facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Renovatiewerken Swinnen

Renovatiewerken Swinnen

Info

Wilt u uw woning of gebouw moderniseren of heeft deze nood aan een opknapbeurt? Dient de woning of het gebouw te worden aangepast aan uw nieuwe behoeften of aan de huidige overheidsnormen? Dan bent u bij bouwonderneming Bart Swinnen aan het juiste adres.



"Denkt u erover na om uw pand te laten verbouwen? Dan zal u ervan versteld staan met welke taken Renovatiewerken Swinnen uit Haacht u zal kan helpen. Zaakvoerder Bart Swinnen draait al meer dan tien jaar mee in de sector en wordt geregeld ondersteund door zijn vrouw.Zowel voor particulieren als voor bedrijven kunnen we ramen en deuren uit hout, aluminium en pvc plaatsen. Daarnaast renoveren we hele interieurs, die we tot in de puntjes afwerken. Dat houdt in dat we ze onder meer schilderen, met Gyprocplaten inrichten of met silicone kitten. Tot slot staan we in voor algemene schoonmaak, waarbij we dweilen, afstoffen of vuilnisbakken leegmaken.Wij rijden voor u uit in de ruime regio rond Haacht en bij uitbreiding in heel Vlaams-Brabant."
Adres: Wijgmaalsesteenweg 151, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +32495650571
Stad: Haacht
Route: Wijgmaalsesteenweg 151
Postcode: 3150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Helico bvba Helico bvba 3 km Een zeer fijne en vlotte samenwerking! Helico plaatste naast ons huis een fietsenstal...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid