facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ROVAC Immobiliën

ROVAC Immobiliën
"ROVAC Immobiliën Wonen in vertrouwenEen eigendom verkopen of verhuren? Reken op de vastgoedspecialisten van Rovac.Jarenlange ervaring zetten we om in een efficiënte aanpak voor uw bestaand vastgoed en een speurneus voor uw droomwoning. Met de beste prijs-kwaliteit voor uw vastgoed profiteert u mee van onze sterke regionale verankering."
Adres: Baron de Pélichystraat 47, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051/311245
Stad: Izegem
Route: Baron de Pélichystraat 47
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: ROVAC te koop Izegem, Huis te huur ROVAC, Bordes Izegem, Immo Driegelinck, Bedrijfsvastgoed Izegem, Dewaele Izegem, Bordes te koop Izegem, Huis te koop Neerhofstraat Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ERA Immo Driegelinck ERA Immo Driegelinck 265 meter Al verhuisd van 29 februari en we zijn 14 april en nog altijd mijn waarborg niet teru...
D-House Vastgoed D-House Vastgoed 1 km Mensen met passie!
Bordes Bordes 1 km Wij hebben een huis gekocht bij Bordes Izegem. Zeer tevreden van de aanpak. Wij werde...
Recensies
Zeer onprofessioneel gedrag van medewerkers! Afspraak werd gemaakt om 11u30. Wij waren om 11u reeds aanwezig om de buurt erom ineens te verkennen. 11u40... Nog steeds niemand te bespeuren. Niet in het pand, hal, garageboxen en ook niet op straat. Gemist oproep van hen, ik bel terug en blijkbaar was ze er geweest en was ze al vertrokken. 11u40 Het kantoor is nog geen 20 meter van het appartement gevestigd en toch kon ze niet terugkomen. Wij hebben 40 km gereden om dit pand te bezoeken... en het enige wat ze kon zeggen is dat ze geen tijd heeft om nu nog te komen? Terwijl...mocht ze er wel geweest zijn een bezichtiging ook een goede 15-20 minuten in beslag neemt??? Logica..en van service gesproken?? Ver te zoeken. Gaf verkeerde info mee over een ander appartement, sleutels mee van verkeerd appartement, kon zich niet verontschuldigen voor hun eigen fout. Ze noemde ze iemand een 'kletskop'... wat weinig professionalisme vertoont. Bovendien hoorde we de medewerkers in het kantoor zagen, klagen en praten over de 'cliënt' aan de telefoon. Met dit bureau zullen we dus in de toekomst ook niet samenwerken en hierbij raad ik hen dus ook niet aan.
Vlotte reactie op mijn mail en heel vlot beschikbaar voor een bezichtiging van het pand waar ik geïnteresseerd in was. Ook heel correct op gebied van afgesproken uur voor de bezichtiging. In het algemeen vriendelijke, correcte en professionele aanpak bij mijn ervaring.
Ook bij het willen kopen van een woning leer je makelaars kennen. Als we binnenkort onze woning verkopen zal het zeker niet met rovac zijn.
Als verhuurmaatschappij treden ze op, enkel en alleen in het belang van de verhuurder. De huurder is de onbelangrijke partij. Ik raad ten stelligste af een woning te huren via deze maatschappij. Van schade en niet netjes achterlaten, dat is erover. Jullie schrijven dit daar je niet tegen kritiek kan. Hoe zit het dan met de privacy van de huurder als ik melde constant gecontroleerd te zijn geweest vd eigenaar. Hij stond zelfs op een bepaald moment met zijn vingers aan mijn voordeur te likken. Ik was echt heel jammer net te laat voor een foto of het stond erop.
Vriendlijk . Super goed service
U moet mij niet schrijven over het achterlaten van de woning. Alleen het gras diende nog afgereden te worden. en misschien blonk de chroom van de watersteen iets minder. Het gaat hem duidelijk over lang ervoren! Reeds de totale tijd van huur vraagde ik om ù mijn privacy te doen respecteren. Ik werd gecontroleerd door de verhuurder. Lastig gevallen op het adres op niet afgesproken momenten. Ter controle of ik mijn ruiten waste. Gevolgd, enz... Ik heb gevraagd om hierdoor eerder te mogen vertrekken. Of jullie iets anders wou vinden voor mij. Jullie hebben NIETS gedaan. Het is gemakkelijk te schrijven over iets aan de dag van afgifte sleutels. Dat is niet waar het om ging bij mij, wel over hoe je de verhuurder helpt en niet de huurder van in het begin. Ik kan u nergens aanraden. Sorry.
ze vinden een huurder voor me die enkel de eerste maand heeft betaald dus enkel hun heeft betaald, ik heb gevraagd na 9 maanden van niet betaling van de huurder en uitzetten met deurwaarder ter compensatie gevraagd om nieuwe huurder te vinden gratis en blijkbaar hebben ze geen eergevoel bij het werk dat ze doen, een huurder controleren op solvabiliteit hoort daar niet meer bij, en was achteraf dan nog niet onderhouden en half afgebroken door zijn hond. geen goed woord heb ik meer voor over. geen enkel
Zeer aangenaam verrast van de persoonlijke begeleiding, de open communicatie en het professionalisme van het volledige Rovac-team. Had voornamelijk contact met Kim, maar haar collega's konden ook steeds antwoorden op al mijn vragen. Dit heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de vlotte afhandeling.
Goede makelaar, die steeds en op elk vlak ondersteuning biedt tijdens het verkopen, ook bij meer ingewikkelde zaken staan Gino en zijn team dankzij hun ervaring en persoonlijke begeleiding steeds voor je klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid