facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Ecole Contact +

Auto Ecole Contact +
Adres: Avenue Rogier 103 Rogierlaan 103 , Brussel 1030, BE
Telefoonnummer: 02 241 36 00
Stad: Brussel
Route: Avenue Rogier 103
Huisnummer: Rogierlaan 103
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:30
Dinsdag: 11:00-18:30
Woensdag: 11:00-18:30
Donderdag: 11:00-18:30
Vrijdag: 11:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: auto ecole anderlecht, auto ecole bara, auto ecole bruxelles moins cher, rijschool brussel, auto ecole horizon, nederlandstalige rijscholen in brussel
Recensies
Ik raad ten zeerste af. Ik heb 20 uur geoefend en niet één keer heeft de instructeur me laten zien hoe ik manoeuvres moest doen. Hij bracht de tijd door met tegen me te schreeuwen en me bang te maken tijdens het rijden. Toen ik klaar was met mijn 20 vertelde hij me dat hij me niet het certificaat kon geven dat ik nog eens 6 uur moest nemen. Ik zei nee, ik ging naar een andere rijschool, de instructeur zag me 15 minuten rijden van de 2 uur die gepland was en gaf me het certificaat waarmee ik mijn voorlopig rijbewijs kon krijgen. Meerdere keren ging ik naar de secretaresse om het probleem aan haar uit te leggen, maar ze stuurde me respectloos weg; een andere keer is het een stagiair secretaresse die ik heb ontmoet ze belde haar vrienden gedurende 15 minuten waar ik bij was, maar ik wachtte tot ze me zou ontvangen. Eerlijk gezegd "rijschool om te vermijden"
Bedankt aan het hele team voor je advies en je professionaliteit. Ik ben de eerste keer geslaagd voor mijn licentie dankzij mijn geweldige instructeur! Ik ben allereerst zeer goed geïnformeerd door het secretariaat, ik heb de theoretische vakken gevolgd die zeer leerzaam waren en waardoor ik ook in één keer voor mijn examen kon slagen. Twee keer per week volgde ik praktijklessen. Ik heb veel geleerd tijdens deze cursussen. Al het advies van mijn instructeur was van onschatbare waarde voor mij op de dag van mijn praktijkexamen : Ik raad deze rijschool 200% aan!
Een serieuze rijschool.. de instructeur is TOP en heeft mij gedurende mijn hele leerproces begeleid. Dankzij hem heb ik de eerste keer mijn rijbewijs gehaald zijn subtiele pedagogie is buitengewoon effectief en zijn geduld is zeer bemoedigend. Kortom, alle ingrediënten voor succes komen samen in deze rijschool waar de kwaliteit van de opleiding wordt erkend. De rijschool is echt top!!! Het is een team dat gepassioneerd is door hun werk... Ik raad het ten zeerste aan
Ik raad deze rijschool 100% aan! Instructeur attent, zeer professioneel en begiftigd met gouden geduld. Na jarenlang getwijfeld te hebben om mijn rijbewijs te halen uit rijangst, hebben ze me het advies en de zekerheid kunnen geven die nodig zijn voor het slagen van mijn praktijklicentie. Nogmaals hartelijk dank voor uw service.
Voor mijn schoonzoon hebben we direct gekozen voor rijles bij een rijschool voor zowel theorie als praktijk. Na het lezen van de reacties en meningen op internet hebben we gekozen voor Contact plus. Uitstekend leren van de theorie en succes bij de eerste poging op het examen. Daarna 20 uur praktijkles met een geweldige instructeur, patiënt en leraar. Na 5 maanden alleen te hebben gereden, ging hij terug naar school voor 2 cursussen pure cursusvoorbereiding en manoeuvres - en hij slaagde opnieuw voor zijn examen bij de eerste poging! Kortom - ik raad 100% aan
Na al een paar uur gereden te hebben bij een andere rijschool, zakte ik toch twee keer voor het praktijkexamen.. Het is dankzij de paar uur die ik met Contact Plus heb gedaan dat ik de paar punten die het rijniveau blokkeerden gemakkelijk kon verbeteren en dat ik gemakkelijk mijn praktijkexamen haalde. De instructeurs zijn attent en nemen de tijd om duidelijke uitleg en feedback te geven over de positieve en negatieve punten van ons rijgedrag. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!
Na meerdere keren gezakt te zijn voor mijn praktijkbewijs, besloot ik me tot deze rijschool te wenden en als ik het opnieuw moest doen, was ik direct naar hen gegaan! Ik kon gaandeweg het vertrouwen herwinnen, totdat ik me op mijn gemak voelde en rustig mijn rijbewijs kon halen. Zeer rustige, professionele instructeur en uitstekend advies! Ik raad het daarom zonder aarzeling aan.
Ik heb voor Contact plus gekozen omdat een vriend me erover vertelde. Ik volgde eerst de theorielessen, ik wilde niet wachten om twee keer te zakken, ik wilde de eerste keer slagen. Ik probeerde te studeren in een groen lichtboek, maar het was te ingewikkeld voor mij. De lessen werden super goed gegeven, duidelijk en goed uitgelegd, dus die heb ik gehaald met 45 punten! Voor mijn praktijk wilden mijn ouders mij lesgeven dus ben ik bij hen begonnen maar ze hadden niet veel tijd dus besloot ik lessen te volgen bij Contact Plus. Ik had twee super aardige en geduldige instructeurs bij me. Ze legden alles uit, de mechanica, de functies van de pedalen, hoe je de kruising moet maken, de manoeuvres. En dat alles met grote rust. Heel erg bedankt voor alles en ik kom terug om mijn praktijk voor te bereiden, want ik doe het liever met mijn instructeurs dan met mijn ouders. Geweldige school, geweldige instructeurs, schema's naar keuze, goede prijs - kortom, ik was heel blij :
Zeer professionele rijschool, de instructeurs zijn erg vriendelijk en leerzaam. Ik heb de theorie met hen doorgebracht en het werd heel goed uitgelegd. Ik heb toen praktijklessen gevolgd en tijdens de praktijklessen kreeg ik wat kleine tips. Dus dankzij hen ben ik geslaagd voor mijn 2 vergunningen en ik ben erg blij! Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen.
Fijne rijschool! Mijn vriendin volgde daar een tiental uren om zich voor te bereiden op de training, en ze konden haar geruststellen over haar stress, haar de juiste tips en de juiste routes geven om zich voor te bereiden op het beste, enz. Eerlijk gezegd raad ik aan!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Auto Ecole Contact +.

Brussel auto-industrie

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Rogier 103 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Auto Ecole Contact + adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Auto Ecole Contact +. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Auto Ecole Contact + delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Auto - Auto Salon Salon Auto - Auto Salon 5 km Blij dat er terug een autosalon was. Jammer dat er merken ontbraken: Volvo, Mercedes,...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid