facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie-B

Brasserie-B
Adres: Dendermondsesteenweg 309, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 3238866163
Stad: Willebroek
Route: Dendermondsesteenweg 309
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie breendonk, brasserie willebroek, brasserie b menu, restaurant in de buurt, brasserie b kamperland, brasserie jo, brasserie b puurs, bistro 31
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant New Cambrinus Restaurant New Cambrinus 2 km Tafel met vier, zeer vlotte bediening, alles top kwaliteit
Recensies
Rustig, lekkere bistro, goed gelegen, prima gevarieerde kaart. Mooi en hedendaagse inrichting, zeer verzorgd en sympathiek onthaal
Lekker eten en vriendelijk bediening
Vond het vroeger veel gezelliger als nu. Toen we binnekwamen zat er 1 koppel,die al aan het eten waren. Toen we ons drank hadden besteld moesten we 10min wachten voor ze die brachten aan onze tafel. Eten was ok maar wel duur! De kaarsjes werden pas aangestoken toen ons hoofdgerecht bijna op was. Wat wij eigelijk heel spijtig vonden. Als dessert had ik een creme brulee die ook lauw/koud was wat ook spijtig is omdat deze heel lekker warm is.
Gaan eten op vrijdagmiddag. Serveuse stond stijf van de coke. Wou geen correcte rekening geven, veel drank-items moeten betalen die nergens op de rekening te bespeuren waren. We hadden ze wel degelijk gehad, maar ik wil deze dan ook inbrengen in mijn zaak. Eten trok dan ook nog eens op niets. Nooit meer.
Ik vond de kaart veel te duur voor wat je uiteindelijk krijgt. De dame die me bediende was wel erg vriendelijk. Is een restaurant en geen brasserie dus vind de naam eet-kaffee niet goed gekozen... Je zou verwachten dat je er snel en goedkoop iets kan eten. Maar het enige over de 10 eur dat je kon vinden was soep. 8,5 eur voor een klein kommetje tomaten soep en een stukje brood is echt veel te duur.
AFRADER - Misprijzen voor de klant Mosselen besteld, wat mijns inziens een zeer "basic" gerecht is. Ervaring: - ongeveer 30% van de mosselen "kleefden" aan de schelp, en een vrij groot aantal mosselen was niet open. Wanneer ik deze opmerking maakte bij het afruimen, kreeg ik als antwoord "ge had dat maar moeten zeggen, dan hadden we dat potje nog eens op't vuur gezet." Voor de hoeveelste keer vraag ik me dan af ??? Plus, de andere mensen van het gezelschap eten dan verder, ik zou dan moeten wachten tot men mijn mosselen terug brengt, en dan doodleuk alleen verder eten aan mosselen die voor de hoeveelste keer worden opgewarmd ??? - later bij het afrekenen, de bazin ? aan de tafel gehad. Probleem nog eens uitgelegd en hetzelfde antwoord gekregen + dat de kok misschien vergeten was om de mosselen eens "op te schudden" Als een kok nu al geen mosselen meer kan klaarmaken, dan stel ik me zeer veel vragen bij al de rest. - ik heb gevraagd om dit te compenseren in de rekening, en alhoewel we klaar stonden om af te rekenen en op te stappen stelde ze me voor dat ik nog een koffietje zou drinken. Van arrogantie gesproken. - ook de bediening liet zeer lang op zich wachten . Mensen deden meer dan hun best, maar ook hier faalt de eigenaar. Zwaar onderbemand. BESLUIT: STERK AF TE RADEN. ARROGANTIE TROEF.
De keuken is blijkbaar sneller dan de zaal. We bestellen onze drank en eten en nog maar 1 minuut na onze apero te hebben gekregen komt al meteen ons eten. De prijs is wat aan de duure kant, 17€ voor een simpel pasta slaatje met 4 pijmboompitten! Voor de rest wel mooi ingericht.
Lekker eten, gezellig terras, toffe bediening
Beetje tegengevallen, beperkte kaart, en als je met 7 personen iets gaat eten,en ze laten je weten dat van de 5 hoofdgerechten er 2 niet meer zijn dan heb ik hier mijn twijfels over. Ook prijs kwaliteit vind ik het te duur.
10-tal tafels bezet op het terras, 4 tafels binnen. Twintig gewacht op drie drankjes, nog eens twintig minuten om alsjeblieft te mogen betalen. Drie man zaalpersoneel dat totaal ongecoördineerd rondloopt of weet ik veel wat aan het doen is. Wegblijven!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie-B met het openbaar vervoer


Willebroek Fort van Breendonk 250 meter
258
287
460
Willebroek Schalkstraat 260 meter
258
260
287
Willebroek Schalkstraat 260 meter
258
260
287
Willebroek Fort van Breendonk 270 meter
258
287
460
Breendonk Rijweg 420 meter
460

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid