facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Royale Union Saint-Gilloise

Royale Union Saint-Gilloise
Adres: Brusselsesteenweg 223, 1190 Vorst, België
Telefoonnummer: 02 544 03 16
Staat: Brussel
Stad: Vorst
Route: Brusselsesteenweg
Huisnummer: 223
Postcode: 1190


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 11:00–18:00
vrijdag: 11:00–18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joseph Marienstadion Joseph Marienstadion 35 meter Hier moet je geweest zijn als groundhopper!!
Stade Joseph Marien Stade Joseph Marien 41 meter Niet meer van deze tijd maar net daarom zo uniek. Sfeervol
Recensies
Voetbal in een nostalgisch stationnetje met een prima sfeer. Alleen parkeren nabij stadion is onmogelijk. Heb dik 20 minuten moeten lopen om een plekje te vinden Neerstalsesteenweg.
Mooie club die voetbal ademt en een goede positief aanmoedigende supporterskern heeft. Nood aan een nieuw/vernieuwd stadion is hoog voor deze club die goed geleid wordt en hoge toppen scheert in België en daarbuiten ook mooi indruk maakt.
Geweldige cultclub voor de echte groundhopper. Supporter ben je hier echt voor de club. Mooie fanatieke maar ook gemoedelijke sfeer. Mooi oud stadiom en goed voetbal ook nog eens. Bezoek het nog zolang dit stadion er staat! Naast mijn eigen club NAC Breda is dit mijn 2e club geworden. Zelfs de logo's van 100 jaar terug zijn bijna identiek, en Union gebruikt 'm nog.
Mooi vernieuwd stadion. Wel niet veel plaatsen met afgedekte tribunes. De omheining rond het veld is vrij hoog. Heerlijk om bij zonnig weer een match te komen kijken.
Top club met beperkte uitbreiding mogelijkheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid