facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broeders Alexianen

Adres: Liefdestraat 10, 3300 Tienen
Telefoonnummer: 016/80.75.11
Stad: Tienen
Route: Liefdestraat 10
Postcode: 3300



op zoek naar gerelateerd: Dagcentrum broeders Alexianen Tienen, Broeders Alexianen Tienen dokters, Broeders Alexianen Tienen bezoekuren, Alexianen Tienen eetstoornissen, Azt Broeders van Liefde, Broeders Alexianen Tienen ter dennen, Broeders Alexianen Prisma 1, Broeders Alexianen vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Materniteit RZ Tienen Materniteit RZ Tienen 796 meter Dit is de officiële facebook pagina van de materniteit van het RZ Heilig Hart Tienen....
RZ Heilig Hart Tienen RZ Heilig Hart Tienen 848 meter Enorm teleurgesteld op de spoedafdeling. Mijn zoontje 1 jaar oud was duidelijk ziek. ...
Recensies
Ik kwam hier een tijd geleden voor een diagnose autisme. Een diagnose wordt opgesteld door een multidisciplinair TEAM van specialisten. Mijn team was een duo waarvan 1 nog lerende Verder vond ik men nogal kort door de bocht gaan met opmerkingen als “autisten maken geen oogcontact” en “autisten hebben verzamelwoede en worden gefrustreerd als ze het laatste stukje van een verzameling niet kunnen aanvullen.” Er bestaan ook overlappingen en comorbiditeiten. Niet elke autist is Rainman of Ben X. Ik heb de indruk dat de kennis hierover beperkt en ouderwets was. Ik heb een jaar moeten wachten op mijn factuur om ze te kunnen betalen. Tussendoor had ik al een aantal keer gemaild om te zeggen dat ik nog steeds geen factuur had ontvangen, steeds met als antwoord dat deze “vandaag of morgen op de post gaat!” Daarna hebben ze de factuur nog eens naar het verkeerde adres gestuurd. Plots zat er een aanmaning in mijn brievenbus voor iets waarvoor ik dat voorbije jaar niet eens de kans kreeg om het te betalen. Toen was het adres in een keer wél juist? Uiteraard is deze fout terug rechtgezet, maar dit was de kers op de taart en ik heb er uit geleerd dat ik deze instelling nooit zal aanraden aan iemand.
Slechte kliniek,doen super lief in het begin. Zeggen dat ze helpen met alles maar als je iets anders hebt dan een eetstoornis dan word je direct weggestuurd en krijg je niet de kans om jezelf te bewijzen. Ze geven niks erom als je je slecht voelt ookal als je aan het wenen bent. Boeit het hun niet. Ook als ze zien dat je weent helpen ze niet.
Als alcoholverslaafde in de kliniek van tienen opgenomen in 1979 en nu in 2023 als 80-jarige nog gezond en wel en nog altijd zonder alcohol, dank zij Dr Ansoms, Lut Casteur en de anderen.
eerst een intake plannen en daarna de dag voor de intake afzeggen omdat ik niet match voor hun?!?
Alles hangt af van op welke afdeling je verblijft + wie je begeleidt Ervaring, bereidheid, betrokkenheid, begrip, intelligentie.... : P1 is ok, met bekwame mensen, P2b een ramp. De arts is ok maar is veel te weinig op de afdeling en het team doet niks gemakkelijkshalve aan problemen vb. pesten in de groep. Als je geen ‘modelpatient’ bent met ‘modelproblemen?’ en vragen stelt, kritisch bent op enkele punten, zij het vriendelijk, dan loopt het mis. Mensen met depressie mogen opgebouwd worden, niet omgekeerd. Over de echte problemen, pijn, wordt niet gesproken, enkel over wat goed gaat en vnl. wat beter moet. moet moet. Met een stevige natrap van 2 mensen van verpleging en een oneerlijk, onjuist, onrechtvaardig verslag eindig je dan. Dat is mijn persoonlijke ervaring. Niet super-recent. Ik ben gemotiveerd begonnen, maar weg gegaan. Een illusie minder.
Deze residentiële psychiatrische kliniek is veruit de beste die ik in een hele lange rij van ziekenhuizen heb geprobeerd. Ik ben niet beschaamd om toe te geven dat ik heel veel problemen heb gekend en een zwaar leven achter de rug al heb maar door de hulp die ik hier kreeg werd ik een beter mens. Het hangt niet af waar je terecht komt en wie je begeleidt, het hangt van wat je van je opname maakt. Enig minpuntje is het restaurant : het eten is niet gevarieerd genoeg en bevat weinig essentiële voedingsstoffen. Je kan wel je eigen potje maken als je dat wil.
De hulp die ik gekregen heb was op maat gericht. Een top begeleiding op herstel en een goede therapeutische aanbodpakket. Je pakt je rugzak zelf in zo vol als je wil/ niet wilt, en haalt er je persoonlijke voordeel uit mits motivatie, steun en inzet. Transparrantie is belanrijk, en begrip hebben voor de kwetsbaarheden. Niet zonaar afschrijven, maar ecbt zoeken naar de kern van het probleem en van daaruit opbouwen. Sommigen vinden herstel minder, maar je maakt er van wat je wilt maken! Je hebt vrije keuzes en verantwoordelijkheden, proberen terug in de maatschappij te functioneren, is niet simlel, maar iedere kleine stap, is een stap naar herstel. Dit dankzij een zser goede psychiater die NOOIT in opgeven geloofd, bedankt Dr Joris Van Roy!
Als pijnpatiënt die ging afkicken van de morfine heb ik mijn peren gezien!! De nodige ondersteuning was totaal niet aanwezig..vermits iedereen over dezelfde kam wordt geschoren en aanzien wordt als verslaafde! In mijn geval dient er onderscheid gemaakt worden tussen emotionele en fysieke verslaafde hetgeen zelfs wordt aangehaald in de site van de medicatie...er is mij beloofd dat de nodige training aan personeel en een aparte kamer met camera-toezicht zouden aangepast worden. Graag uw ervaring met de vernieuwde evolutie gewenst?! Veel succes en wilskracht toegewenst, alhoewel dat volgens de psyiachater wilskracht niet bestaat... In geval van pijnmedicatie uw eerst goed bevragen en overeenkomen met het aanwezige personeel.
Uitstekende kliniek. De zorgen zijn voortreffelijk en efficient, zelf heb ik er heel veel aan gehad en ben er als herboren buiten gekomen. Ik had wat schrik voor ik er was, tja wat wil je met allés dat men hoort en leest in de pers was ik toch op mijn hoede voor die : Broeders Van Liefde, je weet maar nooit.. maar dat is snel weg-ge-ebt en er werd voor mijn probleem een degelijke oplossing gevonden. Echt een aanrader, in de Michelin-gids zouden ze drie sterren krijgen.
slechste afkick cliniek ooit werd weggestuurd omdat ik nee zei tegen medicatie kom nooit naar hier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid