facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant New Cambrinus

Restaurant New Cambrinus

Info

Chef kok André en Mireille zullen U graag hartelijk verwelkomen en aangenaam verwennen in hun vernieuwde zaak.

Geschiedenis

In ons gezellig vernieuwd restaurant kan U eten à la carte. verder zijn er ook suggesties die aangepast worden aan de seizoenen. Daarnaast bieden wij ook een wijnkaart aan met uitgelezen wijnen. Bij goed weer kan U van onze lekkere gerechten komen genieten op het prachtig groene tuinterras, dat wij kunnen overdekken bij regenweer.

Vanaf heden kan U bij ons terecht voor :

De koffietafel of rouwmaaltijd is een eeuwenoude traditie, onder welke vorm dan ook.
Reeds in de oertijd werden al offerfeesten en herdenkingsfeesten georganiseerd, toen was het idee hierachter om de goden gunstig te stellen bij ontvangst van de overledene.

Vandaag de dag is deze aangelegenheid meer en meer een samenzijn, verlies verwerken, herinneringen ophalen en elkaar steun geven.

In Restaurant New Cambrinus kan U op een ongedwongen sfeer rekenen met voldoende privacy. Met haar gunstige ligging, naast het kerkhof van Blaasveld, is Restaurant New Cambrinus de meest geschikte locatie om uw koffietafel of rouwmaaltijd te laten doorgaan.

Om voor U de koffietafel nog meer persoonlijk te maken bieden wij verschillende formules aan.
Naast deze formules kunt U uiteraard ook een offerte op maat krijgen.

Voor verdere informatie kan U steeds bij ons terecht.


Adres: Mechelsesteenweg 131, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 03/886.99.79
Stad: Willebroek
Route: Mechelsesteenweg 131
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Willebroek, Restaurant Blaasveld, Valentijnsmenu Willebroek, Frituur Willebroek, Klein Willebroek cafe, Lunch Willebroek, Afhaal Willebroek, Frituur Blaasveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie-B Brasserie-B 2 km Rustig, lekkere bistro, goed gelegen, prima gevarieerde kaart. Mooi en hedendaagse in...
Recensies
Tafel met vier, zeer vlotte bediening, alles top kwaliteit
Lange wachttijd, sommige tafels werden eerder bediend, wanorde in afruimen, lege drankflesjes - glazen van aperitief stonden er nog tijdens hoofdmaal, eten was koud op bord, in pannetje wel warm, wel goed van smaak maar niet speciaal.Eten: 3/5
Lekker en verzorgd eten. Prima bediening. Mooi interieur. Ik kom zeker nog terug. Irish coffee was niet naar mijn goesting. Lauw, te weing whisky, te veel slagroom.
Goede service. Aangename sfeer. Lekker eten. Je krijgt een lekker aperitiefhapje erbij. Wc is toegankelijk voor minder valide. Parking dichtbij.
De betere brasserie, aangeboden door heel vriendelijk personeel!Eten: 4/5
Super lekker eten en zeer vriendelijke bediening Parkeren: Parkeren aan de kerk naast het restaurant geen probleem
Gezellig restaurant met voldoende keuze, ruime porties en lekkere wijnen.Eten: 5/5
Goede frieten en vriendelijke bediening! Soms even wachten als het druk is. Dat vind ik absoluut geen probleem want wie zich haast, bakt geen goeie frieten. ‍ Als we bij jullie online zouden kunnen bestellen en dan afhalen of nog beter, leveren in Blaasveld, zouden we hier zeker vaker bestellen.
De frieten waren goed, maar ik bestelde maar een Klein pakje friet en ik er wel lang voor wachten voor zoiets klein.
Wij halen onze frietjes altijd in de frituur van New Cambrinus. Super lekker en zeker mooie porties. Het restaurant zelf komen we ook een keertje uitproberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid