facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Handige Harry

Handige Harry

Info

Handige Harry is een platform waarop een community van handige harry's zijn klussen deelt, vragen stelt en beantwoordt en informatie beschikbaar stelt !



"Het handigeharry platform is een open en interactief klusplatform en tevens een webshop, het is voor de gebruiker mogelijk om:een klus te deleneen artikel te posteneen vraag te stelleneen tip door te speleneen topic op het forum te delen"
Adres: Montenakenweg, 46, 3 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 011681258
Stad: Sint-Truiden
Route: Montenakenweg, 46
Postcode: 3



op zoek naar gerelateerd: Megekko garantie, Megekko PC assemblage, Telefoonnummer Megekko nl, Megekko service point, Megekko garantie overdraagbaar, Megekko gift card
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Foto by Mo Foto by Mo 1 km Hobbymatig fotograferen
Running Together by Decathlon Sint-Truiden Running Together by Decathlon Sint-Truiden 1 km Voormiddag ging ik enkele spullen aankopen voor een school. Ik vond niet direct wat i...
Restaurant  't Eethuis Restaurant 't Eethuis 6 km De mosselen waren zoals altijd weer super lekker. Bedankt Ewelina
Recensies
Een van de weinige keren dat we online aankoop proberen en toch tegengevallen. Het produkt lijkt een veroudert type en werkt niet!? Ons vertrouwen in online aankopen word hierbij wederom bevestigd dat er moeilijk vertrouwen kan gegeven worden aan aankopen via websites. Update...had zelf geen energie meer in bestelling gestoken en gebeurtenis achter ons gelaten. De eigenaar heeft me iets later wel gecontacteerd om samen een oplossing te zoeken vr het gerapporteerde probleem. Uiteindelijk toch goede reactie van eigenaar en wijzelf iets te wantrouwig gestaan tegenover online shoppen. Excuses vr misverstand, doe zo verder!
Zeer zwakke klantenservice. Sterk af te raden via de webwinkel aankopen te doen. Bestelling werd onaangekondigd slechts deels geleverd geen enkele communicatie hieromtrent. Nadien al ettelijke mails gestuurd om terugstorting van het teveel betaalde saldo te ontvangen. Na meerdere maanden nog niets ontvangen. Gezien ik zelfs geen antwoord meer ontvang op mijn mails ben ik een juridische procedure opgestart. Niet kopen via deze website dus.
heel slechte dienst na verkoop. Ik heb een bestelling geplaatst met oa 2 Niko wisselschakelaars. Bij ontvangst stel ik vast dat dit er zijn van een ander merk. Ik heb direct telefonisch contact opgenomen via GSM-nummer op zaterdag. Ze vroegen om een mail hiervoor te sturen en ze zouden de maandag antwoord geven. Dit heb ik direct gedaan, maar ik heb geen respons gekregen op mijn mail. De week erna heb ik de dinsdag 8 dagen later dus een reminder gestuurd. Toen heb ik wel een reply gekregen, waarin ze mij meldden dat er een fout was in de webshop en dat ik daardoor het verkeerde artikel heb gekregen. Zij stelden ook een ruil of bon boor. Ik heb daarop gereplyed, maar terug geen antwoord gekregen. 5 dagen later heb ik nogmaals een reminder gestuurd, maar geen reactie. Deze fysieke DHZ kan gerust wel goed en klantgericht zijn, maar hun webshop laat te wensen over! Afrader!
Snelle leveringen en super lage prijzen. Soms geven ze zelfs een beter product dan wat je besteld hebt, zonder extra geld te vragen of de zending te vertragen.
Alles stipt op tijd geleverd en de prijzen zijn nog betaalbaar in vergelijking met andere winkels, ik ga in de toekomst zeker terug op deze site kijken als ik iets nodig heb.
Prima communicatie. Snelle levering. Ben zeer tevreden en zal voortaan eerst de website van Handige Harry bekijken wanneer ik iets wil bestellen.
Producten hebben een goede prijs en de bezorging was zeer vlot, snel en vriendelijk.
Vlotte en correcte service. Letterlijk vandaag besteld en morgen in huis. Super !
snelle levering, je kan niets beter verwachten
Correcte afhandeling, prijs kwaliteit de betere.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid