facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Salon Auto - Auto Salon

Salon Auto - Auto Salon
Adres: Ave de l'Héliport , Brussel 1020, BE
Stad: Brussel
Route: Ave de l'Héliport
Postcode: 1020



op zoek naar gerelateerd: Autosalon 2023, Autosalon Brussel 2023, Autosalon Brussel 2023 tickets, Autosalon 2023 datum, Autosalon Brussel openingsuren, Autosalon 2023 korting, Openingsuren Autosalon 2023, Autosalon openingsuren
Recensies
Blij dat er terug een autosalon was. Jammer dat er merken ontbraken: Volvo, Mercedes, Lync & Co, ... Ook geen 'beleving' of 'tests' meer, bv. rijden met elektrische auto's of 4x4-parcours etc.
Spijtig dat verschillende grote merken hun kat gestuurd hadden en er daardoor maar de helft van de normale hallen bezet was. Wat aanwezig was, was de moeite waard met super vriendelijk personeel op iedere stand.
Echt een topervaring! Veel vintage en futurisme te zien Knap opgesteld! Aanduiding roltrappen kan beter!
Slechtste editie tot nu toe. Ik kwam voor de sportwagens en verbrandingsmotoren. Wat kreeg ik te zien? 90% van het salon waren elektrische wagens en hybrides waar ik geen interesse in heb. Doe zo verder en ik denk dat jullie niet veel volk zullen zien de komende jaren. 4 zalen open en daarvoor 40 euro betalen 2 man echt belachelijk.
Mooie beurs! een van de weinige nog in zijn soort! Jammer dat Volvo en Mercedes-Benz geen stand hadden.
Ik vond het echt een beestenboel. Veel te veel mensen binnen.. Je moest bijna duwen en trekken om dichtbij een wagen te komen. Echt onaangenaam! Enkel de BMW stand zat mooi in elkaar met voor ieder wat wils! Geen grote merken zoals: Volvo en Mercedes? Land Rover had maar 2 modellen bij... En als je van dichtbij wilt kijken moet je een uur aanschuiven. Schiet nog weinig van over, van hoe het autosalon vroeger was. Weinig spektakel voor een 100ste editie.
Voor de 100ste editie is dit een enorme teleurstelling. Slechts een fractie van de paleizen open met een zeer beperkt aanbod van de aanwezige merken. Vooral de afwezigheid van Volvo is een minpunt. Meerderheid van de wagens waren elektrisch. Ik kan hiervoor nog begrip opbrengen, wij moeten natuurlijk mee met de tijd, maar er zijn vandaag de dag ook nog mensen die veel kilometers maken en waarvoor de technologie = rijbereik te beperkt is. Om dan nog maar te zwijgen over de afwezigheid van motorfietsen. Ik heb welgeteld vier 4 exemplaren gezien. Twee BMW's en twee Honda's. En die stonden er naar mijn mening ook maar als versiering. De exemplaren die er dan toch stonden zijn niet aantrekkelijk voor de mensen die een overweging zouden maken voor woon-werkverkeer. laat staan voor de beginnende motorrijder. Dit is naar mijn mening een gemiste kans om te werken aan mobiliteit en mensen die twijfelde te doen overtuigen om een overstap te maken. Elektrische fietsen. Een paar vierkante meters en dat was het dan. De modellen die er waren zijn natuurlijk high end en een instapmodel was niet aanwezig. Wederom een gemiste kans om meer mensen op de elektrische fiets te krijgen. Alsof men niet aan mobiliteit wil werken.... Ik hoop dat men volgende editie toch wat meer moeite doet. Ik had ongetwijfeld meer gezien als ik de verdelers in mijn buurt bezocht dan naar hier te komen, daar krijg ik tenminste nog een koffie aangeboden. Ik ga volgende editie toch eerst meer informeren over de aanwezigheid van merken en de wagens die er zullen zijn voor ik een ticket koop.
Prima dag gehad, vandaag zondag 22/1. Druk maar zelf aan het einde van de week zeer behulpzame standhouders gezien.” Wilt u de rolstoel passen?” “We helpen u wel even tillen.” Top dag. Een tip nog voor u als eigenaar van de beurs, verplicht alle standhouders een platform te bouwen als Renault. Over de gehele breedte toegankelijk met rolstoel. En ook vandaag behoorlijk wat rolstoelen gezien. Oh ja, misschien heb ik het gemist, die QR-code voor een online plattegrond, met standhouders en eten en drinken!
Beter spreiden over langere periode zodat het minder druk is op het salon en je de mogelijkheid hebt om de wagens eens goed te kunnen bekijken en vergelijken. Na mijn bezoek weet ik nu nog steeds niet welke wagen te kopen, enkel omdat het te druk was om alles goed te zien, laat staan om eens deftig in de wagen te kunnen zitten. En, heel belangrijk, dat ze terug zorgen voor folders en documentatie op papier, dat is pas duidelijk. En stop alstublieft met die elektrische voertuigen rommel door onze strot te duwen, het salon staat er vol van en de mensen willen het nog niet omdat het momenteel zeker nog geen goed alternatief is voor een verbrandingsmotor. Mensen, verzet jullie nu eens massaal tegen deze waanzin van elektrificatie en vermijd de steden die de LEZ zones invoeren. Ze gebruiken gewoonweg ALLES OM IN ONZE ZAKKEN TE ZITTEN !!!
Zelf deed ik als verkoper of host meerdere salons voor Saab en Mercedes toen verkochten we nog met service . Nu promoten Julie allemaal elektrishe wagens zonder te zeggen dat er kinderen vanaf 3/5 jaar 12/14 uur onderbetaald in de kopaltmijnen voor die zuinige motors zweten en honger hebben. Persoonlijk koop ik nog een benzine wagen in 2030 tegen dan zal hij me overleven . Succes aan de verkopers want dit wordt niet gemakkelijk .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Salon Auto - Auto Salon met het openbaar vervoer


Heysel 150 meter
83
Heysel 210 meter
6
Heysel 210 meter
Brussel Heizel 240 meter
Heysel 270 meter
83
N18

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Salon Auto - Auto Salon.

Brussel auto-industrie

openingstijden, locatie, vervoer. Ave de l'Héliport kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Salon Auto - Auto Salon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Salon Auto - Auto Salon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Salon Auto - Auto Salon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Ecole Contact + Auto Ecole Contact + 5 km Ik raad ten zeerste af. Ik heb 20 uur geoefend en niet één keer heeft de instructeur ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid