facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bordes

Geschiedenis

Bordes is uw ideale partner bij elke vastgoedoperatie met een specialisatie in nieuwbouwprojecten en herverkoop van bestaande panden.



"Bel ons. We komen graag.Met de glimlach. Met de sleutel.En met heel veel goesting.In Izegem, Merelbeke en Waregem.We gaan allemaal dat stapje verder.Voor elke klant. Elke dag.Altijd opnieuw. Van vroeg tot laat.Omdat we weten dat we zo resultaten halen.Omdat we zo onze klanten echt helpen.En omdat we zo zijn.We zijn Bordes. We verkopen en verhuren vastgoed.En weet je hoe we dat doen?Eerst luisteren we. Om te weten en te begrijpen.Vervolgens denken we. In oplossingen.Daarna beloven we. En dan doen we meer.Keer op keer."
Adres: Rijksweg 17, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051 67 67 57
Stad: Izegem
Route: Rijksweg 17
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bordes Izegem te koop, Bordes appartementen te koop, Bordes te huur Izegem, Bordes te koop Ingelmunster, Bordes te koop Harelbeke, ROVAC te koop Izegem, Bordes te koop Melle, Immokantoren Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ROVAC Immobiliën ROVAC Immobiliën 1 km Zeer onprofessioneel gedrag van medewerkers! Afspraak werd gemaakt om 11u30. Wij war...
ERA Immo Driegelinck ERA Immo Driegelinck 1 km Al verhuisd van 29 februari en we zijn 14 april en nog altijd mijn waarborg niet teru...
D-House Vastgoed D-House Vastgoed 2 km Mensen met passie!
Recensies
Wij hebben een huis gekocht bij Bordes Izegem. Zeer tevreden van de aanpak. Wij werden in de woning meteen goed en heel vriendelijk ontvangen door Justine en Laurence. Voor vragen of onduidelijkheden was en is het steeds mogelijk om hen te contacteren. Het is onze eerste aankoop van een woning en dit liep vlot door de goede hulp, ook door ons te helpen met vragen over ons huidige huurcontract. De compromis gingen we tekenen bij Robin die ons ook vlot en vriendelijk kon helpen en alle vragen beantwoorde. We hebben nooit een opdringerig gevoel gehad en hadden het volle vertrouwen in Bordes. Het is zeker aan te raden met het team van Bordes samen te werken!
Wij waren gecharmeerd door de persoonlijke aanpak die Bordes biedt. We zijn super goed begeleid bij zowel de koop van onze nieuwe woning als de verkoop van ons eigen huis... De goede communcatie en de familiale sfeer gaven ons een hele goede indruk, maar vooral een gerust gevoel. Een grote merci aan Justine en Laurence voor zowel hun professionaliteit als hun spontaniteit! Topteam.
We hebben Bordes en Maurits leren kennen via de aankoop van onze nieuwe woonst. Als complete leken heeft hij ons geholpen met onze vele vragen en extra rondleidingen in het huis. Ook onze onzekerheden nam hij weg door ons bij te staan met professionele aanpak en dat gaf ons een heel goed gevoel. Uiteindelijk zijn wij daardoor overtuigd geraakt om een bod te doen op wat later onze toekomstige woning zou worden. Daar we reeds al over een woning beschikten kwamen we bij puntje 2. Namelijk onze huidige woning verkopen. Verschillende makelaars kwamen over de vloer om een schatting te maken en hun werkwijze uit te leggen. Maar uiteindelijk hadden we terug het beste gevoel bij Maurits en Bordes. Maurits zou ons terug van A tot Z begeleiden. Deze keer zouden we de omgekeerde werkwijze zien. Nu waren we de verkoper in plaats van de koper. Werkelijk alles werd door Maurits opgevolgd: van professionele foto’s nemen, sociale media, epc, keuringsattesten, contacten met notaris etc etc ….
Op elk moment van het verkoopsproces konden we op beide oren slapen en kregen we veel feedback.

En uiteraard brachten ze de juiste koper aan voor de juiste prijs ! Dank je wel Maurits voor de succesvolle begeleiding bij de aankoop van ons nieuwe huis, net zoals bij de verkoop van ons “oude huis”
2 panden bezocht met Bordes. Van het eerste pand zei mijn zoon van makelaar Maurits dat hij moest deelnemen aan huizenjagers en zeker zou winnen. Tweede pand was met Robin, heel eerlijk over positieve en negatieve punten, niet opdringerig. Dit pand hebben we gekocht. Heel vlotte communicatie, flexibel. En bedankt Justine om ons zelf de 'verkocht' sticker te laten plakken, ondanks jouw drukke agenda. Top!
Een aankoop van een huis is een grote stap. Via de duidelijke foto's en omschrijving op de website was ik onmiddellijk overtuigd van het huis dat ik wou aankopen. Ter plaatse ontdekte ik dat de info op de website zeer waarheidsgetrouw was. Dit gaf vertrouwen om een bod op het pand te doen. Tijdens het bezoek word je enthousiast ontvangen, krijg je duidelijke uitleg en is er tijd en ruimte om bijkomende vragen te stellen. Nadien wordt ook alles correct opgevolgd en krijg je voldoende informatie. Alle medewerkers zijn heel vriendelijke en correct! Aanrader.
Aan Bordes , in het bijzonder in ons geval aan Stijn, Louis en Laurence zeer veel dank! Zeer vlotte en correcte samenwerking, to the point opvolging en communicatie. Wij zijn zeer tevreden over hun 100 % inzet en professionele aanpak. Puik werk waarvoor oprechte dank ! Hilde, Christine en Joost.
Het was een waar genoegen om met jullie samen te werken. Vanaf de eerste kennismaking met Louis. Een duidelijke uitleg over de verkoop. Niet opdringerig vriendelijk. Ook telkens een goede info van Robert via mail of telefoon over t verloop van de verkoop. Ik kan niets negatiefs aanhalen. Top team Bedankt Met vriendelijke groeten Francky Brulez
Aan het kantoor Bordes en vooral aan Justine en Laurence een dikke merci. Eerlijke prijs , vriendelijk personeel en een vlotte samenwerking. Als je ergens mee verveeld zit,zij lossen het op waarvoor veel dank echt Grtz Christophe
Van de bezoekdag tot het tekenen van de compromis werden we met zeer veel enthousiasme en transparantie begeleid door Justine. Onze bankrekening is wat armer geworden, maar wij zijn zeker een geslaagd avontuur rijker door de professionele hulp van Bordes!
Het team van Bordes was niet aanwezig tijdens belangrijke momenten zoals intrede en uittrede van de plaatsbeschrijving en was niet tijdig , waardoor er een dispuut rond de huurwaarborg ontstond dat niet correct afgerond werd. Ze nemen tijdens de opvolging daarna ook geen onpartijdige rol in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid