facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SafeRoads

Info

Het terugkommoment rijbewijs B
Nekkerhallen Mechelen



"Saferoads is gespecialiseerd in het geven van het verplichte terugkommoment rijbewijs B voor jonge bestuurders. Wij geven deze opleiding aan de Nekkerhallen te Mechelen. U kan steeds terecht op onze website voor meer info."
Adres:
Telefoonnummer: +32479525475
Stad: Mechelen



op zoek naar gerelateerd: Rijschool Mechelen, Merksemse Rijschool terugkommoment, Terugkommoment VAB, Terugkommoment Rotselaar
Recensies
Enorm veel geleerd tijdens het volgen van het terugkommoment bij SafeRoads. Met dank aan de enthousiaste praktijkinstructeurs en ook Steven die met veel enthousiasme en openheid ons meer inzichten bracht over autorijden. Het terugkommoment voelde nadien dus niet meer aan als een verplichting, maar als een leerrijke ervaring.
De place to be voor je terugkommoment! 2 uur durende praktijk ervaring waarin de rijtest onder invloed d.m.v. een bril een blijvende indruk heeft achtergelaten. Een must-have experience voor de beginnende weggebruiker. Aangename en enthousiaste instructeur met gevoel voor humor. Dat kwam zeker tot uiting toen passioneel verteld werd over anekdotes m.b.t. rijervaring van de instructeurs en de groepsgenoten bestaande uit 6 - 18 personen. Een echte aanrader en in zijn geheel een heel prettige ervaring!
Het volgen van het terugkommoment voelde aan als een verplichting, maar dit viel volledig weg dankzij de fijne instructoren. Ze deden enorm hun best om er voor ons een fijne en leerrijke dag van te maken. Safe roads is een absolute aanrader om je terugkommoment te volgen!
Zelden zoveel passie gezien bij zowel de mannen van het praktijkgedeelte als bij de moderatoren ! Verkeersveiligheid is en blijft super belangrijk, bedankt voor alle nuttige info en de fijne namiddag!
Eerst dacht ik dat dit tijdverspilling ging zijn! Maar uiteindelijk een van de meest leerrijke ervaringen die ik al gehad heb! Zeer enthousiaste en vriendelijke rij-instructeurs
Ondanks totaal geen zin te hebben in het terugkom moment was dit een geweldige ervaring! Duidelijke en vlotte uitleg maar vooral erg leuk en luchtig gebracht door de begeleiders hierin. Ook het praktijkgedeelte is gewoon de max! Saferoads.. een echte aanrader!!
Zeer professionele en ervaren begeleiding. Ook heel enthousiaste en vriendelijke rij-instructeurs, een echte aanrader om uw terugkommoment hier te volgen!
Zeer geduldig en enthiousiaste instructeur! Krijgt je gekalmeerd op drukkere momenten en laat geen ongemakkelijke stiltes. Zeker een aanrader!
In het begin had ik er helemaal geen zin in en ik had niet echt een idee wat ik kon verwachten, vooral omdat het 4u zou duren. Maar het pakte veel beter uit dan ik had verwacht. De praktijk was leuk en de instructeurs waren vriendelijk, makkelijk om mee te praten en gaven ook extra informatie waar ik eerder niet van op de hoogte was. De praktijk duurde 2u en daarna hadden we een groepsdiscussie van 1u30, hoewel het veel korter aanvoelde. De dingen die besproken werden waren persoonlijk, maar niemand werd negatief geviseerd en ik heb veel geleerd van de ervaringen van de anderen en van de instructeur die heel open was over zijn eigen ervaringen. Over het algemeen zou ik zeggen dat dit onderdeel informatief, interessant en zeer aangrijpend was. Als ik er nu op terugkijk, ben ik blij dat ik naar hier was gekomen. Dit is zonder twijfel een goede plek om je terugkommoment te doen!
De beste plaats om een terugkommoment te volgen! Super goed uitgelegd, heel veel bij geleerd en dit op een plezante manier! Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor SafeRoads.

Mechelen rijschool

openingstijden, locatie, vervoer. SafeRoads adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met SafeRoads. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over SafeRoads delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
idrive2.be idrive2.be 1 km Een persoonlijke begeleiding naar je Rijbewijs B.
Rijschool Active Mechelen Rijschool Active Mechelen 2 km Ik heb vandaag mijn 20u bij hun afgerond voor €1025. Mooie prijs voor leerzame rijles...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid