbevelen en de catch of the day is altijd lekker en vers! Voor kindjes is er een keuze tussen pizza of gegrilde kip, beiden heel lekker.
In hart van Brugge hamburgers eten kan op vele plaatsen, maar deze moet iedereen proberen. Flame grilled, vers en in combinatie met speciale sauzen een hamburger zoals hij moet zijn! De locatie en het zeer vriendelijke personeel maken dit tot een restaurant dat je moet bezoeken als je in Brugge bent.
We bestelden de Rib eye Holstein en steak West-Vlaams Rood. Het vlees was van zeer goede kwaliteit, de cuisson was perfect en de verse saus maakte het gerecht af! Het vriendelijke personeel, gezellig en verwarmd terras maakten de ervaring compleet. Zeker een aanrader, wij komen terug!
Prachtige lokatie. Heerlijke tapas-plankje met een lekkere rosé. Goed plekje...Aanbevolen gerechten
Vriendelijke bediening en lekker eten. Gezellig terras.
Gezellig restaurant met uiterst vriendelijk personeel! De steak was perfect qua quisson gebakken,en de maaltijd was over de ganse lijn heerlijk en verzorgd. De moelleux als afsluiter in combinatie met een bol karamelijs was voor mijn gezelschap en ik de perfecte afsluiter. Zeker voor herhaling vatbaar!
Topavond. Lekker tapasbordje.Vervolgens de ribeye, goed gebakken,heerlijk sausje. Lekker wijntje. Dessert, sorbet top en moelleux ook lekker. Als ik een puntje van kritiek mag geven, de moelleux was niet lopend en dit komt hoogstwaarschijnlijk omdat het bolletje ijs van caramel op de moelleux lag waardoor hij waarschijnlijk dus werd afgekoeld. Misschien een tip :. Voor de rest lekker van smaak. Topavond gehad.
Lekker gegeten! Alles was zeker in orde, meer kan ik er niets zeggen!! Hier zal je mij terug zien.
Gezellige eettent op 't Walplein, kwalitatief is het eten echt heel goed en lekker. We hebben gesmuld! Bruschetta gerookte zalm met biet is echt een aanrader, heerlijk. Af en toe was de bediening niet zo oplettend/traag, maar kan me voorstellen dat ze gewoon hun best doen. Toch wat meer oplettendheid zou de avond helemaal gesmeerd hebben gemaakt, daarom 4 sterren.
Hier op aanraden van vrienden 'op den bots' iets gaan eten op een zaterdagavond, niet gereserveerd. We waren met 4 + 1 kind, maar eigenlijk was er geen plaats meer voor 5 personen. De eigenaar was echter zo vriendelijk om de tafelschikking wat te wijzigen zodat het toch pastte. Na het eten moesten we onze vrienden groot gelijk geven voor de aanrader. Lekkere ribbetjes en kipburger gegeten, afkomstig van een kwaliteitsslager, maar dat lekkere vlees was zeker ook goed klaargemaakt. Zoete aardappel frietjes was ook eens wat anders en inventief. Kortom, wij raden de zaak op onze beurt zeker ook weer aan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bistrobar Boreas.

Brugge continentaal restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. WALSTRAAT 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bistrobar Boreas adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bistrobar Boreas. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bistrobar Boreas delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sans Cravate Sans Cravate 1 km Nog getwijfeld om te gaan naar aanleiding van de mindere ervaringen die we lazen. Toc...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid