facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant L'Auberg'Inn

Restaurant L'Auberg'Inn

Info

Chers Clients,

Le Chef et son équipe vous souhaitent la bienvenue

La promesse :

Une cuisine raffinée et un service de qualité.

Adres: Boulevard Martin, 1, 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Telefoonnummer: 010413400
Stad: Ottignies-Louvain-la-Neuve
Route: Boulevard Martin, 1
Postcode: 1340



op zoek naar gerelateerd: l'auberg'inn ottignies carte, auberg'inn menu, Coup de Coeur Ottignies, Restaurant Ottignies, Tripadvisor restaurant Louvain-la-Neuve, Auberge Inn menu du mois, Aubergine restaurant, boulevard martin 1 – 1340 ottignies
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Chavignol Le Chavignol 2 km Top restaurant ****
Recensies
Vriendelijke ontvangst en toffe bediening in een mooi,fris interieur. ZEER lekker eten . Prijs en kwaliteit = dik in orde! We gaan steeds terug.Ook hun thema avonden en lunches zijn een aanrader. Parking vkakbij. Een top restaurant.
Gezellig klein restaurant, korte menukaart, goeie bediening met korrekte prijs-kwaliteit. Eindelijk met een Irish koffie.
Superlekker en voordelige formule
Eerste keer in de Auberge'Inn en we voelden ons als koningen. Ik ben vegetariër, maar er zijn weinig opties op het menu voor vegetariërs. Echter, zodra we belden om te reserveren en toen we aankwamen, boden ze ons verschillende vegetarische gerechten aan die niet op het menu stonden. Deze attentie vonden wij erg fijn. Bovendien was het eten erg goed en de service onberispelijk! De vriendelijkheid van het personeel zorgt ervoor dat je terug wilt komen. Zonder de geweldige ervaring van de "flambé trolley" Ierse koffie, geflambeerde pannenkoeken... Een hele show te vergeten. Ik raad aan ! Vegetarische menuopties: Zoals uitgelegd, zijn er niet veel à-la-carteopties. Toch bood de chef voor de gelegenheid verschillende off-the-carte opties aan. Groot aanpassingsvermogen.
We kwamen met collega's, we zaten in een kleine kamer apart om de andere klanten niet te storen, wat erg goed is! Van mijn kant heb ik heel goed gegeten, een traktatie. De service was op alle niveaus top. Ik raad het echt aan en ik zal terugkomen!
Personeel is zeer behulpzaam en altijd glimlachend. Het vlees was erg goed, maar was niet gekruid, dat is het enige punt dat fout was. Het voorgerecht met blauwvintonijn was erg goed. Ik ga heel snel terug!!! Ik heb een geweldige tijd gehad!
Uitstekende maaltijd. Stevig en goed opgeleid. De baas als hij niet in de keuken is of/en zijn vrouw gaan naar de tafels om de klanten te begroeten. Het personeel lacht en is attent. Kleine winkel met lokale en originele producten grenzend aan het restaurant: l'épice by Flo.
Het was de eerste keer dat we met mijn partner naar de Auberg'inn gingen en we waren zeer aangenaam verrast! De gerechten zijn heerlijk, de obers zijn attent en zeer attent, de porties zijn royaal... Kortom, een geweldige ontdekking die we ten zeerste aanbevelen! Als bonus: ook al zijn ze niet allemaal à la carte, het is mogelijk om op verzoek zeer goede vegetarische gerechten te hebben :
Onberispelijke service en keuken. We namen garnalentomaten en kip met een fijne champagnesaus. We hebben heel goed gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid