facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Questo.

Questo.

Info

Questo creëert uw - persoonlijk of zakelijk - interieur, à la carte en volgens uw smaak: (totaal)inrichting, raamdecoratie, vloerbekleding, meubilair, verlichting, kleuradvies, herstoffering. Maatwerk en een persoonlijke aanpak staan centraal.

Geschiedenis

Questo staat voor totaalinrichting met dezelfde vertrouwde gezichten en de bekende persoonlijke aanpak. Landelijk of modern, onze ontwerpers en eigen schrijnwerkerij werken à la carte volgens uw smaak. Dat doen we met kwaliteit en een complete service tot en met raamdecoratie, verlichting, vloerbekleding en meubilair. We coördineren en bezorgen u een vlekkeloos parcours en nazorg.

Questo creëert een meerwaarde in elk interieur. Dat ontdekt u in onze modelwoning en -appartement. U ondervindt er met eigen ogen de sfeer en hoge afwerking van onze interieurrealisaties. Tot binnenkort!

Altijd in uw buurt. Met vestigingen in Torhout, Tielt en Lochristi geniet u op elk moment van een complete service. Bovendien in een nieuwe en uitnodigende omgeving. In Lochristi en Tielt krijgen de showrooms een make-over. In september werden de deuren in Lochristi geopend. In Tielt zijn we de voorbereidende werken aan het doen om u ook daar zo snel mogelijk hartelijk te ontvangen.

Tot binnenkort!
Het Questo-team

Adres: Bruggestraat 146, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050/815 130
Stad: Torhout
Route: Bruggestraat 146
Postcode: 8820



op zoek naar gerelateerd: Questo Brugge, Questo Lochristi, Questo keukens, Questo BV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sis pop-up Sis pop-up 2 km POP-UP | INTERIEUR | CONCEPTSTORE
Cosy Living Cosy Living 2 km Dankzij het goede advies en de perfecte service van Cosy Living is het een prachtige ...
Spanlux Spanlux 3 km Toffe toonzaal met voldoende voorbeelden. Duidelijke uitleg gekregen van de verkoper.
AnthoDeco AnthoDeco 3 km Samen met u werk ik graag aan het creëren van uw droomhuis. Ik verzorg graag uw schil...
Recensies
Wij mochten getuige zijn van het vakmanschap van de medewerkers van Questo. Het resultaat oversteeg onze verwachtingen en bleef binnen het vooropgestelde budget. Wij kunnen Questo zeker aanraden voor wie plannen heeft om zijn interieur aan te pakken. Heel tevreden klanten Patrick en Inge
Reeds meerdere malen met Questo samengewerkt en steeds enorm tevreden. Van ontwerp tot eindafwerking verloopt alles super professioneel. Klantvriendelijkheid draagt deze firma hoog in het vaandel. De materialen die gebruikt worden zijn hoogst kwalitatief, de afwerking wordt tot in de details verzorgd. Een aanrader!
Ik moet helaas ook toegeven wat 'princess princess' zegt. Te duur, reageren niet meer, keuken was niet afgewerkt. Niemand meer gezien of gehoord. Mooi ontwerp, maar slechte service. Zien graag geld. Nooit meer.
Heel tevreden van de werfopvolging, prachtig eindresultaat. zeker een aanrader!
Begeleid van a tot z met zeer mooi resultaat. Echt een aanrader!!!
mooi , duur . service na verkoop kennen ze niet ....... ze reageren niet meer.... verkopen, incasseren en gedaan
prachtige ontwerpen en realisaties!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid