facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor restaurant friends

restaurant friends

Info

Brasserie "Friends", gelegen in hartje Gent, biedt een panoramisch zicht op de Vrijdagmarkt, de ideale uitvalbasis om het historisch centrum te verkennen.

Geschiedenis

Brasserie "Friends", gelegen in hartje Gent, biedt een panoramisch zicht op de Vrijdagmarkt, de ideale uitvalbasis om het historisch centrum te verkennen.

'Op ons verwarmd buitenterras kunt u zowel terecht voor een lekkere aperitief als voor een snelle hap.

Zelfs tijdens de koude winterdagen kunt u er genieten van hartverwarmende dranken en een stukje taart. Achter onze authentieke gevel schuilt een rustiek en knus decor, perfect voor een uitgebreid diner. Onze gerechten worden met veel zorg bereid door onze chef, die elke dag verse producten uitkiest op lokale marktjes.



"Momenteel enkel afhaal ! Restaurant opent BINNENKORT!!"
Adres: Vrijdagmarkt 6, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0472 477 123
Stad: Ghent
Route: Vrijdagmarkt 6
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Recensies
Extreem lekker! Relatief beperkte kaart tov andere pizzeria’s maar sowieso voor elk wat wils. En de ideale manier om nieuwe smaken te kennen! Hadden we SUPERLEKKER al gezegd? Vriendelijke bediening in een huiselijk kader. Zonnig terras!
Plussers:Beste pizza ever. Originele belegging. Mooi geserveerd. Grote tuin om buiten te eten of om de spelende kinderen vrij te laten. Parking voor de deur. Fastfood opgewaardeerd tot slow food neem je tijd, je bent sowieso niet snel buiten Minners: mijn bestelling van fruitsap en appelsap zonder ijs werd 1 glas appelsap met ijs. De menukaart bleek na bestelling het menu van de week ervoor te bevatten. Geen pizza Hawaï voor de jongste dus wel een heerlijke margarita. Gemiddelde prijscategorie.
18:15u afhalen, ik kom aan om 18:20u en ze moeten er nog aan beginnen. 2 man aan tafel half uur later was ik buiten met 4 fletse pizza’s… deeg is chewie en zonder krokante korst. Geen goede eerste ervaring moet ik zeggen. Wel super vriendelijk personeel, daar niets op aan te merken.
Heel vriendelijk personeel en super pizza's. De locatie is ook heel gezellig! Ik heb makkelijk kunnen reserveren via Whatsapp. Prijs voor 2 pizza's, mezze en witte wijn: 66 euro
Houdt u van Napolitaanse pizza? Eén adres, Pizza & Vrienden ! Vers product, goede kwaliteit en super vriendelijk personeel ! Ik kom terug.
Super lekkere pizza's en heel vriendelijke bediening! Gezellige inrichting.
Super lekkere pizza, goed deeg en verfijnd beleg. Het enige jammere was dat ik geen enkele Italiaan kon vinden tussen het personeel wat ik persoonlijk een meerwaarde vind voor de sfeer , maar door het eten vermoed ik wel dat ze ergens in de keuken verstopt zaten
zojuist voor de eerste keer een pizza geten de piza was niet gebakken , was zo slap als een vod , was totaal niet lekker !!!!!!
Beste pizza’s ever! Vriendelijke bediening en oververse producten! Echte aanrader
Altijd lekkere pizza en speciale pizza van de week.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor restaurant friends.

Ghent avondeten

openingstijden, locatie, vervoer. Vrijdagmarkt 6 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. restaurant friends adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met restaurant friends. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over restaurant friends delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tea-Room Wally Tea-Room Wally 209 meter Wat vroeger ooit mijn favoriete plaats was voor een koffie en een pannenkoek, is maar...
Fetch - Cuisine à Porter Fetch - Cuisine à Porter 279 meter 2de keer hier: 2 Gerechten besteld met op de menu kaart vermeld "met brood of fr...
De Abt De Abt 501 meter Wanneer je een liefhebber van Orval bent, dan is een bezoek aan De Abt in Gent een ab...
Le Duc restaurant Le Duc restaurant 783 meter <span data-expanded-section="" tabindex="-1
Roux Roux 1 km
Mahinur Kebab Mahinur Kebab 1 km Keuze uit kebab, grillades en verse soep Desserten zoals tiramisu en künefe Smakelij...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid