facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rest eau Café

Rest eau Café

Info

Brasserie bij zwembad het Dommelslag



"LAGO Pelt Dommelslag is zoveel meer dan enkel een zwembad!Laat je verrassen door het zinnenprikkelend aanbod met tal van kinderbaden, geweldige glijbanen, een knotsgekke wildwaterbaan, een megatof golfslagbad en een buitenzwembad dat bij mooi weer geopend is. Vergeet ook zeker niet je even neer te vleien in de zalige warme lagune, waar je zonder twijfel helemaal zen zal worden. Komen jullie ook zwemmen, plonzen, spelen, roetsjen, duiken en ... ?Nadien verwachten we jullie op ons zwemmersterras of in ons gezellig Rest-eau-café om iets te eten of drinken. Tot dan!Sport en recreatiebad Pelt NVDommelslagdreef 123900 [email protected] BE 0475.750.950RPR Antwerpen, afdeling Hasselt"
Adres: weidestraat 12, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011606444
Stad: Overpelt
Route: weidestraat 12
Postcode: 3900


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: rest-eau-café gent, rest au cafe gent, rest eau cafe overpelt, rozebroeken gent website, rest eau cafe brugge, rozebroeken openingsuren, rozebroeken, rest eau cafe beveren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mega Pelt Mega Pelt 484 meter Heb er 3x besteld 1ste keer was perfect 2de keer hadden ze er niet opgedaan zoals de ...
De Secretaris De Secretaris 1 km Enkel komen ontbijten. Super lekker en uitgebreid!
De Generaal De Generaal 2 km Aan het pittoreske marktplein in Overpelt, is het ideaal vertoeven in onze gezellige ...
PourTous PourTous 4 km We zijn net met 5 personen gaan eten. Zeer lekkere gerechten, zowel voorgerecht, hoof...
Feestzalen Acaciahof Feestzalen Acaciahof 5 km Op korte tijd 2 feesten gehad in het Acaciahof. De verwachtingen waren hoog, maar vie...
Recensies
Veel te duur geworden, 12.75 voor niet-inwoners? Als de sauna's allemaal in orde waren en niet stonken naar verdriet zou het misschien wel mogen ja. Stoombad is ook al uitgestoomd. Tijd voor renovaties of prijsdalingen, in plaats van stijgingen. Oh en laatste keer echte de laatste keer dat ik er was, had ik mijn dure koptelefoon laten hangen in de kleedruimte. Niemand heeft die binnengebracht zeggen ze, maar de camera's checken die daar voor iets hangen, nee daar doen ze niet aan. Baggere service.
Meestal kom ik hier om te relaxen in het sauna gedeelte en niet om te zwemmen. Na een weekje werkweek kan dit wel deugd doen. Alleen spijtig met het omkleden dat er mensen zijn die geen respect hebben in de omkleed hokjes ze via vinden het maar normaal om keihard met de deuren te slaan. De Resto bovenaan kan je gezellige iets eten of drinken alleen spijtig dat het Pepsi ipv Coca-Cola
Wat een vies zwembad. De opzet is super goed alleen heel slecht bijgehouden. Bij de kleedlokalen komen de haren, t vuil en andere rommel je al tegemoet. Dit is in het zwembad helaas niet anders. Zwarte voegen met schimmel en smerige plekjes zijn hier geen uitzondering.
Kei duur, 13 euro… Door corona hebben ze tijdsloten van 4 uur ingesteld en daarna gewoon nog gehouden. Bleek goed geld op te leveren. Een kaartje aan de kassa kost nu nog eens €1 meer voor ‘reserveringskosten’. Ook door het reservatiesysteem. Gaat alleen nog maar om geld, jammer. Na 20 jaar niet meer zo interessant om er te komen.
Overzichtelijk zwemparadijs met glijbanen, wildwaterbaan, stroomversnelling, golfslagbadje, peuter/baby baden, 25meterbad en een Wellness voor 16+ gekleed.
Leuke glijbanen aanwezig. Enkel jammer dat sommige zaken er niet waren: de VR brillen sloten al om 15u en het golvenbad is kapot. Dergelijke zaken staan op de website dus verwacht je wel aanwezig te zijn, vermits je toch genoeg betaald. Verder is 15u zeer vroeg om iets te sluiten, bovendien werkt men dan nog eens met tijdssloten. Ook zouden er meer banden aanwezig mogen zijn voor de bandenglijbaan, zodoende er genoeg roulement is om wachttijden te voorkomen. Glijbanen zelf zijn dus heel leuk. De sauna is een pluspunt. Ook buiten was er een extra springkasteel, top. Over het algemeen oogde het zwembad wel proper.
Dit is eigenlijk altijd mijn favoriete zwembad geweest. Vandaag ben ik nog eens teruggegaan en ik moet zeggen dat ik teleurgesteld ben. Het was ENORM druk. Ik kom hier al van toen ik kind was en heb het nog nooit zo druk gezien. Met moeite heb ik een locker gevonden, dus je kan je er wel wat bij voorstellen. Om eerlijk te zijn snap ik niet dat ze zoveel mensen toelaten. De poetsploeg kon duidelijk het werk niet bijhouden en de vloer was dus echt heel vies. Het golfbad heeft geen enkele keer golven gehad en er leek een gebrek te zijn aan banden voor de groene glijbaan. Ik doe normaal gezien alle glijbanen meerdere keren maar dit keer heb ik ze allemaal eenmaals gedaan door de drukte. Het bezoekje was het geld niet waard jammer genoeg. Veel bezoek is goed voor business maar slecht voor klanttevredenheid vrees ik.
Leuk zwembad met veel diverse waterpret dingen om te doen. Voor groot en klein. Een golfslagbad, twee dikke glijbanen, een buitenbad, een wildwaterbaan, warmwaterbad en ook nog een 25m sport bad. Allemaal op één plek. Ohw ja, nog een gezellige plek voor een hapje en een drankje hebben ze ook nog. Continu badmeesters aanwezig voor de veiligheid. Wat wil je nog meer. Top plek!
Jammer dat hier alle kinderen tot 10 jaar zwembandjes aanmoeten. Ook als er een volwassene bij is en met zwemdiploma. Boven 10 jaar is een zwemdiploma niet nodig en bandjes ook niet aldus lago. Groot minpunt.
Mooi compleet zwembadcomplex. Van te voren telefonisch info gevraagd. Uiterst vriendelijk, alles mogelijk. Bij aankomst blijkt ineens dat we eerst hadden moeten reserveren. Dat hadden ze ons niet verteld toen we belden over de mogelijkheden. Toch mochten we er nog in per coulance. Verder een mooie dag gehad daar. Met ons gezin. 5 punten om de gemiddelde waardering iets op te krikken, Maar eigenlijk 4 punten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rest eau Café met het openbaar vervoer


Overpelt Zwembad 70 meter
743
744
745
Neerpelt Station perron 2 220 meter
179
182
183
18a
33
48
8
84
Neerpelt Station perron 2 220 meter
743
744
745
Neerpelt 230 meter
BUS
EXP
EXTRA
IC
P
Neerpelt Station perron 1 270 meter
179
182
183
18a
33
48
8
84

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid