facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor R. Victory Hockeystages

Info

Hockeystages bij de grootste Vlaamse hockeyfamilie

Geschiedenis

Op de R. Victory H.C. organiseert de grootste hockeyfamilie van Antwerpen verschillende stages voor jong en oud, beginnend en gevorderd. De jonge atleten worden begeleid door een team van gekwalificeerde trainers, of dit nu de jongsten zijn tijdens de Victory Academy, de gevorderden op de Victory Clinic of de absolute toppers tijdens de High Performance Clinic.

Op de Victory Academy worden de jonge atleten naar gelang leeftijd en niveau ingedeeld in groepen van 7 à 8 kinderen. Gedurende de stage worden hun over verschillende dagen elementaire zaken van de hockeysport aangeleerd. Ook kunnen de kinderen zich laten gaan op een van de vele randactiviteiten die worden georganiseerd rondom het hockey.

De Victory Clinic is voor de jong volwassenen ,14+, waar de technische basis wordt verbreed en we ons meer toespitsen op tactiek onder leiding van de meer ervaren trainers.

Zij die worden uitgenodigd om aan het High Performance kamp deel te nemen mogen drie intensieve dagen verwachten waarin zij specifieke technieken gaan perfectioneren onder leiding van internationals.

Adres: Kattenbroek, 2650 Edegem
Telefoonnummer: +3234571533
Stad: Edegem
Route: Kattenbroek
Postcode: 2650



op zoek naar gerelateerd: Victory Night, Hockey Antwerpen, Kalender Danszaal Victory
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koninklijke S.C. OLVE Koninklijke S.C. OLVE 598 meter top clubke. goed ontvangen als tegenpartij.
Ostan vzw Ostan vzw 2 km Het is mijn voet bal ploeg
Omnigym Jong Edegem Omnigym Jong Edegem 2 km Bij Omnigym Jong Edegem ligt het accent op turnen, dansen en ropeskippen als groepsge...
Koninklijke Olvac Koninklijke Olvac 231 km Afmetingen vh achterste kunstgras veld zijn ridicuul. De zijlijn ligt vlak tegen de g...
Recensies
Gewoon zwart wit jung beste club ever!
Het is een geweldige hockey club voor jong en oud.
Gezellig familie club, die er nog professioneler eruit zal zien na de uitbreiding en vernieuwingen
De hockeystage is aan te bevelen. Vriendelijk en fijne club!
Ondanks veel volk ging alles vlotjes.
Mooie club inclusief zeer mooi clubhuis
Familieclub op toplocatie
Super hockeyclub. Drie watervelden en een toffe sfeer met lieve mensen. Geen groot gedoe ... enkel passie voor de hockey en een gezellig clubhuis. Bum Bum binnen.
Wat een gezellige, toffe club! Wij hebben zin om te blijven gaan!
Met voorsprong de gezelligste hockeyclub van het land.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid