facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Running Together by Decathlon Sint-Truiden

Running Together by Decathlon Sint-Truiden

Info

Dé community wat betreft lopen binnen Sint-Truiden en omstreken. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Alle niveaus zijn welkom en samen is beter dan alleen.



"Welkom in de Decathlon winkel in Sint-Truiden! Gelegen naast het voetbalstadion "Stayen", is deze Decathlon winkel dé sportieve place-to-be! Parkeren kan je de eerste 2u15 gratis. Tijd genoeg dus om het perfecte sportmateriaal te vinden.Voor fietsherstellingen kan je via bovenstaande link een afspraak maken. Of kom langs in onze winkel en we helpen je graag verder bij het maken van zo'n afspraak.Tot snel!"
Adres: Tiensesteenweg 172, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 0488552331
Stad: Sint-Truiden
Route: Tiensesteenweg 172
Postcode: 3800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handige Harry Handige Harry 1 km Een van de weinige keren dat we online aankoop proberen en toch tegengevallen. Het pr...
Foto by Mo Foto by Mo 2 km Hobbymatig fotograferen
Restaurant  't Eethuis Restaurant 't Eethuis 6 km De mosselen waren zoals altijd weer super lekker. Bedankt Ewelina
Recensies
Voormiddag ging ik enkele spullen aankopen voor een school. Ik vond niet direct wat ik zocht maar een jonge dame student heeft me met alles geholpen. Ook aan de kassa werd ik vriendelijk te woord gestaan, werd er een account aangemaakt voor de school, factuur werd gemaild. Alles ging heel vlot en met een grote glimlach. Dankjewel
Alles gevonden wat we zochten en aan niet te dure prijzen.
Vrij kleine winkel om een Decathlon te zijn. Niet gevonden wat we zochten. Mensen die zich niet aan de coronaregels houden maskers niet goed op, handen niet ontsmetten, geen 1,5m afstand houden, ... worden er niet op aangesproken. Wel vriendelijke en behulpzame dame aan de kassa om te helpen met de zelfscans.
Decathlon Hasselt belt Decathlon Sint-Truiden voor 29 inch tubeless tape lint. Er is. Ik bel ook vanuit Aarschot om 100% zeker te zijn. Ja er is. Dus 50 min rijden. Kom ik aan. Zoeken. Niets gevonden. De bedoeling was dan om met dat lint naar Hasselt te rijden om mijn net hersteld wiel beter te herstellen. Uiteindelijk naar huis gegaan met binnenband voor voorlopige depannage en het lint sturen ze op zodat ik het zelf eens wil proberen. Duimen maar. Maar de hele situatie heeft me dik 2u gekost. Niet zo leuk en jammer. Hopelijk lukt het zelf tapen. En bedankt voor de binnenband. Uiteindelijk had dit allemaal niet moeten gebeuren als Decathlon Hasselt mijn wiel deftig tubeless had gemaakt.
Onderbemand moet de telefoon niet meer beantwoord.[ ik werk in een winkel ik moet dan nog steeds de telefoon beantwoorden wij zijn ook steeds onderbemand] Belofte op te sturen komen ze niet na! Vorige keer bestelling gedaan verzending betaald het was er niet betalen ze je artikelen terug maar verzending moet je achter lopen [ ook de stock online klopt niet]
Kleinere winkel dan de gemiddelde Decathlon. Vriendelijk personeel. De doorgangen zijn wel een beetje aan de smalle kant; het werd nogal druk bij bezoek zaterdagvoormiddag. Buiten de winkel een aantal showmodellen van tenten aan goed prijsje.
Zoals gewoonlijk, een leuke winkel, coronaproof voor de betalingen met selfscan, ontsmettingmiddel, gedienstig personneel op alle vlakken, met knowhow en uitleg voor de beginners als voor gevorderden.....veel keuze in artikkelen. Zeer behulpzame mensen ter plaatse en klantvriendelijk op alle momenten....zowel bij de arrogante klanten als bij anderen.
Vrij kleine winkel met een beperkt aanbod, zelfs binnen 1 soort, vb 1 paar schoenen van 1 maat of zelfs maten die er niet meer zijn. Jammer.
Om te beginnen geen praktische parking. De winkel op zich is vrij klein en zoals in elke decathlon is niets op maat gesorteerd en zelf vele maataanduidingen gewoon niet meer aanwezig. Het personeel reageert enkel als je hun aanspreekt, zelf zullen ze nooit assistentie aanbieden al horen ze je duidelijk zoeken naar iets. De prijzen zijn best wel ok maar de kwaliteit is ook equivalent. Mensen met grote maten zijn eraan voor de moeite, maat 2xl is al uitzonderlijk aanwezig en valt erg klein. Let bij deze winkel ook op dat er geen voetbal is bij STVV of je mag na 16u je wagen er niet hebben staan en elders is ze geen parking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid