facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helico bvba

Info

Wij zijn uw partner voor het plaatsen van uw hedendaagse carport en terrasoverdekking. Als klein familiebedrijf staan wij garant voor een topproduct.



"fabricage en plaatsing overdekkingen en carports"
Adres: Kruineikstraat 113, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +3216602241
Stad: Haacht
Route: Kruineikstraat 113
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:00
Dinsdag: 07:00 - 16:00
Woensdag: 07:00 - 16:00
Donderdag: 07:00 - 16:00
Vrijdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Carport staalconstructie, Helico Facebook, Helico flat design
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Renovatiewerken Swinnen Renovatiewerken Swinnen 3 km Wilt u uw woning of gebouw moderniseren of heeft deze nood aan een opknapbeurt? Dient...
Recensies
Een zeer fijne en vlotte samenwerking! Helico plaatste naast ons huis een fietsenstallling/berging en achteraan een afdak boven ons terras. Twee extra ruimtes waar we heel tevreden over zijn. Een firma die afspraken nakomt en zeer proper, professioneel werk aflevert. Een echte aanrader voor wie meer nuttige ruimten buiten wil!
Bedankt Helico voor onze zalige lounge en tuinberging. Heerlijk genieten in onze tuin! Heel correct en vriendelijke communicatie.
Deze firma plaatste een lichtstraat op mijn moderne woonst. Zeer tevreden van! Ik liet achteraf ook nog een tuinkot plaatsen, ook hier prima werk geleverd. Aanrader!
Lekkende carport na plaatsing, 4 maanden moeten bellen voor er iemand langs geweest is om dit op te lossen. Altijd maar beloven. Zeer arrogante bedrijfsleider !!! Eenmaal ze betaald zijn is de vriendelijkheid snel weg
Vorige week werd onze carport geplaatst. Op 1 dag geplaatst door zeer vriendelijke monteurs. De carport past perfect bij onze moderne woonst.
heel fijne samenwerking, zeer tevreden van het werk.
Perfecte service, perfecte timing en perfecte afwerking. Zeker aan te bevelen!
Kwaliteit en duurzaamheid op maat gemaakt.
Beste terrasoverkapping carport enz
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid