facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Le Chavignol

Le Chavignol

Info

Un restaurant charmant où fine gastronomie rime avec convivialité !

Geschiedenis

Restaurant situé au calme à la campagne, Le Chavignol se situe dans la petite ville d’Ottignies, non loin de Wavre, et est aisément accessible via l’autoroute E411 (Bruxelles-Namur).

Pouvant accueillir maximum 24 personnes, ce restaurant « intime » - anciennement une librairie – respire la quiétude. On y entre et on sent qu’on va se relaxer.

La cuisine du Chavignol est typiquement française avec – comme dit le chef – des « touches de soleil ».

Le Chavignol assure également un service traiteur.
Parmi les choses succulentes que l’on peut commander, il y a à la fois les portions individuelles (entrées et plats) et les portions « groupes » pour minimum 8 couverts, très faciles à réchauffer.



"Le restaurant a arrêté ses activités le 29 octobre 2022 et ce après 33 ans...Merci à vous pour votre confiance pendant toutes ces années."
Adres: 99, rue de l’Invasion, 1340 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Telefoonnummer: 010/45.10.40
Stad: Ottignies-Louvain-la-Neuve
Route: 99, rue de l’Invasion
Postcode: 1340



op zoek naar gerelateerd: le chavignol paris 17°, Traiteur Ottignies-Louvain-la-Neuve, Chavignol carte, Restaurant gastronomique Louvain-la-Neuve, Restaurant Ottignies
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant L'Auberg'Inn Restaurant L'Auberg'Inn 2 km Vriendelijke ontvangst en toffe bediening in een mooi,fris interieur. ZEER lekker ete...
Recensies
Top restaurant ****
Zeer goed en goed uitgevoerd eten. Slechts een ster minder voor de service, want toen ik vroeg naar mijn keuze van gerijpt vlees, gekozen dankzij goede beschrijvingen, was het niet meer beschikbaar ... minder frustratie, als ik het vanaf het begin had geweten. Maar zeer goede keuze aan begeleidende wijnen. Rustige sfeer, misschien hadden we liever in een van de andere kamers gezeten waar tafels waren gedekt, zodat we tijdens onze maaltijd niet te veel mensen 'zaken' moesten horen praten. Ik raad het nog steeds aan!
Een magnifieke ontdekking! Als je binnenkomt, besef je dat je eigenlijk een kunstenaarsatelier binnengaat... Monsieur in de keuken en Madame in de eetkamer en in zijn atelier! Omdat het restaurant niet tevreden is met het aanbieden van een voortreffelijke keuken, maar ook met Madame's schilderijen die aan de muren hangen! Een lust voor het oog en het gehemelte!
Zeer smaakvolle inrichting, sfeer, eten en algehele ervaring. Ondanks de elegantie van dit alles, is de gastvrouw erg aardig en warm. Wat de setting betreft, het doet ook dienst als kunstgalerij en de kunstenaar verstopt graag vogels in haar schilderijen … Kun jij alle vogels vinden?
We hebben deze donderdagavond een geweldige tijd gehad met vrienden in Chavignol. Van het voorgerecht tot het dessert hebben we genoten. De service is onberispelijk en zorgzaam. We zullen terug komen!
Op een rustige plek, naast Louvain la Neuve, vinden we dit charmante koppel aan het roer van dit restaurant. De ontvangst is hartelijk, de sfeer kalm en eenvoudig. De keuken prikkelt onze smaakpapillen en de gerechten zijn verfijnd. De +: de roomservice die prettig is maar niet te aanwezig, precies wat nodig is; Voor geliefden, maar ook voor maaltijden met vrienden.
Volgens mij het beste restaurant geen brasserie, maar een echt restaurant in de buurt. Een goede plek voor een zakenlunch of een diner voor koppels. Snelle service en eten van hoge kwaliteit. Parkeren kan in de straat om de hoek.
Een topadres! Vooral voor degenen die graag de geneugten van de tafel en het plezier van de ogen combineren. Marie deelt inderdaad haar prachtige schilderijen die sprankelen van vreugde en licht. Dankjewel Marie :- Het is me een genoegen. Voor maaltijden, goed, vers. ik raad aan
We waarderen de keuken, finesse en mooie gerechten. Ik beveel de wijnkaart aan, voldoende en goed geserveerd. Veel sympathie, attente service. Diverse activiteiten...zoals een jaarlijkse Italiaanse wijnproeverij eind november.
Dit is een charmant restaurant waar Italiaanse gastronomie flirt met bistronomie. De eigenaar is super aardig en haar man in de keuken doet er alles aan om de smaakpapillen tevreden te stellen. De setting is aangenaam en parkeren is gemakkelijk. Ik raad je aan om dit restaurant te proberen, je zult niet teleurgesteld worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid