facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RZ Heilig Hart Tienen

RZ Heilig Hart Tienen

Onze taak

Het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen wil iedere patiënt professionele zorg aanbieden die als vriendelijk én inlevend ervaren wordt.

Met de drie basiswaarden 'vriendelijk', 'inlevend' en 'professioneel' willen we als regionaal ziekenhuis het verschil maken: we verwachten dat elke medewerker ernaar streeft om tegenover elke patiënt en elke collega niet alleen professioneel maar ook vriendelijk en inlevend te handelen, elke dag opnieuw.

Professioneel, vriendelijk en inlevend: met een beetje scrabble werd dat al snel VIP.

Wij zijn op zoek naar VIP-medewerkers!

Surf naar www.rztienen.be/vacatures voor ons vacatureoverzicht.

Adres: Kliniekstraat 45, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016 80 90 11
Stad: Tienen
Route: Kliniekstraat 45
Postcode: 3300



op zoek naar gerelateerd: rz heilig hart tienen tienen, kliniekstraat 45 tienen, heilig hart tienen vacatures, campus sint jan tienen, rz tienen radiologie, rz tienen medisch centrum, heilig hart tienen gynaecologie, rz tienen afspraak maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Materniteit RZ Tienen Materniteit RZ Tienen 56 meter Dit is de officiële facebook pagina van de materniteit van het RZ Heilig Hart Tienen....
Broeders Alexianen Broeders Alexianen 848 meter Ik kwam hier een tijd geleden voor een diagnose autisme. Een diagnose wordt opgesteld...
Recensies
Enorm teleurgesteld op de spoedafdeling. Mijn zoontje 1 jaar oud was duidelijk ziek. De spoedarts die ons "geholpen" heeft had voor ons vermoedelijk een moeilijkere patiënt aangezien we haar tot op de gang hoorde schreeuwen en konden horen hoe ze het geduld met deze patiënt verloor. We werden in een onderzoekskamertje gezet vol bloed, de spoedarts nam de tijd niet naar ons verhaal te luisteren en verweet ons waarom we niet naar de huisarts gegaan waren Op een zaterdag.... De reactie van de arts was "Er zijn veel zieke kindjes, waarschijnlijk griep kom maar terug als het erger wordt". Wij zijn enorm teleurgesteld ! Wij zijn ALTIJD tevreden geweest over de pediaters maar that's it ! Jammer genoeg was er geen pediater aanwezig die de tijd nam naar ons verhaal te luisteren en ons zoontje te onderzoeken zoals het hoort. Hier zien ze ons niet meer terug !
Op deze spoed moet je NOOIT komen tenzij gij dood wilt vallen in de wachtzaal. Ik kwam met gebroken staartbeen binnen had ook mijn rug kunnen zijn. De pijn was intens Dr Note kwam langs om te zeggen dat ze geen scans gaan nemen omdat de staartbeen toch niet in de gips kan. Na 1 uur gewacht te hebbenvoor niets want zij hebben al doorgegeven dat zij niets gingen doen kwam een verpleegster zeggen dat de arts met de mug was en ik mijn comfortabel moest maken?? Met gebroken botten Wat een lachertje. Dit is niet de eerste keer dat wij zo behandeld werden op spoed. De buurman heeft de 2de dag hetzelfde ontvangst gehad. Aarschot of leuven veel beter.
Met de ziekenwagen naar de spoeddienst gebracht. De spoeddienst is NIET aan te raden. Met heel veel tegenzin van het verplegend personeel “onderzocht” geweest om mij daarna met enorme pijn en blootsvoets terug naar huis te sturen met 3 tramadols. Verplegend personeel heeft mijn kamergenote een oude volgens mij dementerende vrouw overroepen dat ze stil moest zijn en gaan slapen. Gelukkig heeft de security mij in de wagen geholpen. Daarna naar het Gasthuisberg gegaan waar men mij correct hebben verzorgd en van de pijn verholpen. Uz Tienen jullie moeten jullie schamen en zijn een schande dat jullie zich een ziekenhuis noemen. Jullie automatisch antwoord bericht op deze post mogen jullie ook bijhouden.
Arrogante en nutteloze medewerkers. Doen onbeleefd en weigeren te helpen!! Dit hoort niet zo te zijn in een ZIEKENHUIS. Bijna iedereen van die ziekenhuis moeten ontslaan worden.
Enorm tevreden over de geriatrische afdeling hier. Blij dat mijn opa zijn laatste dagen hier heeft doorgebracht in plaats van gasthuisberg. Bedankt
Onprofessioneel en duurt heel lang voor behandeling. Geen grondige onderzoek. Geen oor voor de patiënt en geen zorgen voor hun behandeling! Bij spoedgevallen is Spoed Leuven ZEKER aan te raden!
ik heb gisteren mijn tanden laten trekken door Dr. Van de Berghe en ik ben erg dankbaar want hij heeft zo geweldig werk geleverd, mijn gezicht is niet opgezwollen en de pijn is oke. ik wil de mensen op de OK en de verpleegsters bedanken die daarna voor me hebben gezorgd
Ik heb in lange tijd niet zo onbeleefd personeel gezien als op de eerste hulp Ik vind het een bodemloze brutaliteit hoe ze met mensen omgaan. Dit is zeker de laatste keer dat ik naar dit ziekenhuis ga. Je zit zeven uur in het ziekenhuis en het resultaat is gewoon niets.
Slechte stage plaats. En traumatische ervaring door verpleegkundige die geen infuus kunnen steken. Moest ook een mri laten doen van mijn lever die was gebeurd dus ik naar huis. Iets later bellen ze me dat de lever er niet op staat. Mij zien ze daar nooit meer.
ik ben deze morgen langs geweest om mij opnieuw te laten testen op covid na 2 weken geleden positief te zijn geweest en dit op aanraden van mijn huisdokter . deze vrouw dat de test afnam was enorm onvriendelijk eigenlijk ronduit onbeschoft. na positief te zijn geweest is een nieuwe test blijkbaar niet nodig maar ik heb gewoon gedaan wat mijn huisdokter mij gezegd had te doen . zo een persoon zou geen werk mogen doen waarmee je met mensen moet omgaan als je het niet kan opbrengen om vriendelijk te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid