facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Salle des Ventes des Huissiers de Justice de Bruxelles

Adres: Rue de la Petite Ile 9 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 513 34 47
Stad: Anderlecht
Route: Rue de la Petite Ile 9
Postcode: 1070


Openingstijden

Donderdag: 13:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: verkoopzalen brussel, verkoopzaal, veiling brussel, openbare verkopen gerechtsdeurwaarders
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sacodel Sacodel 905 meter Super vriendelijk en kreeg nog nuttige tips via een videootje erbij, dankuwel
Recensies
Interessante plaats om via een openbare verkoop goedkopere spullen te verkrijgen. Er is wel tot 30% commissie !
Hallo allemaal. Ik zou graag de oude foto's op GOOGLE een beetje willen opfrissen. Omdat het foto's zijn van minimaal 1,5 jaar geleden. Voor het deurwaardershuis voordat er een grote bouwplaats is bij BEXIS. Nu is alles bijna voorbij.
Oplichting, misleidende advertenties. Op de advertentie zetten ze een leren bank, maar in het echt is het nep. Ze zijn terecht dat ze geen specialisten zijn. Als ze geen specialisten zijn, hadden ze gewoon een bank kunnen plaatsen, maar ze voegen leer toe om de prijs op te drijven. Wees voorzichtig om te vermijden. Ze weigeren elke discussie. Bewezen oneerlijkheid. De manager ontkent elke verantwoordelijkheid.
Waarschuwing mogelijke oplichterij. Online fotoveiling. De gekochte droger werkt twee minuten en stopt dan omdat er een condensatorprobleem wordt gemeld. De directeur van het huis verschuilt zich achter haar pseudo-betaling, koop zoals ze is. Men is verplicht om de apparaten te komen testen alvorens ze online te kopen. Als we deze redenering concreet ontwikkelen, bijvoorbeeld als we een wasmachine kopen, moeten we onze wasmand en onze waszeep meenemen om te controleren of deze goed wast, spoelt en droogt. Good luck ! Serieuzer, ik ben van plan mijn rechten te doen gelden. De verkoop van een apparaat veronderstelt dat het in werkende staat is, dat is duidelijk niet het geval.
Gekochte producten waren defect. Lange wachttijden tijdens veiling. Geen echte koopjes. Verspilling van tijd en geld. Het is beter om Facebook-marktplaats of 2iememain te gebruiken.
1e graads oplichters. Misleidende advertenties, je draagt ​​leer als het nep is, hoe noem je dat? En daar zie ik dat je er nog een aantrekt en je trekt nog steeds bruin leer aan. Maar ik word maar één keer opgelicht en ik zal ervoor zorgen dat andere mensen niet vallen voor jouw shenanigans. Blijkbaar ben ik niet de enige.
Zeer goede deals te doen op de website van dit veilinghuis, vriendelijk en toegewijd personeel als je telefonisch vragen stelt, de dame die antwoordt kent haar werk goed en helpt je graag verder, ook als je geen frans spreekt
Zeer goede verkoopruimte, zeer gastvrij en attent! Veel beter dan bij de voormalige directeur... Ik raad het aan!! Gelegenheid om goede zaken te doen.
De beheerder is er helemaal naast! Ze denkt dat ze op een school voor babysitters zit! Ze staat zichzelf toe om tegen de klanten te schreeuwen! Sterk af te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid