facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sabine van Meenen - Ondernemerscoach

Sabine van Meenen - Ondernemerscoach

Info

www.sabinevanmeenen.be - OndernemersCoach voor Dienstverleners-Groei naar een mooie Omzet, fijne Klanten en met meer Vrijheid. Download GRATIS Ebook

Geschiedenis

Er zit zoveel meer potentie in jou en je bedrijf dan je denkt....

Want je hebt passie voor je vak
Je bruist van ideeën
Je hebt heel wat kennis in huis
Kortom jij bent die creatieve, gepassioneerde ondernemer.
Waarom kost het toch zoveel moeite om goed te verdienen?
Waarom moet je zo ontzettend hard werken?

Als je wilt weten hoe je moeitelozer kunt ondernemen, lees dan zeker verder.

Mijn naam is Sabine en ik begeleid jouw een bedrijf uit te bouwen dat helemaal bij je past

Ik ben businesscoach voor gedreven ondernemers en word ontzettend blij als ik jou en je bedrijf zie groeien in omzet en bereik. Zodat je eindelijk financiële rust, vrijheid en voldoening ervaart.
Ik heb jaren keihard gewerkt

Ik heb jaren keihard gewerkt
Tien jaar werkte ik in het familiebedrijf. Van thuis uit had ik geleerd dat je keihard moest werken om goed geld te verdienen. En dat geloofde ik. Zo was ik opgevoed. Toen ik in 2005 zelfstandig werd, bleef ik op die manier ondernemen.

Jarenlang gebruikte ik mijn strategisch, analytisch hoofd tijdens het ondernemen. Ik focuste op de 'harde' strategie: doelen, actie en doen! En ja, dat gaf goede resultaten. Voor mij en de ondernemers die ik begeleidde.

Maar het maakte me ontzettend moe en gestrest. Toen in 2008 plots de samenwerking stopte met een grote klant verloor ik de helft van mijn omzet.
Die dip werd de ommezwaai in mijn bedrijfsfundament

Het was alsof ik wakker werd geschud.
Ik zag in hoe ik KEIHARD doelen nastreefde en acties nam als sensitief persoon. En ik werd me bewust hoeveel energie dit me kostte omdat ik dacht dat je zo enkel succes boekte.
Ik besloot om veel meer vanuit mezelf te ondernemen

Ik stopte met het verzamelen van nog meer info op internet. En ik omringde me met de juiste coaches en mentoren. Eindelijk begon ik te ondernemen op een manier die meer bij me paste.

Door het combineren van mijn intuïtie en mijn analytische helikopterview ontdekte ik een nieuwe manier van ondernemen. Een manier die me weinig moeite koste.

Dit werd voelbaar in mijn bedrijf.

Doordat ik meer vertrouwde, voelde ik me zekerder en krachtiger. Ik wist waar ik goed in was, en waar anderen mij konden ondersteunen. Ik nam de beste freelancers onder de arm.

In korte tijd verviervoudigde mijn omzet en halveerde mijn werktijd.
Hierdoor verkreeg ik veel meer vrijheid, impact en voldoening.
Wil jij ook ondernemen op een manier die bij je past?

holistische businesscoaching
Op basis van 28 jaar doorleefde ondernemerservaring, kennis, fouten, lessen, missers,.. creëerde ik mijn resultaatgerichte methode: Strategie vanuit het Hart.


Deze praktische en persoonlijke methode bezorgt al mijn klanten mooie resultaten. Klanten verdubbelen of verveelvoudigen hun omzet en tijd in amper een paar weken, maanden.

Ik kan jou de strategie en structuur leren waardoor je snel het overzicht, de helderheid en financiële rust terugvindt.

Mijn gave is om uiterst snel te voelen en zien waar je klanten en omzet laat liggen en hoe jij moeitelozer kunt ondernemen.
Je hebt een helder plan nodig om te groeien naar dat ideaal bedrijf.

Dikwijls hoef je niet aan nog meer marketing te doen. Er is eerst iets anders nodig om de doorbraak te realiseren. Je hebt een sterke businessstrategie nodig en de shift in jezelf zodat je met meer vertrouwen onderneemt.

Bouw je bedrijf uit zodat jij je ideaal leven leidt, kortom Lifestyle Ondernemen. Voor de ene ondernemer is dit 20u/week ondernemen voor een ander 40u. De ene wilt in het buitenland ondernemen en rondreizen een ander van thuisuit ondernemen.

Hoe meer jij onderneemt op een manier die bij je past, hoe moeitelozer zaken gaan. Daarnaast is jouw groei als ondernemer cruciaal om te groeien met je bedrijf.
Bewust kies ik voor KWALITEIT en persoonlijke aanpak, geen kwantiteit.

Alle marketingkennis is vindbaar op internet. Je kunt nog meer massa-events bezoeken met weinig resultaat achteraf.
Oh ja, ik volgde zelf heel wat events en was verslaafd aan het verzamelen van info. Helaas behaalde ik magere resultaten. Pas veel geld en tijd later snapte ik dat ik precies de persoonlijke aanpak miste en iemand die meekeek met mijn bedrijf.

Vandaar dat ik met mijn aanpak afstem op jouw uniek bedrijf. Daarmee gaan we praktisch en concreet aan de slag zodat jij daadwerkelijk een mooi resultaat neerzet.

Want ondernemen gaat niet enkel over geld en omzet. Het gaat vooral over jouw groei als ondernemer, over eigenwaarde en moed, en de vrijheid en voldoening te voelen. En dat jij je meest gelukkige leven kunt leiden en tja daarvoor heb je geld nodig....



"Begeleiding van ondernemers met ambitie om goed te verdienen zonder keihard te werken."
Adres: Esdoornstraat 18, 8300 Knokke-Heist
Stad: Knokke-Heist
Route: Esdoornstraat 18
Postcode: 8300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Vernieuwende Denken.be Het Vernieuwende Denken.be 629 meter www.het-vernieuwende-denken.be - verspreiding van vernieuwende inzichten en -principe...
YouBrandBuilder - Personal Branding / Business Succes YouBrandBuilder - Personal Branding / Busine... 763 meter Personal Branding, Business Success, Business Boost, Networking, Social Media, Linked...
Verhuizen naar Nederland Verhuizen naar Nederland 776 meter Advocaten Knokke - Stallaert - Monbailliu
Taxi Services Knokke Taxi Services Knokke 783 meter Taxi grvraagd, bevestigd per sms om 06h30 voor vervoer naar luchthaven. Is gewoonweg ...
Penelope Projects Penelope Projects 1 km Advies & begeleiding / Digitale strategie / Evenementen
Liantis Liantis 1 km aangenaam bureau om mee samen te werken. Onmiddellijke reactie, duidelijke info, en z...
Besox Besox 1 km Sociaal Secretariaat voor ondernemers in België
Enterprise Europe Network - ERBSN Consortium Enterprise Europe Network - ERBSN Consortium 1 km Un sprijin mare pentru intreprinderi mici si mijlocii!
Morbee-Ballegeer Accountants & Belastingconsulenten Morbee-Ballegeer Accountants & Belastingcons... 1 km Zeer correct en foutloze invulling belastingsaangifte. Is zn prijs meer dan waard.
Exploring Life Exploring Life 2 km Exploring Life is in veel opzichten mijn beste ervaring voor de structurele invulling...
BS Bouw Service BS Bouw Service 3 km Voor een volledige, eerlijke, correcte en persoonlijke service ! Gratis een eerste te...
Manon Nievelstein Manon Nievelstein 3 km Image is an international language. Let’s create yours!
De Factuurdokter De Factuurdokter 3 km Wij genezen uw hoge facturen voor telefonie, internet, tv en energie. Gratis en vrijb...
Geert Deman Geert Deman 3 km Een gemeente verder uitbouwen doe je samen met de inwoners. De economie met de ondern...
Estate Consult Estate Consult 3 km Onafhankelijk, totaal advies. De totaal aanpak maakt het verschil : Vastgoed, Krediet...
laurent_lootens laurent_lootens 3 km HET premium eventagentschap! Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, go...
Lambert Accountancy CVBA Lambert Accountancy CVBA 3 km Het kantoor is actief in alle mogelijke sectoren bij alle categorieën van grootte van...
Truston Truston 3 km Truston is een juridisch advieskantoor gespecialiseerd in het dagelijks juridisch ond...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid