facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Feestzalen Acaciahof

Info

011 64 24 24
Www.acaciahof.be
[email protected]

Geschiedenis

Bij acaciahof is het echt genieten! Wij bieden altijd weer een hoogstaande service van een dynamisch en vriendelijk team; overvloedige gerechten van een gerenommeerde keuken met topchefs; sfeervol ingerichte zalen met aangepaste tafeldecoratie . Bij Feestzalen Acaciahof maken we van ieder feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis.



"Bistro Acaciahof ligt midden in een groene omgeving. Op onze kaart vind je o.a. carpaccio, scampi’s in lookboter en hoofdgerechten zoals steak, schnitzel, stoofvlees, enz. Dit wordt geserveerd met salade, saus en frietjes, kroketten of acaciagras. We staan voor kwaliteit, lekker eten en een vriendelijke bediening.We beschikken ook over ruime feestzalen met een maximumcapaciteit tot 450 personen. Jouw feest wordt tot in de puntjes geregeld!Op zondag kun je eten in ons buffetrestaurant."
Adres: Zipstraat 52, 3900 Overpelt, 3900 Overpelt
Telefoonnummer: 011 64 24 24
eb.fohaicaca@ofni
Stad: Overpelt
Route: Zipstraat 52, 3900 Overpelt
Postcode: 3900



op zoek naar gerelateerd: acaciahof after work, acaciahof oudejaarsavond 2017, acaciahof overpelt openingsuren, feestzaal neerpelt, acaciahof social deal, restaurant overpelt lindel, feestzaal overpelt, pelterhof overpelt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PourTous PourTous 902 meter We zijn net met 5 personen gaan eten. Zeer lekkere gerechten, zowel voorgerecht, hoof...
De Generaal De Generaal 3 km Aan het pittoreske marktplein in Overpelt, is het ideaal vertoeven in onze gezellige ...
De Secretaris De Secretaris 3 km Enkel komen ontbijten. Super lekker en uitgebreid!
Mega Pelt Mega Pelt 5 km Heb er 3x besteld 1ste keer was perfect 2de keer hadden ze er niet opgedaan zoals de ...
Rest eau Café Rest eau Café 5 km Veel te duur geworden, 12.75 voor niet-inwoners? Als de sauna's allemaal in orde ware...
Recensies
Op korte tijd 2 feesten gehad in het Acaciahof. De verwachtingen waren hoog, maar vielen dik tegen. Het was koud in de zaal, de tafelkleden waren vuil, de drank was de eerste helft van het feest lauw en de toiletten vielen uit elkaar. Bij beide feesten was het een barbecue: het vlees was absoluut niet lekker en nog rauw, de groenten waren ok/gewoon. Ik vraag mij af of het vlees überhaupt een barbecue heeft gezien?? Op één van de feesten was er ook te weinig personeel voorzien waardoor alles in zijn geheel erg moeizaam verliep, dit gaven zelfs de garçons toe. Het rondgaan van de hapjes verliep erg stroef, waardoor niet iedereen bediend is geweest. Absoluut geen aanrader om hier je feesten te organiseren!!
Al 3 jaar na elkaar met Kerst met 10pers buffet gehad. Nooit een opmerking kunnen maken! Altijd zeer goed en lekker gegeten. Gaan nuvoor het 4e j terug.
Heerlijk gegeten, fijne bediening gaat lekker snel, heel mooi proper restaurant en sfeervol. Heerlijk eten voor weinig geld, uitermate prijs kwaliteitverhouding. Zeker een aanrader, zeker eens heen gaan!
Al meerdere keren gaan eten, lekker gegeten telkens. Ruime parking, vriendelijk personeel. Als je daar met honger buiten gaat, ligt het aan jezelf. Eten: 5/5
Zeer goede keuken. Heel proper. Zeer goed bediend. Ik beveel dit etablissement aan. Ik heb een heel goede avond gehad. Van voorgerecht tot dessert, alles was perfect.
Dit is echt ne gezellige buffet restaurant en echt genoeg plaats voor een heel groot familie en zij hebben een heerlijke koud en warm buffet tot aan dessert en alles is altijd vers en vriendelijke personeel
Super lekker eten, wij gaan er elk jaar met Pasen en met Kerstmis. Echt waar je moet het eens gedaan hebben. Parkeren: Super grote parkeerplaats en ook veel plaatsen.
Zeer uitgebreid en lekker buffet. Vooral het eten was zeer goed.
Zeer lekker gegeten en vriendelijke bediening
Heel onverwachts hier terecht gekomen. Het was een schot in de roos. Lekker gegeten en prima bediening. Komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid