facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sacodel

Info

Vente, réparation de machines à coudre, matériel de repassage, broderie



"Depuis 1996 notre société commercialise tout le matériel nécessaire à la confection et assure le service après-vente au niveau ménager et au niveau industriel."
Adres: Chaussée de Mons 811 Bergensesteenweg 811 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 538 38 81
eb.ledocas@ofni
Stad: Anderlecht
Route: Chaussée de Mons 811
Huisnummer: Bergensesteenweg 811
Postcode: 1070


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-12:30


op zoek naar gerelateerd: Magasin Singer Hainaut, Magasin Singer Belgique, Réparation machine à coudre Wavre, Formation réparateur de machine à coudre, Machines à coudre, Magasin machine à coudre Belgique, Singer machine à coudre, Location machine à coudre Bruxelles
Recensies
Super vriendelijk en kreeg nog nuttige tips via een videootje erbij, dankuwel
Waar moet u heen om onderhoud of reparatie van uw naaimachine te kopen ... Zelfs als deze erg oud is ... Wees voorzichtig, echte naaimachines niet de eerste Chinese prijzen of andere ... die eerder naaimachines voor kinderen zijn vanwege hun echte capaciteiten zijn heel erg arm.. dus helaas moet je een budget plannen voor een naaimachine. Het hangt allemaal af van het incidentele gebruik dat u ervan zult maken? Normaal ? Intensief? En je wordt hartelijk begeleid door de verkopers. Ze hebben veel kennis van machines in de winkel en van oudere modellen... en zullen u laten zien hoe u deze moet gebruiken. U kunt hen altijd om extra uitleg vragen als u een functie van uw machine niet onder de knie hebt. Dit wordt u uitgelegd op een machine die identiek is aan de machine die u heeft gekocht of van plan bent aan te schaffen. Ook vind je in de winkel veel fournituren. Echt heel erg bedankt voor je warme welkom en je vriendelijkheid om ons te laten zien hoe we het meeste uit onze machines kunnen halen... die soms bij je thuis komen als ze vastzitten of kapot zijn. Ook zeer goede reparatieservice.
100% aanbevolen. Ik heb mijn zeer oude Bernina 125 Jubilee meegenomen voor onderhoud en reparatie, ik ben zo blij omdat ik een perfect werkende machine heb teruggekregen, hij is nu zo soepel. Bedankt!
Zeer professioneel. Goed en eerlijk advies.
Allereerst veel professionaliteit en nauwkeurigheid. Vaardigheden en ernst. Maar buiten dat, een moedig en genereus persoon. Ik raad ten zeerste aan.
Een essentieel adres voor professionele, efficiënte en langdurige service aan uw machine. U heeft te maken met deskundige mensen die eerlijk tegen u zijn! Speciale vermelding voor de eigenaar van een absolute vriendelijkheid die passie voor zijn werk uitstraalt.
Zeer goede service. Professioneel. Ze hebben mijn Singer uit 1940 gerepareerd en onderhouden.De borduurwinkel is ook goed, ze hebben een online winkel, de dame belde me om te vragen of ik problemen had met mijn online bestelling en begeleidde me bij het voltooien ervan. Ik raad het echt aan!
Grote verrassing een heel goed huis op het gebied van naaien en borduren, verkoop en reparatie van naaimachines en meer, ik werd heel goed ontvangen en goed geadviseerd. Over 8 tot 10 dagen is het oordeel over mijn machine natuurlijk. J. De Vuyst
Zeer professionele en zeer eerlijke persoon. Ik ging daarheen om de riem te vervangen van een oude Singer 15b die ik tweedehands had gekocht. De heer vertelde me dat het niet nodig was dat ze nikkel was. Elders zouden we het toch hebben veranderd. Bedankt voor je vaardigheden, dit soort zaken is zeldzaam geworden, dus als je gaat voor professionaliteit, eerlijkheid en vriendelijkheid Bravo !!!! Tot binnenkort voor een gesprek en de aanschaf van een Elna 3210
Altijd goed advies. Professionaliteit ten top! Een meer dan essentieel beroep zeker in deze periode die dwingt om meer dingen zelf te doen. Naaien en handwerk herwinnen hun rechten en Sacodel is er voor de nodige helpende hand wanneer dat nodig is. Bedankt, je doet geweldig werk!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sacodel.

Anderlecht pandjeshuizen

openingstijden, locatie, vervoer. Chaussée de Mons 811 anderlecht tweedehandswinkels kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sacodel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sacodel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sacodel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Salle des Ventes des Huissiers de Justice de Bruxelles La Salle des Ventes des Huissiers de Justice... 905 meter Interessante plaats om via een openbare verkoop goedkopere spullen te verkrijgen. Er ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid